MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle co ja wiem o konflikcie serologicznym to, że może wystąpić jak matka ma Rh- a dziecko odziedziczy po ojcu Rh+. I chyba po porodzie albo gdy w trakcie ciąży plamienia to wtedy podaje się immunoglobuline. Ale w sumie ja mam Brh+ i ostatnio miałam zrobić ten odczym Combsa (czy jakoś tak) właśnie na przeciwciała ale w sumie to nie wiem po co, kazała gin to zrobiłam
Dzięki Zyrcia za cynk o boloZamówiłam kocyk, tylko 100% bawełna, bo bambusowy już mam a poza tym nie chciałam z kapturkiem. Miałam zamawiać z colorstories, ale w sumie droższy i mniejszy, więc mam nadzieję, że ten będzie równie fajny
-
nick nieaktualnya czy to nie jest tak, ze poza konflikem + oraz - istnieją jeszcze konflikty grup głównych? Które ujawnić się mogą u dziecka po narodzinach?
ed. na wishbear -20% na misieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:48
Breezee, ag194, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:dzień dooobry!
Po wczorajszym bólu doopy ani śladu - a dzisiaj studniówkaMoże nawet z tej okazji potańcujemy z Chłopem wieczorem.
I muszę sobie w końcu zrobić jakieś normalne zdjęcie w ciąży, bo wszystkie mam w lustrze i większość bez głowy.
Anya, super, że się odezwałaś. Zobaczysz, wszystko się pięknie skończy, sama żyję z 5 bliznami i w niczym mi to nie przeszkadza. U facetów blizny są po prostu seksowne
A jak wygląda sprawa z serduszkiem? Ten drugi lekarz mówił coś? -
nick nieaktualny
-
mon!ta^ wrote:http://www.aptekagemini.pl/sutricon-plastry-silikonowe-na-blizny-1-opakowanie-po-5-sztuk.html
Ja jeszcze to będę kupowaćale czekam na recenzję koleżanki bo ma mieć CC jakoś w połowie lutego
także mam jeszcze czas
mon!ta^, Hope_ lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
zyrcia wrote:Ja nie wiem co to za info z tym zastrzykiem. Chodse do gina prywatnie, powiedzial ze moge za kase u uniego zrobic ale jak mi szkoda to moge sie do lekarza polozyc. Dostalam od niego skierowanie i w przyszlym tyg sie klade zeby miec zastrzyk na nfz...
-
nick nieaktualny
-
Spaaac! Jutro spie do dwudziestejszosmej
Znowu zrobilam ciasto beZ pieczenia i jutro wezme do tesciowej
Maz bawi sie w skladanie mebli, pol dnia juz sklada, dopiero druga komodę konczy a jeszcze dwie szafki i polkaa po remoncie pokoiku Jeszcze wiecej zabawy będzie mial bo bedzie wiecej mebli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monoqaaa, widzę że Ty się w pracy tez nie oszczędzasz, coś późno kończysz. Ja choć pracuję tylko 16 godzin tygodniowo to i tak poprosiłam o poranne godziny. Jakoś mam więcej energii i ogólnie jestem trochę bardziej przydatna we wczesnych godzinach. Pod wieczór to już jestem leń bezużyteczny.
Aga, jak już swoją wyprawkę skompletowalaś to teraz możesz kupować dla mnie. Tak wiesz, żeby Ci smutno nie było
Ju, moja dziecina też jest jeszcze bezimienna. Ja się trochę uparłam na Kornelię a mężu jeszcze trawi tą propozycję. Na początku był na nie ale chyba powoli mięknie.
Strawberry juice, jak sobie od nas poszłaś to tu prawie żałoba była po Tobie. Fajnie, że wróciłaś i wszystko dobrze jest (pomijając cukrzycę oczywiście).
ag194 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Gaja
Juz do innego bym nie poszla
Fajnie ze jest wyluzowany a nie jakis buc
Jak sie kiedys dodzwonie do tego szpitala to dam znac co i jak z tym zastrzykiem bo widze ze same do tego nie dojdziemy :d -
Uszczesliwiona wrote:Kocyk z bolo bambusowy turkusowy właśnie został zamówiony
Dzięki Zyrcia za infoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 22:13
Kamilutek lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Breezee wrote:Kocyk bambusowy grafitowy z musztardowymi pomponami zamówiony:-) wzięłabym turkus, ale w podobnym kolorze jest wózek i nie chciałam przesadzić z kolorem, a grafit trochę go stonuje .
Dzięki Zyrcia za infografitowy wózek więc nie chciałam już kocyk a w tym samym kolorze
Breezee lubi tę wiadomość