MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mabelle wrote:Ja też chcę lekki wózek.Blok,II pietro.Mojego T ciągle nie ma.Kto ten wóz będzie targał
Co do karmienia to mój dzieć mnie wybudzał w nocy (ja jego nigdy;)) co dwie godziny mniej więcej. Teraz ma dziewięć miesięcy i tak ze cztery razy w nocy potrafi się ocknąć ale to już nie z głodu tylko żeby pociumkać jak smoczka i się utulić. Tak jako ciekawostkę dodam, że karmiłam tylko jedną piersią i się udało bez dokarmiania. Ciągle się martwiłam czy Malutek dostaje dość pokarmu i często go ważyłam. Przybierał prawidłowo. Kolki nas na szczęście ominęły i mam nadzieję, że przy drugim też się nie dowiem jak to jest. Właśnie kolek boję się najbardziej.
Super wieści po wizytach. No i widziałyście dzidzulki uchh zazdroszczę ale tak pozytywnie. Tęsknię już za moją Kruszyną a tu jeszcze całe dwa tygodnie czekania.
A teraz pewnie niektóre z Was mnie przeklną Jestem tą szczęściarą co ciąże przechodzi bez drastycznych objawów i ogólnie super się czuję w tym stanie. I nawet rodzenie mi nie takie straszneKleopatra, WreszcieMama, Mabelle lubią tę wiadomość
-
guścia wrote:Nie wiem, czy kiedykolwiek będę jeszcze miała komfort psychiczny
Co u Ciebie?
U mnie wygląda na poprawę. Plamienia były tylko wt i śr w zeszłym tygodniu. Dużo leżę, pilnuje leków... Staram się być dobrej myśli.
Lecę nadrabiać bo kilka godzin mnie nie było i już mam zaległości na forumMadu1611 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:A ja bym tak chciala chociaz jeden dzien tdoche porzygac i zeby mnie troche pomdlilo. Bo zaraz zapomne ze w ciazy jestem
Generalnie sie ciesze ze sie nie mecze, ale brakuje mi objawow troszke.
Znam to , ja też tak mam . Mdli mnie tylko z głodu ale szybko przestaje bo zjadam i po mdłościachneczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mialam wozek Commy Zippy 3w1 ,troche ciezki byl z gondola szczegolnie,ale tak wygodny ze szok,i ladny z wygladu,leciutko sie prowadzil,kola pompowane,(jezdzil po plazy,po gorach,zadne podloze mu nie grozne )amortyzatory ,duza gondola,mala do 6 mies prawie jezdzila,spacerowka tez fajna do niego byla,no ale on byl duzy,jesli to komus nie przeszkadza to naprawde polecam,zamawialam z polski.u mnie tez jakos objawy przeszly,oprocz ciezkich i obolalych piersi,nic juz niemam,mdli mnie jak jestem za bardzo glodna,ale teraz juz staram sie co 3,4 godz jesc i jest ok.Moja mala budzila sie w nocy co 3 godziny bardzo dlugo,do 8miu mies prawie,potem zredukowalam picie mleka do 1 butli,oszukiwalam z woda kilka dni,wciaz sie budzi ok,2 giej w nocy na ta jedna butle.ja mam prenatalne 25tego,jeszcze 2 tyg juz sie niemoge doczekac,tymbardziej ze wciaz plamie,nie codzien ale sie pojawia.pozdrawiam kobitki.dobranoc
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:hahahahahahahahaha no nie moge... Wiecie co ja chyba doznalam wlaśnie ciążowego zaćmienia umysłu
Czytam ten post raz, czytam drugi... I się zastanawiam o co kurde chodzi...
Jak to fasolkę byś wszamała? W sensie że dziecko? Co jest kurde?
No tak, naczytałam się o naszych fasolkach i teraz mój mózg się zaciąłWreszcieMama, toska_88, Misia 69, neczka90 lubią tę wiadomość