MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukrzycowe dziewczyny, mam pytanie czy diabetolog ustalał Wam konkretną dietę, co na śniadanie obiad itd. czy raczej tylko mówi co wolno a czego nie wolno jeść? I czy sikacie rano na paski żeby sprawdzić czy aceton jest w moczu, bo wyczytałam coś takiego?
-
Wiem, wiem dziewczyneczki no ale takie rzeczy wypisujecie i wklejacie zdjęcia, że ja Was przepraszam ale chociaż te pół godz a mam taką ochotę na te drożdżówki... kupne to nie to samo...
leżakuję, nie cały czas ale tyle ile mała mi pozwoli.
misia, mi się nie otwiera -
nick nieaktualnyMartchen jak dobrze pamietam i jestes z Lodzi to moge dac Ci namiar do mojej kolezanki dentystki. To jest lekarz z powolania, nawet jak wyjechalismy do Zakopca to w wolnym czasie sie uczyla i czytala medyczna prase. Ona to lubi i my sie leczymy tylko u niej. Tylko jej ufamy.
Ja juz po wizycie. Odziwo szyjka bez zmian :o szybkoe usg tez okejsylwucha89, WreszcieMama, messy99, zastrzeŻona, Breezee, bbee, Mabelle, Kamilutek, mon!ta^, Kleopatra, marie_marie22, Madu1611, Camilia, Uszczesliwiona, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
Nieśmiała Tobie również serdeczne gratulacje!
Za Alanka się modlę i trzymam kciuki. Silny chłopak jest, da radę, inaczej być nie może!
Kupiłam kilka rzeczyWszystko do łóżeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7730849f82cf.jpg
Ubranka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35250f34c0ed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40cba4df5855.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/530b6bba3e52.jpg
Fotelik kupię chyba maxi cosi, ale nie wzięłam go na już bo nie sprawdziłam wcześniej ile ma tych gwiazdek. sprawdzę i wrócę do smyka kupić. Orientujecie się, czy każdy fotelik można normalnie przypiąć pasami czy koniecznie baza? i nie do każdego samochodu tę bazę można wpiąć chyba?? wiecie może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 17:30
WreszcieMama, zastrzeŻona, GoNia1979, bbee, Kamilutek, Mabelle, mon!ta^, marie_marie22, Hope_, Anstice, Uszczesliwiona, Maniuś, sylwucha89, Moniqaaa, Nieśmiała, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Coś zdjęcia nie mogę dodać
A więc mały waży 760G znowu niezaraz rozplak chciał pokazacwarzy a jak zrobiłam dwa przysiady to trochę nam pokazał. Ale jego miną jest bezcenna. Normalnie taka smutna jakby zaraz się rozpoznać miał hehe
Te leukocyty to były liczone przez komputer a na drugiej stronie były przez człowieka i wyniki są ok. Ale mam jakąś bakterie więc dała mi lekartwo na dziś i będzie ok.ag194, WreszcieMama, sylwucha89, messy99, zastrzeŻona, MEGI81, Breezee, bbee, Mabelle, Kamilutek, mon!ta^, Kleopatra, marie_marie22, Hope_, Madu1611, Camilia, Uszczesliwiona, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f1f1f25ea7c.jpg
Zdjęcie dodało mi bokiem ale i tak widać tą minkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 17:48
WreszcieMama, ag194, sylwucha89, messy99, zastrzeŻona, GoNia1979, Martchen, bbee, Uska, Kamilutek, mon!ta^, Kleopatra, marie_marie22, Camilia, Uszczesliwiona, Maniuś, Karissa, Moniqaaa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ag, kwestia fotelika i bazy
Ja mam baze ktora moge wpiac w isofix i również zapiac ja na pas
Z tego co wiem to na pas zaoinana baza nie daje takiego bezpieczenstwa jsk isofix tylko wygode w wpinaniu fotelika nie trzeba za kazdym razem zapinac go w pas
Foteliki chyba wszystkie sa dostosowane do pasów
Czemu chcesz kupować w smyku? Nie wiem jak teraz ale pamietam, ze jak mieszkalam w pl smyk miał ceny wyższe
Camilia ja sie nie wypowiem bo wizytę u diabetologa mam 14.02
Na razie sama sobie kombinuje diete ale wiadomo bez sprawdzenia przed i po cukru nie wiem czy dieta jest ok tyle co uspakajam wlasne sumienie do czasu wizyty
Czy ktoras z Was bola jajniki a przynajmniej uczucie jakby bolaly i ciagnie az po biodro?
Najbardziej boli w samochodzie chyba noewlasciwa pozycjaag194 lubi tę wiadomość
-
Carolina szczerze to poza smykiem widziałam tylko w marketach
Nie wiem, gdzie jeszcze można kupić fotelik w Gdańsku...
Znacie jakieś takie miejsca ?
W smyku przedział cenowy na maxi cosi 420-650 nie wiem, czy to dużo czy nie.
A ryzykowałybyście kupno przez internet? W sumie to też opcja ale nie wiem.. -
Hej Dziewczynki, mało mnie tutaj, ale gratuluję udanych wizyt! Za Alanka trzymam kciuki!!!
Kochane, jutro piję napój Bogów...Lekarz kazał kupić glukozę 75g, a babka w aptece mówi, że najczęściej robi się z 50 g. Wy jaką robiłyście?
I teraz tak, o 7 rano idę do przychodni, pobierają krew na czczo, potem glukoza, wynik po godzinie i potem po dwóch, tak? Eeeeeech, będzie rzyg czy nie? -
ag194 wrote:Carolina szczerze to poza smykiem widziałam tylko w marketach
Nie wiem, gdzie jeszcze można kupić fotelik w Gdańsku...
Znacie jakieś takie miejsca ?
W smyku przedział cenowy na maxi cosi 420-650 nie wiem, czy to dużo czy nie.
A ryzykowałybyście kupno przez internet? W sumie to też opcja ale nie wiem..
Jeszcze bobo wozki i akpol to za moich czasow mieszania w gdansku
Na pewno bedziesz miała wiekszy wybór w tych sklepach
Wpisz sobie na YouTube base 2 fix facet pokazuje o co chodzi w bazie zapinanej na pasy jezeli w aucie nie ma isofixmisia cudne zdjęcie
ag194, Misia 69 lubią tę wiadomość
-
U nas również wszystko wporzadku
mały waży 920g
cukry niskie
jedynie trochę mamy anemie
ale kupimy żelazo i będzie ok
ag194, zastrzeŻona, GoNia1979, gaja_1, WreszcieMama, Arwi, Uska, Kamilutek, mon!ta^, Breezee, Kleopatra, MEGI81, marie_marie22, sylwucha89, Madu1611, messy99, Camilia, Uszczesliwiona, Maniuś, sylwia1985, Moniqaaa, Demsik, Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
-
A ja nadal rozmyślam nad łóżeczkiem i doszłam do wniosku, że wolę drewniane z funkcją tapczanika i z szufladą. Teraz tylko zdecydować jakie
kurde, za dużo opcji jest, na allegro tylko modeli że głowa mała, a ja zanim się na coś zdecyduję to muszę wszystko obejrzeć i porównać
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Ag194, ja też polecam MamaiJa na Grunwaldzkiej. Kupowaliśmy tam i wózek, i fotelik dla malucha a teraz dla starszaka, łóżeczko, materacyk i dużo innych rzeczy. Oni mają super doradców. Nie musisz sprawdzać żadnych gwiazdek, tam sprzedawca dokładnie powie Ci ile każdy fotelik ma i doradzi najlepszy według niego. My mieliśmy z 20 min wykład tylko dla nas o fotelikach, bezpieczeństwie. Do tego jeśli chodzi o cenę, to oni mają swoje własne, ale porównują je np. z ceneo i jeśli cena fotelika to 1000 zł a na necie można go kupić za 900 zł, to sprzedają Ci go za 900, podobnie jest też z wózkami. Także nie dość, że masz fachową obsługę, poradę,to i najlepszą cenę. A jak kupujesz kilka rzeczy to i jakiś gratis wpadnie
Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści z wizyt!
Nieśmiała, no pewnie, że pamiętam! Gratuluję!
Monika89, może uda Ci się dopisać w tym poście na 4tej stronie te dobre wieści, bo to już chyba druga nasza majowa Mamusia, która jeszcze w tym roku urodzi tylko miesiąc się zmieni!
Breezee leż, odpoczywaj i trzymaj się. Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką.
Qasha apartament pierwsza klasa, ale to jest też tak, że jak ktoś nie ma swojego to lubi popodziwiać biust!Także biust równie zacny
Martchen, jak będziesz musiała mieć kanał, to kiedyś czytałam, że w ciąży i w okresie połogu należy się na NFZ bezpłatnie, nie wiem jak jest teraz, ale w razie coś warto doczytać/dopytać.
Jeśli chodzi o nosidła to nie miałam, chustę miałam, ale użyłam kilkakrotnie. Co do noszenia to przez 3 pierwsze, a może i nawet 6 pierwszych miesiący nie mogłam się przemóc, by ustawić malucha tak bardzo w pionie,bo taki kruchy, bo taki malusi, bo jeszcze coś mu połamie. Dopiero jak zrobił się stabilniejszy to i ja nabrałam odwagi. Myślę, że i teraz na pewno przez pierwsze miesiące nie będę używała.
ag194, Breezee, Nieśmiała lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Hej, ja sobie odpoczywam u rodziców. Dobrze, że zabrałam swoją poduchę-rogala
babcia sobie rysuje z wnusią, a ja mam spokój święty
Chyba dziś na forum jakiś większy spokój albo mi się wydaje?
Trzymam kciuki za wizytujące i czekam na same dobre wieści!MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość