MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uszczesliwiona wrote:Hahahaha! U mnie ta sama sytuacja tylko kolory na odwrót
grafitowy wózek więc nie chciałam już kocyk a w tym samym kolorze
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
strawberry_juice wrote:A jest ktoś kto zakupił/ myśli nad zakupem wózka ANEX SPORT?
A do mnie ten kocyk z kapturkiem jakoś nie przemawia. Oczywiście bambus ok ale ten kapturek bez niego byłby lepszy
no ale to moje widzimisie :p
Breezee dzięki za infoczyli można go sobie przycinać
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Tak, można - jak tylko chcesz, nawet na 1cm kawałki. Nie mam problemu z kapturem, bo jak będzie mi przeszkadzał, to sobie go wytnę i obrobię i nie będzie problemu z kapturem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 22:48
Ból podczas porodu jest taki silny ze kobieta niemal jest w stanie zrozumieć co odczuwa facet podczas przeziębienia
zastrzeŻona, Madu1611, ag194, Karissa, MEGI81, Uszczesliwiona, sylwucha89, Uska, Milka1991, WreszcieMama, rybka33, Maniuś, aneta.be lubią tę wiadomość
A mnie się ten kapturek właśnie podoba, wymyśliłam sobie, że ten kocyk będzie idealny po kąpieli. Jak będzie przeszkadzał, to dam mamie do wycięcia i po kłopocie.
Kupujecie jakieś cieplejsze czapeczki na wyjście ze szpitala czy takie zwykłe bawełnianie wystarczą?
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Camilia wrote:Na bolo.pl jest taki maly wybór kocykow? Czy czegoś nie widze hehe
Tam rzeczywiście jest mały wybór, ale ja już kiedyś kupiłam grafitowy z musztardowymi pomponami. -
No właśnie mały. Myślałam że jeszcze coś dokupię, ale śpiworek już mam, pościeli nie potrzebuję, a kocyk chciałam jeszcze jeden, ale taki cieńszy bambusowy
Qasha wrote:Dziewczyny, czy którejś z Was też wypadają brwi i rzęsy..? Mam połowę tego, co przed ciążą... Włosy też wypadają, ale po nich aż tak ubytku nie widać... Zrobiły mi się normalnie dziury, łyse placki w brwiach, wstyd wyjść z domu bez pomalowania ich... I najgorsze, że na tych łysych plackach nic nie odrasta
ja mam tak z włosami.. już się śmieję, że na perukę zbieram -
strawberry_juice wrote:Przepraszam za tę żałobę. Ale tu się tak smutno zrobiło a ja mega panikara jestem i wpadłam w taka paranoję, że musiałam odejść...
No bywało bardzo smutno, ale teraz to forum cudów. Zostań i już nie znikaj.
Mabelle, strawberry_juice lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Zamówiłam ten sam
Już się paczki z pl nie mogę doczekaćMabelle lubi tę wiadomość
-
Madu ja pracuję na pełen etat póki jeszcze daję radę, no i niestety jako supervisora mam obowiązek zamykania sklepu więc przeważnie kończę o 23...
pocieszam się, że już niedługo, bo z tygodnia na tydzień coraz ciężej
Jeszcze nie macie imienia? Kurde chyba bym oszalała, mam nadzieję, że dojdziecie wkrótce do kompromisu.
Witamy Stawberyjuice ponownieśliczne imiona dla córeczki
Ja kocyk minky zamówiłam na ebayu tu w UK, przyszedł z Niemiec, sprzedany przez Polkę tam mieszkająca i ręcznie robiony w Polsce. Miła niespodziankastrawberry_juice lubi tę wiadomość