MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dewa, powodzenia dla Darka, aby wszystko ułożyło się dla Was pomyślnie, zdrowia dla brata i sił dla Ciebie. Zahartowana życiowo baba jesteś!
My razem jesteśmy 8 lat a 5 po ślubie. Mój mąż to pierwszy facet przy, którym naprawdę mogę być sobą tak na 100% bo wiem, ze mnie kocha i akceptuje taka jaka jestem a ja jego. Czasem się posprzeczamy ale nigdy na siebie nawzajem nie krzyczymy i zawsze się szanujemy. Jak spina to o pierdoły najczęściej. W fundamentalnych sprawach mamy podobne zdanie wiec wszelakie decyzje podejmujemy w miarę szybko i w zgodzie. No i obstajemy za sobą murem.marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Jezu Tośka! Trzymam kciuki za małego!
Dewa współczuje
Do nas na ośrodek wtargnął pies, owczarek długowłosy. Tak śmierdział mokrą sierścią że nie dałam rady i musiałam wyjść. Jestem w pracy ale nie mam zamiaru pracować, siedzę se grzecznie. Zaraz wracam na pobranie -
Toska,GRATULUJĘ.
Życzę wam dużo wytrwałości, zdrowia przede wszystkim!!!!
Alankowi dużo siły.Wierzę mocno, że jest dobrze.
Czekamy na więcej informacji. -
Toska jeju, gratulacje przede Wszystkim mimo że za wcześnie wszystko bedzie ok wierzymy w to.mocno!!! Czekamy na dalsze informacje, duzo sil dla Ciebie i Alanka, wszystkie eciotki trzymaja kciuki za tego niecierpliwka malego!
-
Ag trzymamy kciuki za egzamin..
A to my wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e10e7e16e988.jpgbbee, Hope_, Uszczesliwiona, mon!ta^, WreszcieMama, Mabelle, Uska, sylwucha89, MEGI81, marie_marie22, Kamilutek, blubka, Martchen, Anstice, Breezee, daisy123, Kleopatra, ag194, Rudzik, Madu1611, zastrzeŻona, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Tak czytam czekjac na informację od samej Toski i powiem że cieszę się ze jestem na tym forum i z tak fajnymi kobietami jak Wy ❤ to jest piękne że potrafimy pocieszyć,wysluchac,doradzić,wspierać i cieszyć się czyimś szczesciem. A jakaś taka sentymentalna się zrobiłam.
Uska, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Toska całym sercem jestem z wami i naprawdę wierzę że będzie w porządku wszystko
Alanek się teraz wygrzeje w inkubatorze i zaraz będziecie wychodzić :* napewno tak będzie :* jesteście bardzo silni :*
Dewa bardzo współczujęnie wyobrażam sobie czekać na śmierć kogoś tak bliskiego w tak młodym wieku. Jesteś silna babka.
Mówicie o stazach to ja przy was w powijakach3 lata znajomości z małym haczkiem równe 3 związku w tym 0.5 roku po ślubie
Misia też jestem tak sentymentalna
Gonia piękny apartament
Nie pamiętam która (Bbee?) Podczas glukozy do toalety spokojnie można iśćGoNia1979, bbee lubią tę wiadomość
-
Dewa oby wszystko dobrze było z bratem
Ag zaciska kciuki
Toska tez jakoś to przeczuwalam ze się nie odzywasz i walczysz. Mam nadzieje ze CC było i wszystko dobrze się skończyło oraz ze mały jest silnym chłopcem ze da rade na tym świecie
Gonia no no brzuszek piękny
WreszcieMama mi się tak wydaje ze to przez niedobór żelaza bo też tak raz miałam plus mam często gwiazdki przed oczami.
GoNia1979, WreszcieMama, ag194 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Chyba jestem nienormalna, bo zamówiłam kolejne książki dla Kruszynki. To nic, że najwcześniej sięgnie za nie za rok albo później
Bałam się, że mi wykupią cały nakład, bo idą jak woda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d50fa14cd7d.jpg , https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa9d20148fc9.jpg , https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acfa131127f6.jpg
Nie mogę przestać myśleć o naszym pierwszym forumowym dziecięciu.Mabelle, Uszczesliwiona, bbee, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Z racji tego ze dziś zaczynam III TRYMESTR to i ja się pochwalę apartamentem mojej Lenki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 00:08
Uska, Uszczesliwiona, mon!ta^, Arwi, bbee, GoNia1979, sylwucha89, marie_marie22, Kamilutek, blubka, Hope_, Anstice, Martchen, MEGI81, Breezee, Kleopatra, Camilia, ag194, Madu1611, zastrzeŻona, Maniuś, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Toska, wierze ze Alanek jest silny i wszystko bedzie dobrze
Nasz maly wojowniktrzymam za Was kciuki i jestem całym sercem z Wami
Dewa, przykro mi takich przeżyć i tego co musisz czuc wiedząc o chorobie brata i sytuacji, ze w każdym momencie może odejśćaz mi łzy leca na sama myśl
My wczoraj zadzwonilismy do tej hiszpańskiej rodziny... jestem rozczarowana bo myślałam, ze z nimi porozmawiam i powiem corce to nie rodzina dla Ciebie a tu cholera rodzina przesympatyczna normalna 2 coreczki niania obecna 19sto latka ze szwecji
Poznaliśmy ich wszystkich na skype
Coreczki przesympatyczne, mojej corki obowiązki niewielkie od 17 do pójścia spać dziewczynek ma sie nimi zająć
Weekendy wolne cale
Tylko wakacje dziewczynek od rana do 17stej corka musi sie zajmowac dziewczynkami
Ta rodzina pomoże mojej corce rozpoczac szkole na co moja corka sie nastawia wlasnie
W uk ma skończona szkole i dwie kwalifikacje a w Hiszpanii chce dalej sie uczyć a później isc na studia
Gonia cudowny brzusio
Ja wczoraj miałam ciezki wieczor... czulam.sie fatalnie cala sie od środka trzeslam, nie miałam 1% energii
Jezeli dzis sie powtorzy jade do szpitala sprawdzic bo nie wiem co jest grane
GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość