MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uciekam już spać. Młody przestał spać w dzień i nie ma kiedy drzemki strzelić więc na rzędach chodzę. Jeszcze się że starym poklocilam bo tesciu poczestowal pizza (żal nie skorzystac) a ten mój się wielce odchudza teraz i mi docinal co ja zre czym karmie dziecko że będę jak hiocio p itp(a jak ja byłam na diecie to 3 razy w tygodniu catering szedł). He he myślał że to na mnie podziała smakowała jak nigdy jak on patrzył
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia w razie czego przynajmniej wiesz skąd ewentualne krwawienie. Będzie dobrze
bella jak to mąż sie odwrócił? a jego przy tym nie było? skoro wiesz że masz takie predyspozycje to moze warto umówić sie na ciecie przed 35tc dla zdrowa Was obojga? Ja jestem przed 2 cc, jak poznałaś że pękła Ci blizna?
Espera, promyczki cudnie! gratuluję
aknovi ak nie uafsz lekarzowi to z niego zrezygnujpromyczek 39, Espera, Misia 69, toska_88 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
blubka wrote:Uszczęśliwiona na kiedy masz tp?
Wroc właśnie zrozumiałam:P
21.05 z bbf a od lekarza jeszcze nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 21:36
-
ale napisalyscie:)
wszystkim gratuluje serduszek, widze ze niektore przed 6t6d maja serduszka wiec mysle ze moja decyzja zeby isc 6t6d byla sluszna, jeszczed dwa tygodnie:)
bella nie mam pojecia co doradzic
wszystkim ktore maja lezec, nakazuję i ja lezec!
jestem padnieta, caly dzien zabiegana, chyba trzebaby powoli zwolnic tempo...
mam juz luteine, teraz dopochwowa, jak zobaczylam aplikator to sie przerazilam i chyba wolalam doustna, zaraz sobie zaaplikuje i spadam spac, ejszcze jutro troche popracowac i weekend:)
dobrej nocy!Mabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObecny dr caly wywiad przeprowadził i stwierdził że damy radę. Co do pęknięcie to ja miałam klujacy ból ale to podobno jest bardzo rzadkie bo macica pęka bezboleśnie najczęściej i dlatego to takie niebezpieczne. Infekcje mam spowodowane bakteriomoczem, oczywiście leczone odpowiednimi antybiotykami. Poprawa była kilkudniowa a potem wszystko wracali od nowa.
-
u mnie tylko lutka i kwas foliowy a od jutra planuje tez magnez
p.s wrocilam napisac ze jakby co to ja jestem chetna na blizniakiblubka, Kleopatra, Mabelle, toska_88 lubią tę wiadomość