MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Arwi masz rogala do spania? może taki większy jak sie obłożysz odciąży trochę biodra
Klaudia a co nie tak z wynikiem?
Manius nie ominelo Cie szkoda, ja poki co tylko na nocnej
megi gbs pobierają patyczkiem takim jak do uszu ale wiekszym, ne boliMEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
A której z was lekarz badał piersi?
Te pytanie padlo także na szkole rodzenia to jedna dziewczyna na 10 podniosła rękę.
Ja nie powiem do dr zbadaj mnie tu i tam poczekaj a może rozbiore się cała...
Na szkole rodzenia własnie było o kobietach z nietypowymi sutkami. Całe zycie mi nie przeszkadzało ich nietypowość. A są takie nakłatki profilujące wklęsłe lub plaskie sutki. No nie zapytam dr zobacz w cyce czy będę mogła karmić...
I z tym badaniem co piszecie po 35 tc
To tez nie wiem jak to wygląda i czy to robi mój gin... -
Espera, Hope, witamy w gronie słoników! W kupie zawsze raźniej
Anstice, o lizakach na porodówce nie słyszałam, ale chyba się zaopatrzę! Jeżeli przez ból nie będę w stanie nawet ich rozpakować, zawsze można spróbować wetknąć je w tyłek najbliżej przechodzącej osobie
Leirion, czasem lunatykuję, ale jestem pewna że to nie Twój kolega jest Ojcem Mojego Dziecka!I nigdy nie byłam w Berlinie, uuuf! I strasznie boję się istot pozaziemskich
Wszyscy już u mnie wiedzą, że żeby mnie wystraszyć wystarczy włączyć film o ufolcach
Żadne wojny światów, żadne roboty, hell no!
KlaudiaN - colesław to moja ukochana sałatka! Jak masz sprawdzony przepis, podziel się, koniecznie!
Kleo, też wczoraj zaliczyłam sen erotyczny! Obudziłam się zawstydzona jak nastolatka xD Stare to takie, a głupiePrzynajmniej sny mi zostają. Libido leży i kwiczy, bo mam jakieś durne uprzedzenia, eeech. Chłop cierpliwy póki co, ale chyba przydałby mu się jakiś miły wieczór
Sylwucha, kciuki mocno zacisniete!!!
A jaaaaa, ja to dzisiaj miałam dzień pełen wrażeń, bo zadzwonili z administracji!!! Nie będę Wam tu smęcić, jeżeli macie ochotę wiedzieć troszkę więcej, zapraszam do mojego pamiętnika!
aneta.be, Leirion, Anstice, sylwucha89, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Espera, Hope, witamy w gronie słoników! W kupie zawsze raźniej
)
To ja również chyba łapie się dp grona ale jako rasowa słonicaja juz niestety trzycyfrowa od jakiegos czasu;(
ale ci będzie lepiej -
Monika lekarz powiedzial ze wynik niby w normie ale dziwne ze nie poszlo do gory tylko w dol po godzinie i w razie w mam powtorzyc:)
dewa prosze bardzo : https://przepisyjoli.com/2016/05/surowka-coleslaw/ ja uzyłamm soku z cytryny i jogurtu naturalnego i doprawialam sos pieprzem sola i jeszcze vegeta:) -
Mei, ja za ostatnim razem tego gbs nawet nie poczułam.
Dzisiaj chyba nie jest mój dzień. Leżę prawie bez przerwy, a brzuch sobie ze mnie jaja robi i tak twardnieje, teraz po prysznicu i dodatkowej nospie się uspokaja. Raz na parę dni mi się tak robi trochę gorzej. A chciałam już spróbować bez nospyto teraz się boję
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Jezu, jestem wykończona, jakby mnie ktoś przepuścił przez wyżymaczkę i poprawił przejeżdżając walcem. Nie ta forma, nie te lata.
Idę spać albo chociaż poleżeć do góry brzuchem.
Dziewczyny wizytujące, dajcie znać!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny jak tam wizyty?!
Co tak cicho?!
Zmieniając temat - dzisiaj przechodziłam obok sklepu KIABI nie wchodziłam, bo nie mialam czasu - obładowana i z pierworodnym, ale ogolnie ladnie zza szyby wygladaly rzeczy - ktoras kupowala? wie jak z jakoscia? -
Klaudia możesz dać link do strony z przepisem, bo ja miałam dziś robić żeberka ale ze względu na post sobie darowalam.Robie jutro
MEGI, a jak jest z opłatami za pobranie i przechowywanie krwi pepowinowewej.Bo my tez się chyba zdecydujemyMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Przyszła torba ze skip hop o której pisałam, fajna
nie za dużą,nie za małą. Klapę ma na magnesy w dwóch rozmiarach czyli można upchnąć więcej rzeczy. Ma też k7eszonke na zamek ba klucze np. Jak na teorie jestem zadowoloba, zovaczymy jak w praktyce
Kleopatra, monika_89, MEGI81 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Mabelle wrote:Klaudia możesz dać link do strony z przepisem, bo ja miałam dziś robić żeberka ale ze względu na post sobie darowalam.Robie jutro
MEGI, a jak jest z opłatami za pobranie i przechowywanie krwi pepowinowewej.Bo my tez się chyba zdecydujemy
http://allrecipes.pl/przepis/3682/-eberka-wieprzowe-w-sosie-w-asnym.aspx
tylko ja wczesniej troche przyprawilam zeberka, przyprawa do mies sol pieprz oregano majeranek i zostawilam na 2hi dałam troche masełka jak w3rzucałam cebulke i cebule tez posypalam vegeta:)
Mabelle lubi tę wiadomość