X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:00

Espera lubi tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję serdecznie za przyjęcie do grupy i zwrócenie na mnie uwagi... Nie jestem od początku, ale to nie powód żeby olac... No nic, życzę wszystkim zdrowych dzieciaków i samych dobrych chwil. Żegnam.

toska_88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella86 wrote:
    Dziękuję serdecznie za przyjęcie do grupy i zwrócenie na mnie uwagi... Nie jestem od początku, ale to nie powód żeby olac... No nic, życzę wszystkim zdrowych dzieciaków i samych dobrych chwil. Żegnam.
    Bella zacznijmy od początku... tyle się tu ostatnio dzieje ze poprostu naprawdę nikt chyba cie nie zauważył. Tutaj są same życzliwe osobki ale ostatnio wiele nerwów i niepokoju. Przepraszam za całe forum:-) chcesz zacząć od nowa ? :-)

Espera lubi tę wiadomość

• Wariatkaa Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella znalam.kobiete po 4 cc 8 bylo ok. Za to ja bede teraz miala 3 cc i zamierzam wykombinowac by mnie podwiazali bo dalej mogloby byc to ryzykowne dla mnie
    A my z mezem plodni strasznie ;-)

• Wariatkaa Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka nawet nie wiem co sie stalo ze Bella sie pozegnala bo ja pisalam do niej wiadomosc ze 2h i ciagle wisiala bo nie moglam dokonczyc. Eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatkaa wrote:
    Kurka nawet nie wiem co sie stalo ze Bella sie pozegnala bo ja pisalam do niej wiadomosc ze 2h i ciagle wisiala bo nie moglam dokonczyc. Eh
    Hormony kochana Hormony:-)

blubka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam... Faktycznie przegielam, ale jestem strasznie zdenerwowana. Boję się że tym razem się nie uda... 2 razy pękła mi macica w 35 tyg. Mam małe dzieci. Jestem na granicy decyzji o aborcji...

Espera lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże to poważna sprawa. A co na to ginekolog?

Fruska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę za tydzień, bo wcześniej nie ma sensu. Ale ten który mnie 3 razy ciał, powiedział że koniec już na tej trójce. Natomiast mój Nowy lekarz twierdzi, że nie ma problemu bo ciał kobiety 5 razy i wiecej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zrozpaczona. Uwielbiam dzieci, finansowo mamy warunki ale co jeśli umrę? Na dodatek mężowi coś odbiło i całkiem się ode mnie odwrócił. Nie mam wsparcia żadnego, boję się żeby nie popełnić bledu jakiegoś.

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:01

zem3o7esxha3u0v7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może będzie dobrze i nie potrzebny ten stres? Nie byłam w takiej sytuacji więc ciężko doradzać jednak jeżeli by mi powiedziano że to spore zagrożenie dla mojego zycia a miałabym małe dzieci to nie zdecydowalabym się urodzić. Moim zdaniem uspokoj nerwy i poczekaj do wizyty u lekarza. Daj Boże żeby wszystko pozytywnie się ułożyło pozytywnie i po czwartym dziecku konkretne kroki antykoncepcyjne żeby nie ryzykować więcej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak to było z tym pęknięciem macicy? Zawsze się tego bałam po cc. Mąż pewnie przeżywa to na swój męski sposób zamykając się w sobie a pewnie bardzo się boi! Moim zdaniem zaufaj lekarzowi jeśli mówi że można to można i może tak miało być żebyście mieli czworo wspaniałych- głową do góry pozytywne myślenie wiele pomag

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znam nikogo po tylu cesarkach. Musisz się dowiedzieć jakie ryzyko. Może trzeba ciążę szybciej rozwiązać. Ciężka sprawa :(
    Czekamy dziewczyny :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20:00 promyczek pewnie ogląda serduszkowa fasolke "-)

• Espera Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella86 wrote:
    Przepraszam... Faktycznie przegielam, ale jestem strasznie zdenerwowana. Boję się że tym razem się nie uda... 2 razy pękła mi macica w 35 tyg. Mam małe dzieci. Jestem na granicy decyzji o aborcji...
    Byłaś u lekarza? Jesteśmy po to by siebie wspierać... Nikt nie chciał Ciebie zignorować...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Espera Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Dzidziol 7mm z pięknym serduszkiem. Wielkość odpowiada 6t5d czyli idealnie... Tylko ścisła dieta bezcukrowa i ograniczone węglowodany z uwagi na zagrożenie cukrzycą... Ale to żadne poświęcenie. .. Taka szczęśliwa jestem...

toska_88, julita, WreszcieMama, Kleopatra, blubka, aknovi, monika_89, Moniqaaa, Klaudia N., sylwucha89, Karotka, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella gratuluje ciazy ale wspolczuje dylematów jakie teraz masz.tym bardziej ze macica jest juz slaba po eknieciach.mam nadzieje ze podejmiecie sluszna decyzje sonsultowana z lekarzem.powodzenia dla was.
    Czekam na odp od swojego gina powiem szczerze ze jestem przerazona.

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 16:01

Espera lubi tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera super!!!!!! To u mnie pewnie też już jest serduszko bo mam ten sam czas... :-) na dobre ci wyjdzie to bez cukru- zazdroszczę tych pozytywnych emocji po ekscytującym usg:-)

Espera lubi tę wiadomość

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ