MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was.
Ja w nocy co chwilę się budziłam bo moj D kaszlał, smarkał i wogóle. Najgorszy ten kaszel. Calą noc bez przerwy... boję się, że na mnie przejdą te jego zarazki, dziś zacznę go faszerować lekami, żeby go szybko puściło.
Odkąd się obudziłam, to myślę bo na obiad zrobic, i wimiśliłam: placki ziemniaczane z gulaszem. Wczoraj oglądałam kuchenne rewolucje i tam byly właśnie te placki. Mniam!
Miłego dnia !!Arwi lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:Witam Was.
Ja w nocy co chwilę się budziłam bo moj D kaszlał, smarkał i wogóle. Najgorszy ten kaszel. Calą noc bez przerwy... boję się, że na mnie przejdą te jego zarazki, dziś zacznę go faszerować lekami, żeby go szybko puściło.
Odkąd się obudziłam, to myślę bo na obiad zrobic, i wimiśliłam: placki ziemniaczane z gulaszem. Wczoraj oglądałam kuchenne rewolucje i tam byly właśnie te placki. Mniam!
Miłego dnia !!
Uwielbiam takie placki, w restauracji niedaleko podają GENIALNE! (Jak ktoś będzie w Zabrzu to koniecznie zajechać do Balatonu)
Niestety u mnie w rodzienie nikt placków robić nie umie i jak mam ochotę to kupują mi mrożone w Makro :< -
nick nieaktualnyDzien dobry ! Witam sie z Wami w dobrym humorze. Gardlo puscilo, kaszel odpuszcza... jupi !!
Qasha moze popros ginekolog zeby wystawila Ci zaswiadczenie wg OM.
Uska powodzenia ! Daj znac kochana !toska_88, Mabelle, neczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Cześć dziewczyny , a mnie jak na złość zaczęły w nocy boleć 2 zęby naraz koszmar , idę niedługo koło mnie prywatnie zapytam się czy z bólem mnie przyjmie bo zwariuje
Ojej biduulka
Nienawidze jak mnie zeby bola. Mega nieprzyjemne.
Ja chcialam uniknac dentysty w ciazy ale jeden zab mnie zaczal pobolewac delikatnie i chyba sie przelamieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:35
ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quasha jaki pracodawca,ze ci ciaze wylicza;)))
Uska powodzenia na wizycie
Blubka mocne te plamienia?u mnie dzis tez ale na razie raz przy siku.
Strawbery fajnie ze ci duzo lzej.
U mnie dzis na obiadek filet z piersi kurczaka,ziemniaczki i kalafiorek;)strawberry juice lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
blubka wrote:pewnie oglądałaś wczoraj Top Model
mi hiv zlecił jako dodatkowe płatne ale nie będę robiła, nie ma takiej potrzeby
plamię nadal... na czerwono-brązowo i słabo mi dziś
"Wykrycie HIV u matki pozwala znacznie obniżyć ryzyko przeniesienia wirusa na dziecko. Każda kobieta powinna takie badanie mieć wykonane lub też powinna być odnotowana w dokumentacji medycznej jej odmowa" tłumaczył wiceminister zdrowia Marek Haber.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 10:17
Hope_, Mabelle, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrawberry fajnie ze ci lepiej. Ggonia z tym leczeniem zębów to ci współczuję...ja tam też mam zamiar leczyć w ciaxy zeby bo w ciaxy wszystkie robią na nfz. Ale im później tym lepiej bo w pierwszym trymestrze nikt ci nie da ani znieczulenia ani lekarstwa w zęby:-(
Blubka oj ty oj ty ja wam współczuję z tymi plamieniami. Ja bez tego się stresuje bo brzuch jak skala ale pewnie orzeźwiający to chodzenie o kulach bo się napina.
Co Do szczurów to niby w senniku piszą o fałszywych osobach w otoczeniu i akurat były 2 tesciowa i tesciu tesciowa siedzi na rencie i nawet nie zaproponowała swojej pomocy tylko powiedziała no musicie sobie radzić stara raszpla! A tesciu też do pomocy się nie kwapi ani troszkę a później obgaduje do szwagra że ja pyskata jestem to do szczurów to by się zgadzało
Qasha napewno bedziesz pod ochroną i mogą
cie cmoknac w pośladek. Z drugiej strony coś dziwne bo mi ginekolog mówił że trzeba mieć 12 tc skończone i jak zaczynasz 1 dzień 13 to już jest ochronastrawberry juice, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, pogoda paskudna, ale mimo wszystko są powody do zadowolenia
Zaczynamy dzisiaj 12 tydzień!!!
I już jutro wizyta!!! Tylko że dopiero o 20...
Która jeszcze jutro wizytuje???toska_88, Nieśmiała, Kleopatra, Moniqaaa, strawberry juice, Demsik, Mabelle, bezimienna, Camilia, sylwucha89, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość