MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Leirion, u mnie to samo! tempo emeryckie...jeszcze tak miesiac...spozniam sie ciagle na pociagi bo moje tempo dawne i teraz sie roznia a nie moge sie jakos przestawic.
u mnie dalej szyjka 25 mm ale sytuacja stabilna
mam sie dalej oszczedzac, a jak dalej bedzie stabilnie to potem dostane zwolnienie na 50% juhu....dobrze ze mam zaraz ferie i gdzies jej zwolnienia.
milego piatku!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualnyPo wizycie jestesmy Płytki znowu spadły do 114tys. Chyba czas pożegnać się z ZOPem. Trudno, najwyraźniej tak miało być.
Szyjka zamknięta. Długosci 33mm. Ponoć nie wygląda jakby miała puścić za szybko, ale dalej dużo leżeć i się oszczędzać.
Nie wiem, ile dokładnie waży mała, ale rośnie pięknie, duża dziewczynka Zmieniłam lekarza prowadzącego tak w ogóle, ale do tamtego jeszcze pójdę prywatnie na usg, może jakąś fotkę dostanę Czyli wizyty w kwietniu co tydzień wychodzą, może chociaż będę spokojniejsza.
Przez kolejne 2 tyg. dalej Luteina 2x200mg
Zamiast Nospy - Buscopan Forte do 4x1.zastrzeŻona, WreszcieMama, ag194, sylwucha89, bbee, marie_marie22, MEGI81, Mabelle, Martchen, Camilia, Madu1611, Maniuś, Kleopatra, mon!ta^, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Nadia przed karmieniem piersią nie trzeba zmywać maści tak mówiła położona na szkole rodzenia.
Do szpitala planuje zapakować z przekąsek suchary takie tradycyjne w niebieskiej paczce co są na suchym prowiancie w sklepach i opcjonalnie jeszcze myślę o batonikach proteinowych o ile ich wcześniej nie zjem i koniecznie chociaż 1 małą wodę z dziubkiem plus duże wody. I lizaki (polecane przez położną) podczas długiego porodu na głod jak nie możesz nic jeść to mozesz polizaćnadia1 lubi tę wiadomość
-
gonia13 wrote:Leirion, u mnie to samo! tempo emeryckie...jeszcze tak miesiac...spozniam sie ciagle na pociagi bo moje tempo dawne i teraz sie roznia a nie moge sie jakos przestawic.
u mnie dalej szyjka 25 mm ale sytuacja stabilna
mam sie dalej oszczedzac, a jak dalej bedzie stabilnie to potem dostane zwolnienie na 50% juhu....dobrze ze mam zaraz ferie i gdzies jej zwolnienia.
milego piatku!
Moja lekarka sie ostatnio przejmowała ze przez poprzedniego lekarza sama będzie mieć opóźnienie. Mowie ze u diabetologa obok jest juz godzina poślizgu wiec 10 min to żadne opóźnienie. Uslyszalam ze tamta pani doktor jest taka hmm dokladna i hmm sie wczuwa. I tak mysle czy to miały byc eufemizmy -'ze lekarka Est po prostu powolna czy faktycznie moja pani doktor zbytnia dokładność i wczuwanie się odczytuje jako wadę. Wole juz godzinę czekac ale wiedzieć ze będę dokladnie zbadana niż wchodzić punktualnie i tego komfortu nie miec... -
nick nieaktualnyWreszcieMama wrote:Strawberry u mnie w szpitalu robia znieczulenie jak jest powyzej 100 tys. Tzn anestezjolog i tak kazdorazowo kwalifikuje przed samym znieczuleniem, badania sa pobierane bezposrenio przed znieczuleniem wiec moze nie musisz sie jeszcze zegnac?
Wiesci z wizyty dobre, ciesze sie :*
Moi anestezjolodzy 2 tyg temu powiedzieli ze przy 121 tys zrobia jak cala reszta wyjdzie okej. Dziś już jest 114tys. Raczej się zacznę żegnać Może i dobrze, żeby współpracownicy nie patrzyli jak rodzę
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Anstice dzięki za rade o lizakach bo zastanawiałam się co słodkiego w pakować żeby się nie roztopilo ja chyba wezme biszkopty jeszcze. Wogole czuje ze z nerwów i bólu będę tam głodna juz się robię głodna jak o tym mysle. Wody z dziubkiem obowiązkowo. Poleceń z biedronki Polaris kids-maja takie cos, ze nawet jak lezysz i pijesz to się nie rozlewaja nawet jak przechylisz teraz je wyprobowuje:) a i może jeszcze mietowe landrynki wezme:)
Anstice, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
_strawberry_juice dobre wieści z wizyty, a znieczulenie może nie będzie potrzebne
Ja zapakowałam biszkopty, lizaka i kupię chyba jeszcze z wasy widziałam takie kanapeczki to w razie czego mąż też będzie mógł się troche posilić No i woda z dziubkiem obowiązkowo + większe wody ale one w bagażniku będą i mąż będzie donosił na bieżąco -
nick nieaktualny
-
Właśnie zakończyłam prasowanie torbę jutro zmodyfikuję, w przyszłym tygodniu przygotuję całe łóżeczko i jestem gotowa.
Mi ciocia kazała spakować ulubioną czekoladę kupiłam aż dwie wody mam te małe dla dzieci z biedronki, które wcześniej Ag polecała mam też biszkopty i wafle ryżowe.
Maści Maltan nie trzeba zmywać przed karmieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 19:42