MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Nie, zmieniłam zdanie, to foto się nie nadaje. Ustawię inne, na tym wyglądam jakoś tak... niepoważnie. Kto widział niech udaje, że nie widział!
Co raz zostało zobaczone już się nie odzobaczy
Ale to nowe ładniejsze, takie rozmarzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 15:32
-
Demsik wrote:Melduje sie po:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9347887c1c2.jpg
Dzidzia ma 2,09mm, 160/min.z krwiakiem lepiej.ale dalej lezec i odpoczywac.kolejna wizyta 28.10.jestem przeszczesliwa;)
Manius uwielbiam pierogi ruskie;)
Następną wizytę masz dzień po moich urodzinach, więc na bank będą dobre wieści
A będziesz też robić badania prenatalne?ggonia lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Co raz zostało zobaczone już się nie odzobaczy
Ale to owe ładniejsze, takie rozmarzone
Ha, bo to robione przez fotografa I chyba jest to moje ulubione zdjęcie mojej osoby. No, przebija je tylko foto ze spływu kajakowego, na którym jestem z tatąDemsik lubi tę wiadomość
-
guścia wrote:a ja bym jadła tylko twaróg ze szczypiorkiem lub rzodkiewką
-
Quasha zdjecie super,juz nie zmieniaj;)))nie pytalam o prenatalne ale na pewno.zobacze co bedzie robil na kolejnej wizycie i mowil;)))
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Quasha zdjecie super,juz nie zmieniaj;)))nie pytalam o prenatalne ale na pewno.zobacze co bedzie robil na kolejnej wizycie i mowil;)))
Mnie Marcin namawia, żeby nie robić ani pappa, ani nifty, ani nic oprócz usg genetycznego, bo przecież nawet jeśli dziecko będzie chore to i tak będziemy je kochać. No ma rację, ale ja ciągle nie jestem przekonana, chyba jednak pappa zrobię, szczególnie gdyby się okazało, że przysługuje mi za darmoszkę -
nick nieaktualny
-
hej, jak u was z aktywnoscia fizyczna? pytalam sie juz o to, ale jestem ciekawa czy nie dokucza wam zadyszka? ja chodze po lasku (na zdjeciu) po ktorym jeszcze niedawno biegalam i dysze jak parowoz...po 4 tym kilometrze przeszlo dopiero i juz wlasciwie szlo mi sie normalnie.
dzis wybralam sie na maly spacer i tez zadyszka...czytam w necie ze problemy z oddechem w okolicy 3 trymestru sie pokazuja hehe...
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Co do badań prenatalnych... USG na pewno zrobię i pewnie też PAPPA... Bo mi się należy jako matce geriatrycznej a poza tym mam w pakiecie medicoveru... A NIFTY pewnie jeżeli coś nie tak wyjdzie w poprzednich... Ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
Hope_ lubi tę wiadomość
-
gonia13 wrote:hej, jak u was z aktywnoscia fizyczna? pytalam sie juz o to, ale jestem ciekawa czy nie dokucza wam zadyszka? ja chodze po lasku (na zdjeciu) po ktorym jeszcze niedawno biegalam i dysze jak parowoz...po 4 tym kilometrze przeszlo dopiero i juz wlasciwie szlo mi sie normalnie.
dzis wybralam sie na maly spacer i tez zadyszka...czytam w necie ze problemy z oddechem w okolicy 3 trymestru sie pokazuja hehe...Mabelle lubi tę wiadomość
-
Przyszłam na moment. Nie nadrobię Was dzisiaj, bo okropnie się czuję.
Hope, przepis, o który prosiłaś:
imbirowe ciasteczka:
400g mąki
2/3 szkl cukru
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 jajka
150 g masła
1 łyżeczka imbiru
180 st. C. Piec ok 7-10 min, do momentu aż będą rumiane
Qasha, super wyglądasz:)Arwi, Hope_ lubią tę wiadomość
-
ja sie dzis strasznie czuje:( jest mi słabo jakbym miała zaraz zemdlec, nie mam siły wcale i mnie mdli ja bym chciala juz zobaczyc moja fasolke ale ostatnio jak bylam w 5tygi 3 dni na wizycie było widac tylko pecherzyk z ciałkiem zoltym i nic wiecej na kolejna wizyte zaprosila mnie za miesiac ale chyba pojde wczesniej bo nie wytrzymam