MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
messy99 wrote:Tak przeżywam to wszystko co u naszej Toski sie dzieje, ze mialam koszmary w nocy. Śniło mi sie ze urodziłam i nie bylo lekarza przy mnie zeby poród odebral. Kurcze. Módlmy się za Alanka nie ma dobrych wieści:(
-
messy99 wrote:WreszcieMama Toska pisala, ze małemu będą krew przetaczac bo sepse ma ;(
Na jestem dobrej myśli, oni sa tacy dzielni!
Modle sie za naszego wojownika i jestem dobrych myśli -
WreszcieMama super wiadomości
żebyśmy wszystkie wróciły dzisiaj z wizyt tak zadowolone
Boże ile nasza Tośka i jej Maleństwo muszą się wycierpiećwierzę, że Alanek będzie zdrowy i będę się o to modliła. A Tośce życzę spokoju, wytrwałości i dużo siły
WreszcieMama, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wyleczyli mi jedną bakterię, a już mam następną. Lekki stan zapalny, ale badania są z poniedziałku, a wtedy miałam podrażnienie i węzły chłonne powiększone i bolesne. Teraz są już małe i nie bolą a podwozie już nie swędzi. Mam brać penicylinę w zastrzyku.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Ja właśnie odebrałam dziś wyniki i znowu mam mało magnezu mimo iż biorę 5 tabletek dziennie. I na dodatek leukocyty ( norma do 28 u mnie 79)wyszły w moczu i liczne bakterie. Pytanie czekać do poniedziałku czy dziś szybko lecieć z wynikami? Chyba dziś polecę szybko co leczenie walczymy.
Czytałam właśnie na fb i Alankumusi być dobrze.
-
Misia ja na Twoim miejscu już bym dzwoniła do swojego lekarza żeby obejrzał wyniki i szybko wdrożył leczenie. nie ma co czekać i lepiej dmuchać na zimne.
Breezee dobrze, że jesteś w szpitalu pod fachową opieką. bierz leki, leż dupką w górze i myśl pozytywnie.Misia 69, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hej, za szybko wczoraj się pochwaliłam, że zgaga mnie tak nie męczy. Zaczęło się 2h po obiedzie, później nie wytrzymałam i pojechałam po pączki - po nich przeszło, a po kolacji znowu. I dzisiaj po jabłku, ale na szczęście nie męczy bardzo długo, uff...
Dzisiaj pierwszy raz poczułam małą w połowie drogi między pępkiem a żebrami
Ju14 dużo odpoczywaj i będzie dobrze.
WreszcieMama wspaniałe wiadomości, pewnie spokojnie donosisz ciąże. Za 4 tyg. 32tydz. jak to leci.
Kciukasy za dzisiajsze wizyty.
Alanek napewno wszystko przetrzyma.
Breezee dobrze, że jesteś w szpitalu i masz te wszystkie badania i leki na bieżąco.WreszcieMama, Breezee lubią tę wiadomość
-
Sepsa to niestety częste i ciężkie powikłanie u wcześniaków, ale przepraszam bardzo... to jest ALANEK, syn TOŚKI i jemu żadna sepsa nie straszna. Nie i koniec. Trzymam za niego mocno kciuki i bardzo bardzo mocno w niego wierzę, bo jest fighterem jakich mało, zostanie mu ta cecha pewnie na zawsze
Ja witam się w 29. tygodniu ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:03
bbee, Mabelle, monika_89, messy99, Forbidden, MEGI81, Maniuś, WreszcieMama, Martchen, Anstice, marie_marie22, nadia1, sylwucha89, blubka, Camilia, Breezee, GoNia1979, Madu1611, bezimienna, Kleopatra, Moniqaaa, ag194, zastrzeŻona, Uska, Kamilutek, mon!ta^, rybka33, Hope_, Uszczesliwiona, Karissa, Rudzik lubią tę wiadomość
-
•WreszcieMama super wiadomości
•Breezee, będzie dobrze.Najważniejsze że jesteś pod fachową opieką.
•Misia dobrze, że przlozylas wizytę,trzymam kciuki.
•Alanku-Mały Bohaterze walcz ile sił !!!
Wierzę w CiebieWreszcieMama, Misia 69, Breezee lubią tę wiadomość