MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AG ja mam to samo caly dzien mysle o Tosce i Alanku strasznie sie martwie o nich..
Nie mam wogole humoru zagaladam tu i patrze czy cos wiadomo o nich.. masakra poprostu jak kazda z nas tutaj sie przejmuje wszystkimi wydarzeniami wizytami czy gorszymi momentami..
Ach zzylysmy sie strasznie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:19
ag194, Mabelle, natalia1354, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Ja tez co chwile tu zagladam czy toska cos napisala
Rowniez soe bardzo martwie i myslami jestem w 100% z toska i Alankiem
Fajnie tak sie zzyc i miec z kim pogadac bo wiadomo kto najlepiej zrozumie ciezarna...? Ciężarna
Toska prosze jak tylko cos będziesz wiedziała pisz nam proszę bo uwierz jestem z Toba myślami i sercemag194 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio na siku w nocy wstaje tylko dwa razy. Niestety nie wpływa to lepiej na mój sen, budzę się i nie mogę zasnąć
Wczoraj udało mi się zasnąć ok. 1, obudziłam się o 4 i dopiero o 7 zasnęłam i do 9 udało mi się pospać. Dobrze, że nie muszę chodzić do pracy, bo nie wiem jakbym tam funkcjonowała.
My zapiszemy się do szkoły rodzenia chyba na przyszły weekend. Boje się czy wysiedzę, bo weekendowe zającia trają 5 godzin, ale mój mąż właśnie bardzo chce isć, a ma takie godziny pracy, że w tygodniu nie damy rady.
Forbidden tablica fajny pomysł, chrześnica jak dostała też bardzo sie cieszyła. A ja nawet później pożyczałam od niej jak grałyśmy w kalambury na panieńskim mojej siostry
Co do twardnienia brzucha, to ostatnio u mnie bez bóli ale wcześniej zwykle brzuch bolał jak na miesiączkę. Samo twardnienie odczuwam podobnie jak opisała to bbee, brzuch robi się taki ciężki i jakby ciągnie do dołu, a jak dotykam to twardy jak kamień.
Też jutro wybieram się do lidla, a na celowniku mam szczególnie staniki do karmienia -
I ja dziś cały dzień myślami krażę wokół Toski i Alanka. Zresztą często w ciągu dnia myslę co u Was... To chyba normalne, od początku ciąży przeżywamy swoje "przygody".
Gaja - ja taż poluje jutro na staniki !ag194 lubi tę wiadomość
-
Ja też się z Wami zżyłam i przejmuje się Waszymi problemami i cieszę się razem z Wami gdy przynosicie dobre wieści! Nawet mój P. jak wraca z pracy to pyta co porabiałam i co u moich koleżanek z forum
Także Tośka masz tu taki wsparcie, że niezależnie od tego co się stanie wszystko musi skończyć się dobrze. Leż, słuchaj lekarzy, staraj się myśleć pozytywnie! Alanek jest dzielny jak jego mama, a każdy dzień w brzuchu zapisywany jest na Waszą korzyść. Trzymaj się!ag194 lubi tę wiadomość
-
Tośka jestem z Wami myślami. Oby udało się wytrwać jak najdłużej!
Hope piękne zdjęcie.
Ja dzisiaj byłam w Gdańsku na szkoleniu a potem w Galerii Bałtyckiej. Kupiłam trochę ciuszków w Zarze i chłopakom kurtki na przyszły rok w SmykuNałaziłam się dzisiaj więc teraz się bycze
-
Dziewczyny, ja też uważam za obowiąZkowe codziennie czytać forum. Moj Tomek tez siejest smieje i jak mu przedstawiam jakies argumenty, np. O laktatorze to pyta czy na forum czytalam
i powiedzial ostatnio, ze co do domu wejdzie to ja forum czytam :p
aneta.be lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualnyAj dziewczyny lekarze nic nie zrobią bo niewiele moga. Leżę pod 2 kroplowkami naraz dostaje masę leków i sterydy dla dziecka i leżę leżę leżę... najgorzej jak idę do WC bo leje się po nogach ale tego nie unikne. Co będzie to będzie a zle nastawienie nie pomoże. Dobrze ze mam fajną dziewczynę która wspiera mnie na duchu i was wszystkie tutaj i na fb. Byleby jak najdłużej wyleżeć.
-
Toska, modlę się za Was. Musimy być dobrej myśli a na pewno będzie dobrze.
Co do forum, to jest częścią mojego życia. Marcin nawet dzwonił co u Toski, więc nawet mój chlop przejmuje się.ag194, Toska88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dziewczyny ja też jestem z Wami bardzo zżyta i przeżywam Wasze radości i troski
Mąż się śmieje, że jestem od Was uzależniona i Wasze zdanie jest święte, bo co wraca z pracy to ja siedzę z telefonem i czytam co na forum:) a Synek mówi, że jestem uzależniona od telefonu
Martwię się o Tośkę i Alanka. Co chwilę zaglądam czy są nowe informacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 20:09
ag194 lubi tę wiadomość
-
U mnie ok, tzn usg nie mam codziennie bo nie ms sensu, ale ja mam się dobrze. Wiadomo że nachodzą mnie czasem zle myśli, że może się zacząć w każdej chwili, ale raczej staram stłamsić się je w zarodku. Każdy dzień ważny i mam nadzieję że nie ruszy i doczekam co najmniej do końca marca. Poznaję dużo dziewczyn i w sali mam same dziewczyny z chłopcami w brzuszku i śmieję się że będę zbierała kontakty dla mojej córuni na przyszłość.
ag194, Mabelle, Martchen, Uszczesliwiona, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
Tośka mając opiekę lekarzy i takie wsparcie musi być dobrze. Alan jest grzecznym chłopcem i wie, że musi grzecznie siedzieć pod Twoim serduszkiem.
Mój Mąż też pytał, co się dzieje na forum, bo jestem bardzo smutna i widzi, że coś mnie martwi. -
Breezee Ty też się oszczędzaj. Przez najbliższe dwa miesiące nic nie będzie się działo. Jedyne co, to będzie Cię tyłek bolał od leżenia i odpoczywania.
Córunia od samego początku będzie miała mnóstwo kolegówBreezee lubi tę wiadomość
-
natalia1354 wrote:Breezee, a musisz leżeć do konca ciąży w szpitalu, czy wypuszcza Cię do domu?
MEGI81 wrote:Breezee Ty też się oszczędzaj. Przez najbliższe dwa miesiące nic nie będzie się działo. Jedyne co, to będzie Cię tyłek bolał od leżenia i odpoczywania.
Córunia od samego początku będzie miała mnóstwo kolegówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 20:24
MEGI81, aneta.be lubią tę wiadomość
Ile rozmiarów większy stanik kupujecie do karmienia? Kupilabym jutro ale nie mam pojęcia jakie będę miała piersi po porodzie.
Breezee dobrze, że sytuacja jest stabilna. Ważne, że masz opiekę i z kim pogadać na sali.
Toska będzie dobrze, 800g to już kawał człowieka i najważniejsze, że dostał sterydy.Breezee lubi tę wiadomość