MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Breezee, super, że jesteś pod dobrą opieką. Niech chucha i dmucha na Ciebie, a co!
Tośka, teraz każdy dzień jest na wagę złota. Nie mogą założyć Ci cewnika? Wtedy odpadłby problem z ubywaniem wód podczas wędrówek do toalety.
Ja też się zżyłam, poza tym forum to moje główne źródło wiedzy
Jutro do lidla nawet się nie wybieram, staniki kończą się na rozmiarze D. Musiałabym sobie pół cycka uciąć, żeby się w taki zmieścić
Ciuszki są fajne, ale nie w moich kolorach, więc odpuszczam.Breezee lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nadia1 wrote:Ile rozmiarów większy stanik kupujecie do karmienia? Kupilabym jutro ale nie mam pojęcia jakie będę miała piersi po porodzie.
Breezee dobrze, że sytuacja jest stabilna. Ważne, że masz opiekę i z kim pogadać na sali.
Toska będzie dobrze, 800g to już kawał człowieka i najważniejsze, że dostał sterydy.
Chcę kupić biustonosz, pajaca, dres bo nie mam takich cieplejszych ciuszków w malutkich rozmiarach. Wkladke pod materac i skarpetki
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Toska trzymaj sie tam!:-*
Sie narobiło:/
Ja ledwie zyje, nigdy nie mialam.takiego kataru, nos caly czerwony i suchy. Wysmarkalam dzis juz prawie dwie rolki papierurybka33 lubi tę wiadomość
-
Toska i Breezee trzymajcie się dziewczyny i niech maluszki siedzą grzecznie w brzuszkach jak najdłużej.To smutne co się dzieje.
Ja od soboty przeziębiona jestem:kaszel mnie męczy,z nosa się strasznie leje,gardło boli,w nosie mi wysycha no jakaś masakra.Ledwo śpię przez katar.Stosuję co mogę ale jest mała poprawa.W związku z tym mam pytanie może któraś wie:czy można się posmarować np.klatkę piersiową maścią kamforową bo wiem że bańki odpadają.
Jutro morfologia,mocz,glukoza i potem wizyta u gina.Ciężki dzień się szykuje.
Powiedziałam pewnemu ginowi o twardnieniu brzucha bo mnie łapie kilka razy na dzień i zalecił brać nospe i dodatkowo tabletki uspokajające też można ale to raczej wieczorem by nie czuć się sennym.
Trzymam kciuki za chorujące i te w szpitalachjestem myślami z Wami.
Espera, Breezee lubią tę wiadomość
-
Też zwariowałam na punkcie forum, z resztą co widać, bo non stop tu siedzę, jak nie z laptopa, to z telefonu, w kółko czekam na info co u Was. Też z mężem często rozmawiam i mówię o forum
A on się chyba cieszy, że to nie jego w kółko męczę tylko Was ;P Bo normalnie to się wkurza jak za dużo czasu spędzam na jakimś portalu, forum itd
Aga, na mazurach nie byłamale wierzę na słowo
Z północy Polski to jedynie gdzie ludzie byli mili to na Kaszubach i Kociewiu. Na północnym zachodzie w każdym razie ludzie zbyt uczynni nie są
Mi w poprzedniej ciąży gin doradzał no-spę doraźnie przy skurczach.
Ja jednak wolę brać magnez teraz na te twardnienia, bo faktycznie pomaga.
-
Też zaglądam co pół godziny! I mój Chłop też już pyta, co na forum u Dziewczyn
Mam nadzieję, że ten nasz wątek przetrwa nasze porody (oby wszystkie w maju!) I będzie z nami jeszcze dłużej!
Ja dzisiaj cały dzień zmagałam się ze spinaniem się brzuszka i bólem pleców. I Mały nie dokazywał, pomimo kładzenia się na plecach i głaskania go.
Dosłownie dwie minuty temu dał znać, uuuuf. Mam nadzieję, że ma dzisiaj po prostu Dzień Leniucha! Już teraz wiem, że będę tęsknić za tymi jego ruchami w brzuszkurybka33 lubi tę wiadomość
-
Toska i Beezee trzymajcie się :* też wchodzę non stop ale szczerze boję się, boję się przeczytać że coś się dzieje. Tak bardzo wierzę że to chwilowy kryzys i wszystko wróci do normy ...
Ja w lidlu poluje na kolderke i poszwe jako pierwsze, potem dziki bieg po spodenki i kaftaniki czy co tam jest a na końcu jak się uda to po legginsy i ew staniki (mają b.duzy obwód więc może miasteczka d będzie ok, najwyżej będę zwężać). Dostałam listę od teściowej ale oczywiście słowna i już nic nie pamiętam
Ja dzisiaj miałam domowe spafarba, peeling i maseczka na twarz, regulacja brwi, pedicure z hybryda i hybryda u dłoni
i powiem szczerze że nie pamiętam kiedy tak się zmeczylam
Mi się jeszcze nie zdążyło żeby ktoś sam od siebie mnie puścił albo żeby kasjerka zawołała ale jak ze 2 razy poprosiłam to mnie wpuscili bez problemu. A takto głównie kobiety odwracają wzrok, trochę to smutne dla mnie...Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dewa, na moją małą najlepiej działa jak kładę się spać, od razu zaczyna szaleć
a tak to też często leniuszkuje i matkę do nerwicy doprowadza.
Uważajcie tylko w tych lidlach, bo ludzie czasami przy promocjach się robią agresywni, żebyście nie oberwały w brzuchCzasami nawet przechodząc tylko w supermarkecie trzeba uważać żeby nie oberwać łokciem, bo ludzie są nie uważni. Mi już nie raz się zdarzyło uchylić w ostatnim momencie...
-
Łee tam jak patrzę na tę gazetkę z lidla to nie ma tam nic super szczególnego, czego nie da się znaleźć w bardzo podobnej cenie i jakości dlatego ja nie idę..
W ogóle wytłumaczcie mi fenomen lidla, że wszyscy tak tam chcą kupować??
Bo ja tam tylko wodę saguaro grejpfrutową kupuję i bułki bo świeże
I słodycze mają też spoko niektóre -
co do ofert z lidla to ja juz sie zapoznalam, bo u nas jest to samo od poniedzialku
w lidlu sama nie bylam, bo pracuje i mam do lidla daleko, ale wyslalam narzeczonego.
u nas szybko bylo przebrane, wiec to potwierdza jakos, bo te oferty lidla czy aldika to nie taki hit, ze sie rzeczy w moment rozchodza.
spiochy sa moim zdaniem dobrej jakosci, posciel dla dzieci tez a takze te otulacze polarowe. moj narzeczony kupil tez posciel. srednio mi sie podoba, ale ok.
polecam!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Ja jestem dziwna bo juz bym chciała miec małego i jakoś specjalnie ciazy nie lubie
Maz czasami zartuje, zw jeszcze jedno będzie ale oboje wiemy, ze produkcja zakończona a takie gadanie to tylko zart
Chyba zyrcia nie zagladala na forum albo ominęłam post
Madu tez juz nie było jakis czas
Ja lidla lubie ale tylko spozywke ubrań nie kupuje jakoś nie mam przekonania ale ja jak znajde jedna forme i sie upre to kupuje wszystko z tej firmy i takim sposobem np Mothercare wygrał z next ze względu na lepsza rozmiarowke
Ide spać dziewczyny aby do weekendu. Powoli ranne wstawanie i wozenie córki do szkoly daje mi popalić
Jutro wizyta i ogladanie małego
Jedynie co mnie męczy godzinna podróż do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 23:48