MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella86 wrote:Dziękuję serdecznie za przyjęcie do grupy i zwrócenie na mnie uwagi... Nie jestem od początku, ale to nie powód żeby olac... No nic, życzę wszystkim zdrowych dzieciaków i samych dobrych chwil. Żegnam.
Espera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo może będzie dobrze i nie potrzebny ten stres? Nie byłam w takiej sytuacji więc ciężko doradzać jednak jeżeli by mi powiedziano że to spore zagrożenie dla mojego zycia a miałabym małe dzieci to nie zdecydowalabym się urodzić. Moim zdaniem uspokoj nerwy i poczekaj do wizyty u lekarza. Daj Boże żeby wszystko pozytywnie się ułożyło pozytywnie i po czwartym dziecku konkretne kroki antykoncepcyjne żeby nie ryzykować więcej
-
nick nieaktualnyA jak to było z tym pęknięciem macicy? Zawsze się tego bałam po cc. Mąż pewnie przeżywa to na swój męski sposób zamykając się w sobie a pewnie bardzo się boi! Moim zdaniem zaufaj lekarzowi jeśli mówi że można to można i może tak miało być żebyście mieli czworo wspaniałych- głową do góry pozytywne myślenie wiele pomag
-
nick nieaktualny
-
Bella86 wrote:Przepraszam... Faktycznie przegielam, ale jestem strasznie zdenerwowana. Boję się że tym razem się nie uda... 2 razy pękła mi macica w 35 tyg. Mam małe dzieci. Jestem na granicy decyzji o aborcji...
-
Ja już po wizycie. Dzidziol 7mm z pięknym serduszkiem. Wielkość odpowiada 6t5d czyli idealnie... Tylko ścisła dieta bezcukrowa i ograniczone węglowodany z uwagi na zagrożenie cukrzycą... Ale to żadne poświęcenie. .. Taka szczęśliwa jestem...
toska_88, julita, WreszcieMama, Kleopatra, blubka, aknovi, monika_89, Moniqaaa, Klaudia N., sylwucha89, Karotka, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bella gratuluje ciazy ale wspolczuje dylematów jakie teraz masz.tym bardziej ze macica jest juz slaba po eknieciach.mam nadzieje ze podejmiecie sluszna decyzje sonsultowana z lekarzem.powodzenia dla was.
Czekam na odp od swojego gina powiem szczerze ze jestem przerazona.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny