MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karotka wrote:Dziewczyny słodkie te Wasze maleństwa!
Ja jutro mam wizytę i 8.11 prenatalne.
Zrobiłam dzisiaj gulasz i myślałam , że w końcu zjem coś innego niż bułkę z serem żółtym. A owszem, zjadłam i teraz tego bardzo żałuję. żołądek w gardle i pokłony nad kibelkiem.
Toska nawet nie wiem jak skomentować te kobietę. Żal dziecka.
ooo to jest nas juz 4 na prenatalne 8.11]
Zyrcia boroku Ty:) troche Cie rozumiem:)
Pamietam jak to u nas bylo, ze byly moje 2 siostry i jedna z nich strasznie chciala miec rata i jak ja sie urodzilam to byla na mnie obrazona nawet spojrzec nie chciala na mnie:D
Ja podobno miałam byc Michałem, potem Michalina ale (na szczescie) moje siostry sdie nie zgodzily i powiedzialy ze ma byc Klaudia hehe
ja juz od wczoraj zaczelam 11tc:) nie zdazylam wczoraj was nadrobic i dopiero dzisiaj sie witam hehe
bylam wczoraj zobaczyc na tzw pasaz jerzy czy maja wozki, no i mieli, i oczywiscie drugi raz spodobal mi sie ten sam (pare dni przed tesytem, jak myslalam ze jednak nic z tego ogladalam na necie) i wiecie co? zakochalam sie w tym wozeczku, jest cudowny! roan bass 3w1 taki o:)
https://www.google.pl/search?q=roan+bass+owieczki&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjs_4yO-_zPAhUI6xQKHe3lBqkQ_AUICCgB&biw=1173&bih=567#imgrc=ZmtH-scOHUb62M%3A
opinie na necie calkiem ok, cena tez ok, no i chyba nic innego mi nie wpadnie w oko:) wiec czekamy do nowego roku i lecimy po cos takiego;p i tu moja prosba, jesli ktoras uzywala takiego lub ma jakaz znajoma z tym wozkiem prosilabym o opinie(wiadomo jak to bywa na necie;))
-
a jeszcze co do imion, to u nas w rodzinie, blizniaczki, jedna basia druga marysia i jak ojciec poszedl (w sensie dziadek mojego meza) to popierniczyl ktora jest ktora heh
-
Dzien dobry:-)
Klaudia N ladny ten wozeczek, wlasnie takie typy mi sie podobaja, jednak ja bede szukac jeszcze z dodatkowa amortyzacja po bokach stelazu.
Monika, konkrety poznam moze za tydz bo wtedy dostane wyniki badan. Nawet jaby cos wyszlo to teraz i tak nie beda mnie leczyc dopiero po porodzie. -
Ja mam córkę więc przydałby się synek
Ale powiem szczetz ejestem pewna ze będzie druga coreczka. I spełni się marzenie mojej córki bo marzyła o siostrze. Hmmm mój mąż wiadomo przydałby się syn. Ale szczerze uciesze się z każdej płci. Tak samo z córki jak i z synka
Miłego dnia.
Ja muszę czekać aż do 17 na wizytę ehh jak ten czas wolno mi leci. Jak patrzę ze wy już tak daleko!
Jeszcze ta dieta mnie dobija. Nie mogę się cieszyć z ciąży tylko patrzeć co jem. Nawet mandarynek zjem jedną a ślinka mi leci na pozostały kg. 3 listopada jadę do diabetologia i zobaczymy co z tą cukrzyca. -
nick nieaktualnySpirit wrote:U Was połowa kłótni mniej a mi mąż na wszystko mówi dobrze mimo że nic mu się nie podoba więc czekam na akt urodzenia czy jak się ten dokument nazywa który on po porodzie załatwia w urzędzie bo mogę mieć niespodziankę :p
zresztą mojemu podoba się tylko Wojtuś bo on tak ma!
Hope_, Spirit lubią tę wiadomość
-
Co do imion to mi się bardzo spodobało Cezary, nie mam pojęcia czemu
Czaruś tak jakoś ładnie brzmi, no ale mój jest na nie bo ma być Bartuś i koniec. Była jeszcze propozycja Dominik, ale też mu się nie podoba. Ze wszystkich imion od A do Z akceptuje tylko Bartka i mamy problem
A jeszcze moi rodzice wciskają nam Oskar. Tata nawet wymyślił że dla dziewczynki ładnie by było Marika. Oni już mieli pole do popisu w wyborze imienia, teraz nasza kolej
A co do płci na prenatalnych, to dwie moje koleżanki usłyszały że na 90% dziewczynki i tak było, więc albo lekarz ma sokole oko albo farta w zgadywaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 10:00
Hope_, toska_88, Arwi lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Witajcie dziewczynki widzę że temat imion znów poruszony my jeszcze nie mamy wybranego imienia jak zaczeliśmy sie starac chcielismy dać imię jakby się urodziła córeczka - Alicja ale mojego męża brat został rok temu tatusiem i oni dali Alicja więc juz te imię odpada.. mnie się podoba jeszcze Julia, Laura a dla chłopca Tymek, Jacek, Igor ale to ustalimy razem jak juz mniej wiecej bedziemy znac płeć..
Dziś czuje sie taka bez sił nie mam siły nawet nogi podnieśc taka jestem słaba a jutro jedziemy do rodziców i zobowiązałam sie zrobić gołabki więc ciężki dzień mnie czeka.. -
Ahoj Majówki!
Ja dziś po ciężkiej nieprzespanej nocyZostał mi równo tydzień do wizyty i juz schizuje co to będzie.
Zyrcia, rozumiem Cię w pełni tylko,że ja mam na odwrót. Chcę chłopa i koniec! Jak zobaczę cipkę to się poryczę! Ale tak poważnie, to właśnie o tym gadaliśmy z mężulem,że jak się chce bardzo syna to jest córa i na odwrót. No ale wszyscy wiemy,że....byle było zdrowe!
WreszcieMama trzymam kciuksy za Ciebie. Ale nam emocji przysparzasz! No ale ważne,że jesteś pod dobra opieką!
-
Rudzik wrote:Ahoj Majówki!
Ja dziś po ciężkiej nieprzespanej nocyZostał mi równo tydzień do wizyty i juz schizuje co to będzie.
Zyrcia, rozumiem Cię w pełni tylko,że ja mam na odwrót. Chcę chłopa i koniec! Jak zobaczę cipkę to się poryczę! Ale tak poważnie, to właśnie o tym gadaliśmy z mężulem,że jak się chce bardzo syna to jest córa i na odwrót. No ale wszyscy wiemy,że....byle było zdrowe!
WreszcieMama trzymam kciuksy za Ciebie. Ale nam emocji przysparzasz! No ale ważne,że jesteś pod dobra opieką!
Rudzik mi też zosatł równy tydzień do wizyty i mam nerwy tym bardziej że dzis jakoś dziwnie sie czuje.. non stop zmęczenie -
GoNia1979 wrote:Rudzik mi też zosatł równy tydzień do wizyty i mam nerwy tym bardziej że dzis jakoś dziwnie sie czuje.. non stop zmęczenie
Gonia , na którą masz w piątek? Będziemy się wspierać! Ja też się ciągle dziwnie czuje, albo bezsenność albo mega wzdęcie i brzuch boli, a ja panikuje jak nie wiem,że to się z dzieckiem cos złego dzieje. I zmęczona tez jestem często.
Ale mówmy sobie jeszcze TYLKO tydzień.GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Gonia , na którą masz w piątek? Będziemy się wspierać! Ja też się ciągle dziwnie czuje, albo bezsenność albo mega wzdęcie i brzuch boli, a ja panikuje jak nie wiem,że to się z dzieckiem cos złego dzieje. I zmęczona tez jestem często.
Ale mówmy sobie jeszcze TYLKO tydzień.
Kochana na 13.20 mam planowo mam nadzieje że nie bedzie opóźnienia.. ostatnio dwie godziny czekałam na swoja kolej miałam na 16 a weszła po 18.. Dokładnie JESZCZE TYLKO TYDZIEŃ!!!
W pierwszej ciązy nie czułam się tak źle cięzko ja znoszę... może to ze wzg na wiek?? -
GoNia1979 wrote:Witajcie dziewczynki widzę że temat imion znów poruszony my jeszcze nie mamy wybranego imienia jak zaczeliśmy sie starac chcielismy dać imię jakby się urodziła córeczka - Alicja ale mojego męża brat został rok temu tatusiem i oni dali Alicja więc juz te imię odpada.. mnie się podoba jeszcze Julia, Laura a dla chłopca Tymek, Jacek, Igor ale to ustalimy razem jak juz mniej wiecej bedziemy znac płeć..
Dziś czuje sie taka bez sił nie mam siły nawet nogi podnieśc taka jestem słaba a jutro jedziemy do rodziców i zobowiązałam sie zrobić gołabki więc ciężki dzień mnie czeka..
Nasza corka bedzie Laura Julia N.marie_marie22, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodobno mozna tez wrozyc z tetma plodu :d jak powyzej 140 to niby na dziewuszke. No to wczoran bylo 161 na minute ;d no to baba jak byk. Jak to mozliwe ze wszystkie znako na niebie i ziemi wskazuja na corke a tu chlopak :d
Ale Wam powiem ze jednak mam jakas chorobe psychiczna bo juz sobie mysle a co jak juz sie oswoilam z tym ze chlopak a bedzie kobita hahahanie dogodzisz
Rudzik, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Gonią ją tez chciałam Alicję, mozr następnym razem
Ha też tętno 160, więc to chyba nie działa. Zresztą lekarz się nawet śmiał po czym myślałam że córka a ja mu ze żadne przesady tylko tak mi się czuło :pGoNia1979 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2