MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrawberry tak. W pierwszej ciaxy zrobiły mi się kamienie na woreczku i cierpialam za każdym razem jak zjadłam coś ciężkiego. Po ciaxy wycieli. Widocznie mam takiego pecha że przy każdej ciąży dziecko mi coś zabiera z organizmu a ginekolog trafiony . Znalazłam go jako 4 pod koniec pierwszej ciaxy i bardzo mu ufam mimo że na nfz
-
No ja odpukać nie mam mdłości, nudności, nie przeszkadzają mi zapachy itp. Nie mam takich negatywnych objawów. Mam wrażliwsze piersi, bóle brzucha, szybko się męczę, zachcianki od czasu do czasu więc tak lajtowo. Ale strasznie mi brzuch wywaliło, nie wiem czemu, tzn nie przytyłam nic a brzuch mam taki że już się na mnie gapią. Chyba prawda że w 3 ciąży ciuchy ciążowe stają się twoimi normalnymi ;p Moja szwagierka jeszcze na porodówce wymiotowała, calusieńką ciąże, najsłabiej w 2 trymestrze. Urodziła 4,5 kg chłopca
Tośka to dobre wiadomości
Dziewczyny co podglądały bobaski, zazdroszczę Ja już w czwartek
Ale czas leci, zaraz usg genetyczne, potem połówkowe i poród ;p A wtedy się zacznie. Jak sobie przypomnę te nieprzespane noce, kolki itp. to masakra ;p -
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Strawberry tak. W pierwszej ciaxy zrobiły mi się kamienie na woreczku i cierpialam za każdym razem jak zjadłam coś ciężkiego. Po ciaxy wycieli. Widocznie mam takiego pecha że przy każdej ciąży dziecko mi coś zabiera z organizmu a ginekolog trafiony . Znalazłam go jako 4 pod koniec pierwszej ciaxy i bardzo mu ufam mimo że na nfz
To pecha masz kobito do tych ciąż. Mąż to Ci powinien jakimś medalem wynagrodzić, że się tak męczysz ! Ale w maju przytulisz najlepszą nagrodę silna babka jestes! -
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Ale strasznie mi brzuch wywaliło, nie wiem czemu, tzn nie przytyłam nic a brzuch mam taki że już się na mnie gapią. Chyba prawda że w 3 ciąży ciuchy ciążowe stają się twoimi normalnymi ;p
Mnie juz spodnie uciskaja, a to pierwsza ciąża. Ale to chyba wina tego ze jakas strasznie glodna jestem non stop ! Na brak apetytu narzekac nie moge. -
nick nieaktualny
-
strawberry juice wrote:Mnie juz spodnie uciskaja, a to pierwsza ciąża. Ale to chyba wina tego ze jakas strasznie glodna jestem non stop ! Na brak apetytu narzekac nie moge.
strawberry juice, toska_88, neczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:strawberry, nie chcesz mieć tych objawow... Wierz mi, że nie chcesz!
Kleopatra - głos rozsądku Jak ja bym chciała przechodzić ciążę tak jak Ty opisujesz swojeWreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam z pakietu, ale w laboratoriach Bruss koszt to 34 zł - wysyłałam do nich zapytanie o ceny badań Podejrzewam że wszędzie podobnie będzie.
w sensie to jest badanie anty-HIVWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 21:05
-
nick nieaktualnyWreszcieMama wrote:strawberry, nie chcesz mieć tych objawow... Wierz mi, że nie chcesz!
Kleopatra - głos rozsądku Jak ja bym chciała przechodzić ciążę tak jak Ty opisujesz swoje
Dobra, dobra wygłupiłam się ! Nie chcę Ale katar też ktoś może mi zabraćWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Człowiek idzie do pracy a potem nadrabia czytanie pół godziny xD
Tu nawet nie chodzi o brak objawów jako powód do zmartwieniw, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie marzy o wiszeniu nad kibelkiem, jak czēść z Was Ja siē bardzo cieszę, że omijają mnie te uporczywe dolegliwości ciążowe. Problem pojawia się, jak jakiś objaw jest, jako jedyny praktycznie i nagle znika. Tak jak u mnie, jedyną oznaką ciąży był praktycznie ból podbrzusza. Bolało, ale przynajmniej wiedziałam, że coś się dzieje. A teraz cisza, nic. Stąd te wątpliwości, bo przecież nie mam zamiaru histeryzować, bo dobrze się czuję
Aaaale fasolkę po bretońsku to bym zjadła omnomnomWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 21:17
WreszcieMama, strawberry juice, toska_88, neczka90 lubią tę wiadomość