MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Forbidden wrote:Cześć mamuśki
co do włosów to nigdy nie miałam gęstych, dlatego teraz się cieszę bo nie wypadają i są ładne, nawet bez odżywki. Jak po ciąży zaczną wypadać to zostanę łysa
Brwi nie wypadają, ale też nie rosną także nie muszę regulować. W ogóle jakoś owłosienie na ciele mi powoli odrasta, jak nogi ogolę to zazwyczaj na drugi dzień miałam kaktusa a teraz trzy włosy na krzyż. Obym po ciąży nie obrosła jak goryl
Fakt nigdy za wiele nie miałam ale teraz mogę w ogóle nie golicie i nic nie rośnie
Mam taką samą nadzieję, że po ciąży owlosienie nie przyjdzie z podwojona siła -
strawberry_juice wrote:Pod pępkiem to pod pępkiem. Od wczoraj czuje na wysokości kości łonowej może ciut nad. Takie wrażenie że pod brzuchem
-
Hej
a u nas dzisiaj takie informacje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8eefb4c1c27.png
A z tej okazji wstawiam apartament Wiktorii:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9d651bfa4e6.jpg
Próbowałam odwrócić zdjęcie ale się nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 10:23
Camilia, Misia 69, Kamilutek, monika_89, Mabelle, Martchen, Madu1611, WreszcieMama, Uska, bbee, Hope_, marie_marie22, MEGI81, Breezee, sylwucha89, zastrzeŻona, rybka33, Karissa, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Quash- może to właśnie kwestia hormonów. '
Ja jeszcze nie wiedząc o ciąży miałam badany testosteron - wyszedł mi 236 przy normie do 59! w między czasie dowiedziałam się o ciąży i wpadłam w panikę
Lekarze obleciani ale endo z tekstem, że to raczej kwestia ciąży:) powtórzyłamwynik i zrobiłam mase innych badań na hormony i testosteron 289a reszta pięknie w normie
przez ten testo myślałam, że będzie chłopale siusiak nie urósł
Dziewczyny Pięknie :DD poważne robią się te już Wasze tygodnie
Miłej niedzieli Wszystkim!Spirit lubi tę wiadomość
-
QashaMi na początku ciąży włosy wypadały garsciami, zakupiłam sobie szampon Dermena w Rossmanie.Wykorzystałam 1 butelkę i mi przeszło
Najlepiej kupić tez odżywkę, bo po samym szamponie włosy robią się tępe w dotyku, a po odżywcze są super. -
Moje włosy nic się nie zmieniły, jak były beznadziejne, tak dalej są. Brwi i rzęsy muszę sobie wyobrażać, że mam
No ale pewnie dzięki temu nawet jak nie ogolę nóg z miesiąc, to ciężko się czegoś na nich dopatrzeć, choć pod ręką czuć.
Odnośnie ruchów - Matylda szaleje wszędzie, ale najczęściej czuję ją w dolnych rejestrach. Chyba cały czas ma tam nogi, tyle że obraca się wokół własnej osi i kopie matkę to w pęcherz, to w dupkę, to w pachwiny. Czasem czkawkę czuję też nisko, ale bardzo rzadko, więc może jednak przerwaca się od czasu do czasu do góry nogami. Dzisiaj Chłop wyraził z tego powodu obawę, że dzieciak zaplącze się w pępowinę.
Paskudna pogoda u nas, szaro, buro, zimno, wilgotno, fuj!Hope_ lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qasha wiem, że na porost włosów dobre jest wcieranie olejku rycynowego, mi dzięki niemu zarosły zakola na czole, ale nie wiem czy na brwi to też podziała. A no i łykałam olej z wiesiołka, ale tego w ciąży nie wolno, dopiero pod koniec bo to ponoć powoduje skurcze macicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 11:36
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Julita piorkowa jest delikatna i naturalna
Na początku zawsze to wygląda mocniej ale jak się wszystko wygoi wygląda bardzo naturalnie
Ty jesteś z Gdańska? Mam jedną dziewczynę z Przymorzu która polecili mi wszyscy podobno robi brwi cudownie
Ja miałam robione właśnie metoda piorkowa i wygląda to naturalnie ale trzeba uważać kto robi bo ja miałam spaprala ( robiłam w uk ) zrobiła mi krzywo i na dodatek po wygojeniu miałam placki gdzie nie zrobila kresek
Kumpela teraz robiła jakieś 3-4 msc temu u innej dziewczyny w uk i bardzo naturalne jej dziewczyna zrobiła
Co do włosów ja przede wszystkim używam masek nie odżywek
Kupuje je w tk maxx mają super wybór profesjonalnych masek
Wiem, że to oszustwo dla włosów bo tak naprawdę wlosy są napompowane sztucznymi silikonami itd ale wolę tak niż chodzić z sianem na głowie a do naturalnych sposobów nie mam cierpliwości ( moja starsza córka jest maniaczka natury jak również interesuje się pielęgnacja włosów w sposób naturalny )
Qasha polecam
https://odzywkidorzes.wordpress.com/2014/02/17/odzywka-do-rzes-revitalash-eyelash-conditioner/
Do brwi też mają
Cena straszna ale efekt super ja miałam do rzes i polecam
Moja kumpela miala do brwi i na co trzeba uważać jak się stosuje bo odrastają dosłownie wszędzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 12:00
-
Ja się tak przyzwyczaiłam do bardzo jasnych brwi, że jak raz na ruski rok ktoś mi je zrobi (sama nie potrafię, w ogóle nie umiem się malować) to czuję się jak klaun w cyrku, choć wiem, że lepiej wyglądam - najlepiej to widać na zdjęciach.
Najchętniej też bym sobie dała zrobić permanentne, ale one zwykle są mega ciemne, a ja jestem bardzo jasną ciemną blondynką (głupio brzmi, ale tak jest) i boję się, że spieprzą mi na całego.
Wzięło mnie dzisiaj na zabawę w perfekcyjną panią domu. Na śniadanie tosty francuskie na brioszce z owocami i syropem klonowym, przed chwilą skończyłam robić tartę z lemon curd, a na ogniu stoi gratin z cykorii i szynki szwarzwaldzkiejNa kolację bądą zimowe warzywa korzeniowe z patelni z tymiankiem. Jeszcze łażą za mną gołąbki, ale Chłop ma kupić i nie kazał robić.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Qasha, do brwi i rzęs zrób sobie odżywkę sama i nakładaj starą szczoteczką po tuszu do rzęs. Olejek rycynowy i oliwa z oliwek albo jakiś inny naturalny olej np. migdałowy. Co tam masz w domu, najlepiej
tylko proporcje takie, że olejku rycynowego 30% a reszta innego oleju, bo rycyna wysusza!
Żadne tam sklepowe odżywki, przepłacisz i tyle. Ja też muszę sobie zrobić, to temu miałam i efekt wow się zaczął robić po 2 tyg
Kamilutek, Arwi, Camilia lubią tę wiadomość
-
Hahaha też się pnad tymi ZĘBAMI zastanawiałam
Carolina £130 to norma za wizytę w Londynie, przynajmniej w moich okolicach
Co do pieluszek to nie mam jeszcze bambusowaych, ale dzięki że mi przypomniałaś bo muszę kupić. Na pewno znajdziesz na ebayu, ja wszystko tam kupuję
No i Carolino super, że wyniki biopsji męża dobre, teraz tylko dbać o zdrowie, ale to przecież pestka