MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Toska trzymam za was kciuki
bardzo mocno:)
Forbidden dziewczyny mają racjęczasem nie warto słuchać innych. Karmienie to sprawa która siedzi w głowie
Ja dziś wstałam o 7 rano o 9 pojechałam do Wrocławia do ikea . Spędziłam tam czas od 11 do 16 i mam dosyć. Kupiłam wszystkie meble ale dawno nie byłam taka zmęczona zakupami i moj facet był dzielny bo wytrzymał tam ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 19:32
Forbidden lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia N. wrote:A jakie butelki dostalas? Dokladnie:) moze bym odkupila od Ciebie? Mysle ze wilk syty i owca cala bedziesz.miec na inne pierdolki:)
Dostałam LOVI aktywne ssanie 150 ml i avent natural taką malutką 60 ml. Dzięki a propozycje, ale chyba zostawie je na wypadek gdyby KP nie wyszło, a chyba Tobie też by się nie opłacało płacić za przesyłkę
-
Forbidden jeśli chcesz kp to będziesz karmić tylko trzeba być zapartym
i nie słuchać innych
Toska idzie ku dobremu obyście juz byli w 4 na urodzinach Natana.
Hehe a z zębami nie zauważyłam xD telefon przeinaczyl xD xD xD hahaha
Carolina tez sobie zapisałam numermoże kiedyś się przyda :p
Messy maślanka naturalnaplus ktoras z dziewczyn kiedyś pisała fajny koktajl robie go sobie i na dwa dni rozdzielam: Pożywne koktajl. Truskawki, 1 banan duży, spora garść świeżego szpinaku, wciśnięte 2 pomarańcze i 2 kiwi. Bomba witaminowa na zaparcia i anemię.
tez polecam i jak to się mówi Kupa będzie xD
WreszcieMama no no to dobrze ze lepiej u ciebie jest po tej ostatniej wizycie u ginka. Najważniejsze to dobrze się czuć psychicznie i odrazu organizm inaczej reaguje i funkcjonuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 20:39
messy99, WreszcieMama, Forbidden lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:Forbidden jeśli chcesz kp to będziesz karmić tylko trzeba być zapartym
i nie słuchać innych
Toska idzie ku dobremu obyście juz byli w 4 na urodzinach Natana.
Hehe a z zębami nie zauważyłam xD telefon przeinaczyl xD xD xD hahaha
Carolina tez sobie zapisałam numermoże kiedyś się przyda :p
Arwi, rybka33, strawberry_juice, WreszcieMama, Demsik, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Klaudia, podziwiam, że dałaś tyle czasu radę w tej ikei! Pokazuj meble!
Hope, jeszcze raz zdrówka dla synka.
Ale nie znoszę czekać na męża jak ma popołudniówki! Zastanawiam się czy jutro jakiegoś czekoladowego ciasta nie machnąć, takiego czekoladowego, przekladanego czekoladą i oblanego czekoladą... Jakieś przepisy tego typu? -
bbee wrote:Klaudia, podziwiam, że dałaś tyle czasu radę w tej ikei! Pokazuj meble!
Ale nie znoszę czekać na męża jak ma popołudniówki! Zastanawiam się czy jutro jakiegoś czekoladowego ciasta nie machnąć, takiego czekoladowego, przekladanego czekoladą i oblanego czekoladą... Jakieś przepisy tego typu?
Wymyslam; bez pieczenia bedzie:-D
Herbatniki na to roztopiona czekolada potem.znowu herbatniki potem budyn czekoladoqy znowu herbatniki i na to bita smietana posypana czekolada?bbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:Klaudia, podziwiam, że dałaś tyle czasu radę w tej ikei! Pokazuj meble!
Ale nie znoszę czekać na męża jak ma popołudniówki! Zastanawiam się czy jutro jakiegoś czekoladowego ciasta nie machnąć, takiego czekoladowego, przekladanego czekoladą i oblanego czekoladą... Jakieś przepisy tego typu?
Ja uwielbiam te ciasto: http://www.saveur.com/article/Recipes/Very-Moist-Chocolate-Layer-Cake
Tylko trzeba mieć do niego naprawdę dobrą czekoladę gorzką min. 70% kakao, bo ona nadaje smakbbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hope może zbadaj synkowi krew i mocz?
Ja też źle przechodzę psychicznie jak Jula choruje. Niestety dzieci chorują dość często. Teraz muszę powtórzyć Julce badanie moczu bo średnie te wyniki jej wyszly a miala rok temu zapalenie nerek i musimy to kontrolować. -
Dotarliśmy! W mieszkaniu zmieniło się tylko tyle, że w kuchni i salonie na całej podłodze są porobione dziurki. Maszyny suszące chodziły więc ciepło. I wszędzie warstwa czerwonego kurzu, od podłóg. Eeech.
Ja tu gadu gadu, piszu piszu, a przecież Belly mówi, że dzisiaj STUDNIÓWKAAAA!!! Na ostatniej byłam 11 lat temu...dzisiaj jest fajniejsza
Dobranoc Dziewczynki!Camilia, Kamilutek, bbee, marie_marie22, Anya, Martchen, Uszczesliwiona, MEGI81, Kleopatra, Breezee, sylwucha89, Rudzik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:Zastanawiam się czy jutro jakiegoś czekoladowego ciasta nie machnąć, takiego czekoladowego, przekladanego czekoladą i oblanego czekoladą... Jakieś przepisy tego typu?
3 bit bez pieczenia
Na spód herbatniki lub belvity :)mogą być lekko zmoczone mlekiem. Na to masa krówkowa. Następnie znowu herbatniki. Na to budyń. Znowu herbatniki i na koniec, na samą górę bitą śmietanę, mogą być posypane wiórki.
Wstawić do lodówki. Pyszne jestbbee, rybka33, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia
nie dam sobie wmowic takich pesymistycznych scenariuszy
https://m.facebook.com/starandfriendseu/photos/a.1652617871675832.1073741828.1648686328735653/1840200699584214/?type=3&source=54&ref=page_internal
Rudzik pomyslalam o Tobie jak to zobaczylampodobno fajne posciele maja
WreszcieMama, Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Meble w kartonach składamy w weekend:D pokaże wam zdjęcia za tydzieńale padnięta okropnie jestem haha
wgl zlot ciężarnych w ikea do kasy z pierwszeństwem to z 8 na raz na jedną kasę
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
marie_marie22 wrote:3 bit bez pieczenia
Na spód herbatniki lub belvity :)mogą być lekko zmoczone mlekiem. Na to masa krówkowa. Następnie znowu herbatniki. Na to budyń. Znowu herbatniki i na koniec, na samą górę bitą śmietanę, mogą być posypane wiórki.
Wstawić do lodówki. Pyszne jest
O widZisz nawet nie wiedzialam ze tak sie nazywa te ciasto a wczoraj robilan:-D i na tej podstawie wymyslilam czekoladowe ciasto dlA bbee:-D