MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Hej dziewczyny. U mnie znów krew, tym razem niestety żywa, czerwona, jasna. Jestem przerażona, czekam aż przyjedzie po mnie mama i zawiezie mnie do szpitala. Krwi jest dużo, brzuch boli jak na okres, boję się, że za zaczęło się najgorsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 11:12
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Spirit oba są ważne, ja będę próbowała wysępić od gina skierowanie a jak nie to i tak pójdę prywatnie
olis87 dlatego nie powinno się za szybko chodzić na usg. BArdzo wczesna ciąża, zarodek jest więc czekaj na wizytę spokojnie. Daj znać z jakim TP Cię wpisać
Arielka witaj kolejna paźniernikowa mama którą kojarzę
karola ja a miarę możliwości staram się nie podnosić, jak już to kucam do niej, nigdy z góry. Druga rzecz że organizm przyzwyczajony do ciąglego dzwigania, to nie jest tak, że nagle przyszło Ci dzwigać więc nie martw się na zapas
missdiss na pewno jest ok, ale rozumiem obawy. Ja się całą ciążę martwiła a bo to a bo tamto, a teraz doszły nowe zmartwienia. Uroki bycia mamą
Qasha ściskam kciuki za CIebie i maleństwo, oby to tylko krwiak, na pewno wszysytko będzie dobrze
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Qasha trzymam kciuki za Was. Moja koleżanka w pierwszej ciąży dwa razy krwawiła i leżała w szpitalu (też na początku ciąży), a teraz ma takiego urwisa, że ręce opadają.
Dziewczyny ja chyba też zaczynam cierpieć na bezsenność. Tak przed 22 robię się strasznie senna, oczy same mi się zamykają, a jak idę do sypialni spać to jak ręką odjął. I tak się męczę godzinę, dwie, później zasypiam, ale co chwilę się budzę.
-
Klaudia N. wrote:Pozyczylas takich snow i mi sie snilo ze widzialam moje maleństwo jak.machalo raczkami i nozkami i plakalam:-)
Ja zaraz do pracy. Dzisiaj az do 20.
Ja w ciągu dnia zmęczona a spac nie mogę
Widze ze kolejna osoba idzie na usg 6t6d tak jak ja. Zycze nam obu zobaczenia serducha:-)
Milego dnia wszystkim:-)
Hehe super, oby jak najwięcej takich snów -
Qasha, też polecam karetkę. Nie ma co się ceregielić. Ja pojechałam sama i czekałam kilka godzin! Skończyło się tragicznie, do tego dnia nie chcę wracać bo i na bezdusznego lekarza trafiłam. Trzymam kciuki.
Mnie ból brzucha też ostatnio zmusza do nospy. No trudno. Trzeba to trzeba. Zbliż się dzień gdy zobaczę moje maleństwo. To już za 8 dni! Ale się nie mogę doczekać
Dziewczyny a jak z karmieniem? Jak trzymacie na kolanach? Brzuchu?
-
A i macie może jakąś radę? Wracamy w przyszłą środę do domu (jupi!!!- wolałabym tu zostać ale cieszę się ze względu na fasolkę). No i będę mieć staśka na nosidełku (na brzuchu nosić) przez ok 4-5 h. Jak się zabezpieczyć, wzmocnić, kłaść jakąś poduszeczkę jeszcze między mnie a dziecko? Umiem tylko wiązanie tradycyjne więc muszę go mieć na brzuchu...
-
monika_89 wrote:olis87 dlatego nie powinno się za szybko chodzić na usg. BArdzo wczesna ciąża, zarodek jest więc czekaj na wizytę spokojnie. Daj znać z jakim TP Cię wpisać
Dziękuję. 17 maja.
Wiem, że powinnam przynajmniej z tydzień poczekać ale ta przeklęta słabo wzrastająca beta tak mnie przeraziła, że zapisałam się na najbliższy wolny termin. I teraz mam jeszcze 2 tyg oczekiwania. A najgorsze jest to, że znowu korci mnie, żeby zobaczyć czy beta wzrosła, ale mój Mąż powiedział, że jeśli to zrobię to do porodu się do mnie nie odezwie.
Qasha trzymam mocno kciuki, żeby wszystko skończyło się szczęśliwie.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Qasha wrote:Na karetkę tutaj czeka się z pół godziny, mama była w 15min. Jestem już na izbie przyjęć i czekam... Leci ze mnie jak z kranu. K... m... -
-
nick nieaktualny