MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia0727 wrote:No powiem Ci uważaj
haha moja mama jak się urodziła miała być Aneta no i mój dziadek poszedł załatwiać w urzędzie ale zapomniał po drodze jak miało być
moja mama skończyła jako Aldona :p
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
Gonia super brzusio.moj tez juz widac,szczegolnie wieczorem:)ja jestem w drodze do lekarza.wizyta na 13.30.
Mabelle miala o ktorej?a karotka?GoNia1979, toska_88, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
oj Demsik mój brzusio wieczorem jest większy heheh az sie sama boje go hheeeeheheh.. trzymam kciuki za wizyte i melduj zaraz co i jak..
Julita ty to taka glizdeczka jestes ze masakra ja już o dżinach mogę zapomnieć wczoraj zakupiłam juz tunike bo nie mam co ubraćwszystko mnie uwiera
-
Właśnie wracam z prenatalnych .
Kość nosowa obecna, NT 1,55.
Dzidzia ma 6,95 cm.Plci nie znam.
Pappa za tydzień gdzieś będą.
Blubka z półtorej godziny zeszło z pobraniem i oczekiwaniem na USG.
Podobno na Złotej nie czynne.ag194, Klaudia N., toska_88, bezimienna, Hope_, blubka, sylwucha89, Kleopatra, Breezee, GoNia1979, marie_marie22, Maniuś, monika_89, Uska lubią tę wiadomość
-
U mnie też jeszcze nic nie widać, zero, nawet schudłam ;p Ja prenatalne robie 14.11 i też się boję! Widzę, że robicie ten test pappa, mówicie, że warto ? Ile to kosztuje?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:U mnie też jeszcze nic nie widać, zero, nawet schudłam ;p Ja prenatalne robie 14.11 i też się boję! Widzę, że robicie ten test pappa, mówicie, że warto ? Ile to kosztuje?
Ja też schudłam i nic nie widać :p .. test Pappa to statystyka i się zastanawiam czy robić :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
WreszcieMama wrote:Przepraszam, nie poodpisuje Wam kazdej z osobna bo siedze na razie w stresie... Jestem po obchodzie, mieli wziac mnie na badanie... ale zapomnieli czy co... I tak czekam sobie...
Mam juz tylko plamienie (przynajmniej na zewnatrz... nie wiem co tam w srodku sie dzieje...)... Wcale nie mam ochoty tutaj zostawac... Ostatnio jak lezalam z tym rzyganiem to przynajmniej wiedzialam ze leze ze wzgledu na siebie i swoje zle samopoczucie, a teraz to inna sprawa zupelnie.
Odezwe sie jak cos sie z tym badaniem wyklaruje...
Upomnij się bo jak ja byłam w szpitalu to zapomnieli o mnie :p ... i poszłam sama i pani powiedziała że dobrze ze przyszłam bo zapomniały o mnie
Czekamy na Aurelie
Klaudia0727 wrote:Ja też schudłam i nic nie widać :p .. test Pappa to statystyka i się zastanawiam czy robić :p
No właśnie ja też się zastanawiam, na pewno nie dadzą mi na refundacje, a koszt to ok 250 zł jak patrzyłam w necie teraz.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:No właśnie ja też się zastanawiam, na pewno nie dadzą mi na refundacje, a koszt to ok 250 zł jak patrzyłam w necie teraz.
Mi też nie dadzą ... a jak o tym zaczynam gadać to lekarka mnie zlewa ... bo mówi że ja ledwo 20 lat skończyłam i nie mam co się martwić ... denerwuje mnie takie podejście . Mogłaby mi os więcej powiedzieć wytłumaczyć itd ...
Czekamy na Aurelie
Ja własnie sprawdzałam i od 17.09 2 kilo przytylam:) wiec calkiem znosnie mysle, brzuszek juz nawet rano widac ze jest ciazowy
i z dnia na dzzien co raz bardziej mi sie czuje ze to jednak Patryczek
ciekawe czy ,oze jednak blizniaki
-
toska oj dużo pracy wkładam w to żeby jakoś wyglądać - bo zawsze miałam kompleksy - zdjęcie z końcówki sierpnia czyli 2 mce temu ćwiczyłam 5 dni w tygodniu - ja widzę różnicę w brzuszku i to że się zaokrąglam
Teraz niestety nie ćwiczę dużo i intensywnie -tak 2,3 razy w tygodniu z you tube specjalne ćwiczenia dla kobiet w ciąży
Boję się znowu tego jak będę wyglądać po drugiej ciązy i to że źle się będę czuła w swojej skórze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 13:18
bezimienna, sylwucha89, julita, Misia 69, GoNia1979, blubka, Uszczesliwiona, marie_marie22, Maniuś, toska_88, Agus26m, rybka33, Uska lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Ja też schudłam i nic nie widać :p .. test Pappa to statystyka i się zastanawiam czy robić :p
Quasha jedz do lekarza, żebyś się nie odwodniła - naczytalam się że to niebezpieczne i trzeba wlewac w siebie dużo wody.
U mnie waga od dowiedzenia się o Ciąży poszła w dół około 3 kg. Teraz nie wiem, jak liczyć tycie, znaczy od której wagi, tej z początku, czy ten najniższej... A brzuchol u mnie już widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 13:18
-
A co do brzucha to u mnie jest spory. 10 cm więcej w pasie ale 2 kg mniej na wadze. Troche nie rozumiem tej sprzeczności -
Klaudia N. wrote:Ja własnie sprawdzałam i od 17.09 2 kilo przytylam:) wiec calkiem znosnie mysle, brzuszek juz nawet rano widac ze jest ciazowy
i z dnia na dzzien co raz bardziej mi sie czuje ze to jednak Patryczek
ciekawe czy ,oze jednak blizniaki