MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi dziś jest Twój dzień! Kciuki oby szybko poszło!!! Kciuki również a wizytujące! I ja poproszę kciuki na forum cudów bo dziś ide do swojego gina obejrzeć wargę Jureczka. Mam wejść miedzy pacjentkami, a doktorek przyjmuje od 15.00. Zaciskajcie więc za mnie i za Jureczka!!!
Leirion, sylwucha89, GoNia1979, Breezee, Maniuś, Madu1611, MEGI81, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Megi powodzenia!! A może już po, np. poród ekspresowy jak u Żyrci tego Ci życzę
Espera - trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze.
Kamilutek ślicznie wyszedł ten kącik Matyldy, dostawka jest świetna. Muszę też pomyśleć o takim organizerze na łóżeczko, ale chyba zamówię na dawanda.
Dziś mam dzień spotkań towarzyskich na mieście (kilka tur od 11 do popołudnia) mam nadzieję, że dam radę. Ale to już może być ostatni dzwonek na takie przesiadywanie w kawiarniach z kumpelkami
Szyjka łabędzia..ach..a pamiętacie jak kilka miesięcy temu wszystkie cieszyłyśmy się z takich szyjek a teraz tylko skracaj się szyjko!!!Kamilutek, Espera, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 38 tc i uroczyście oznajmiam, że to ciąża donoszona
Doczekałam się i ja
Ale nie rodzę jeszcze przez tydzień.
Kleopatra gratuluję! Odpoczywaj i dochodź do siebie pomalutku, niedługo będzie już lepiej
Megi powodzenia, oby szybko i bezboleśnie poszło
Kciuki za wizytujące!
Ja też od dwóch dni uskuteczniam masaż krocza, chociaż może masaż to za dużo powiedziane. Od dzisiaj też odstawiam leki i zobaczymy jak mój brzuch się będzie zachowywał.
Kurcze to przecież coraz bliżej! Jestem obsrana po kokardkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 10:00
Ania9, Anstice, Mabelle, Breezee, Maniuś, Kleopatra, MEGI81, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Witam:)
u mnie pogoda straszna od dwoch dni pada deszcz ze sniegem, ze nawet nosa nie chce im sie wyciagnac z mieszkania;/
Megi powodzenia!! oby szybko poszlo;)
Kamilutek piekna dostawka i dekoracje:) ja nie mam w ogole talentu do szycia, wuec nawet za takie rzeczy sie nie biore:D:D
Ania9 ja spakowałam się w mala torbe sportowa meza, ale tylko dlatego ze dla malej nic nie potrzebuje, a dla siebie tylko prywatne ciuchy i kosmetyki, wszystko zapewnia szpital;)
a czy kłócie w pipce może oznaczac zbilzajacy sie porod? bo od kilku dni wieczorami jak juz jestem zmeczona, mam takie uczucie:DKamilutek, Ania9, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Emily, to chyba nie jest tak, że mamy wpływ na to, jak się czujemy. Z hormonami jeszcze nikt samym pozytywnym myśleniem nie wygrał. Wszędzie trąbią, że zmiany nastroju i zjazdy psychiczne w ciąży to normalna sprawa.
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa Dla mnie to mega wyczyn, bo mam zerowe zdolności krawieckie, mama zabrania mi nawet odcinać metki od ubra bo zawsze zrobię dziurę i ona ma potem więcej do naprawiania A tu jakoś tak poszło bezboleśnie, może dlatego, że więcej robiłam na klej niż nici.
Espera, będzie dobrze! Kciukam!emily_1, Espera lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Aaa Megi rodzi właśnie nadrobilam
Ja z okazji ladnej pogody i dobrego samopoczucia walnelam sobie selfiaczka- w sobotę ciaza donoszona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d561a5a684a1.jpg
Dobrze wybrałam lidla owszem, moze 5 osób dookoła kosza zebranych ale bez fightu wyszłam obladowana i z duma doczłapałam na piechotę do domu. Mój najdłuższy spacer id 2 tyg - 25 min i to z torbamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 10:26
Ania9, Anstice, zastrzeŻona, Kamilutek, Uska, GoNia1979, Breezee, Mabelle, Maniuś, Madu1611, Kleopatra, daisy123, MEGI81, Martchen, Karissa, Uszczesliwiona, monika_89 lubią tę wiadomość
-
KAMILUTEK - Zdolna z ciebie mama sama uszyłaś... też bym chciała. Pomimo maszyn do szycia w domu i w części krawiecko uzdolnionej rodziny ja mam dwie lewe ręce ;/ ale lubię projektować.
LERION ładny brzusio, też bym swój wrzuciła ale próbowałam go sfotografować mąż powiedział że wydaje mu się że codziennie jak wraca pracy mam większy nie dość że faktycznie na zdjęciu wyszedł ogromy to jeszcze taki zwisający .... porażka ;/
ESPERA oczywiście kciuki i na pewno będzie wszystko wzorowo.
Ja też mam dziś wizytę 16:40 to będzie dłuuugi dzień chcę już słyszeć że się rozwieram skracam czy wygładzam cokolwiek aby było to już jakąś oznaką zbliżającego się porodu.
Kciuki za wszystkie wizytujące!
Obczaiłam wczoraj na necie i kupiłam na promo wzięłam na większy rozmiar tak aby było na półroczne dziecko. Polecam zaglądać na stronkę 5, 10 ,15 bo tu często wchodzą promocje. Pani w sklepie zdradziła mi, że co 3 miesiące zmienia się kolekcja więc często są przeceny ubranek.
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/sukienki/sukienka-niemowleca-5q3107.html
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/niemowlak-0-2-lat/czapki-szaliki-rekawiczki/czapka-niemowleca-5x2904.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 10:54
Kamilutek, Espera, Breezee lubią tę wiadomość
-
Megi ja mam nadzieje,ze Ty juz po,ale gdyby jednak jeszcze nie to trzyyyyymaaaammmm moooooooccccnnoooo kciuuuukiiii!!! :* :* :*
Leiron,piekny brzusio,a calosciowo ladnie,zgrabnie i powabnie
Kamilutku,widze,ze Matylda ma juz swoj drugi kącik.Piekny jest i taka dostawka bardzo praktycznaKamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Megi czyżby to już? zaciskam kciuki!
Ania ja spakowalam swoje i malego ubranka
w walizeczke a chemia w torbe sportowa mała.
Gaja gratuluję ciąży donoszonej. Ja od soboty śpię spokojnie xd
Powodzenia wizytujacym. Mam nadzieje, ze już jutro beda wyniki z GBS. W ogóle obudzilam sie dzisiaj i mam całą poplamiona koszulke na cyckach. Czop chyba juz odszedł do końca. W nocy pożar samochodu na S7, z okna sobie patrzylam na kłęby dymu xD
Nie wychodze dzis z domu. Dopiero co sie wyleczylam z przeziębienia a tu juz mnie drapie znowu gardło i czuje się feee...
Ania9, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Kciuki za nasza dzisiejszą rodzaca:) ktoras jeszcze dolacza zeby smutno jej.nie bylo?
Wyobrazcie sobie.mam.juz lampe! 22 h od zamowienia! Ale ekspres!MEGI81, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Ha! Uszyje literki dla Majeczki! Mam od cholery starych ciuchów w szafie z którymi nie wiem co zrobic bo mam sentyment - no to wydziergam dumne MAJA. Tylko kolory byloby dobrze z sensem polaczyc a to juz dla mnie wyzwanie...
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
patrzcie na moje lowy z lumpa wczoraj:D mialam absolutnie nic nie kupowac weszlam po spodnie robocze dla meza a ze nie bylo no to zal bylo wyjsc z pustymi rekoma szczegolnie ze po 1zl bylo ten tygrysek taki troche jakby chlopiecy ale taki slodki ze musialam go wziac:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/612a1adda7ee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 11:30
Uska, Kamilutek, Elmo13, sylwucha89, Breezee, Leirion, Ellen, Maniuś, Mabelle, MEGI81, Karissa, mon!ta^, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość