MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniqaaa wrote:Dziewczyny jesli macie wolne najbliższe 2h to polecam obejrzeć na Stopklatkatv "W pogoni za szczęściem". Piękny film, jeden z tych, których nie można nie obejrzeć
My niedanwo skończyliśmy oglądać mecz. Jestem dziwna. Normalnie nie interesuję się piłką nożną, ale jak gra nasza reprezentacja, to tak to przeżywam, że aż brzuch mnie zaczął boleć pod koniec. MAsakra.Moniqaaa, GoNia1979, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniqaaa wrote:Dziewczyny jesli macie wolne najbliższe 2h to polecam obejrzeć na Stopklatkatv "W pogoni za szczęściem". Piękny film, jeden z tych, których nie można nie obejrzeć
Moniqaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, pobudka
O matko, jak pizga wiatrem, zimno, ciemno , pada a te dzieci biedne do szkoly muszą jakoś wyjść !!! O zgrozo nie nawidzę takiej jesieni bez słońca !!!
Dobrego -
Ja właśnie wychodzę do pracy. Dzisiaj mam na późniejszą godzinę, ale też dłużej Moi chłopcy gorzej śpią i budzą się w nocy, tacy zakatarzeni trochę. I wstają o 6 jakbym dzisiaj wyjątkowo mogła do 7 pospac
Jutro wizyta, już nie mogę się doczekać. Chyba w przyszłym tyg powiem szefostwu ale bedzie, hehesylwucha89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w 11tygodniu;)milego dnia mimo ze taki brzydki
toska_88, Arwi, blubka, Maniuś, sylwucha89, Camilia, marie_marie22, Rudzik, monika_89 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam sie z Wami w 10 tygodniu:-D niby, bo i tak wg mnie jest 9:-P dziewczyny moj dzisiejszy sen pobil wszelkie rekordy... Snilo mi sie ze urodzilam wczesniaka tzn z 9 tygodnia i on byl taki malenki miescil sie na raczce, potem go karmilam a trzymalam go, zgadnijcie gdzie?... W lodówce...masakra te ciazowe sny sa niemozliwe:-D
Arwi, Mabelle, WreszcieMama, Demsik, Maniuś, sylwucha89, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDemsik nie ważne jaki ważne że 11. Przypuszczam że jak pozaczynamy 13 i wejdziemy w 2 trymestr to choćby tornado wiało będziemy szczęśliwe.
Blubka mi badania anty HIV zlecil gin na nfz przy pierwszych wynikach nic nie placilam.
Ja płakałam pół nocy z bólu. Mąż pojechał do Niemiec po jakieś auto a do opieki przyjechała moja mama która 2 godziny n8e słyszała jak ja wołam tak spała. Już mam dość staram się być twarda ale jak to zrobić jak jestem cała obolala i bezsilna.
Co do pogody to mam już obawy bo na moim ogrodzie płynie rzeka... jeszxzd mi brakuje do szczęścia aby wylala .blubka, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:A mi się śniło że miałam szczury w domu
Pewnie oglądałaś TOP Model i dlatego Ci się przyśniłyArwi, blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:A mój dzień zaczął się od przeczytania maila od pracodawcy - wg niego w dniu końca umowy będę dopiero w 13t3d, więc nie będę miała skończonego 13tc, więc nie ma obowiązku przedłużania mi umowy. Podparte oczywiście jakimś tam prawniczym bełkotem. O nie, nie ze mną te numery. Chce się tak bawić? Ok, to ja jednak wolę liczyć ciążę standardowo, czyli nie wg owulacji, tylko wg ostatniej miesiączki, czyli będę wtedy w 14t3d, więc szach mat frajerzy.
Ale nie będzie problemu,bo nawet lekarz Ci wystawi zaświadczenie według OM. Hehehe, to się zdziwi