MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
fajnie ze taki długi weekend mamy:)
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano słuchałam serduszka ksiezniczki i powiedzcie mi moze wiecie. Trzymalam detektor w bezruchu i w pewnym momencie bylo ciszej słychać serducho tak jakby sie odsunela i bylo slychac takie stukanie trzaskanie. Czy to mozliwe ze sprzedawała mi kopniaki?bo nie umiem tego inaczej wyjaśnic bo tak jak.mowie nie ruszalam detektorem i nawet wstrzymałam oddech na chwilę
Wczoraj wg om zaczelam 13 tydzien a wg usg jutro Zaczynam 14ty czyli drugi trymestr !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 09:45
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Taaaa a dzieci oddam do domu dziecka bo jak narazie rzadko kiedy kawę ma gorąco wypije a do gazet się nie nadaje z moją nadwagą
Fryzjereczka stawiam na syna aczkolwiek to strzał bo p9 samym zdjęciu i Nicku niewiele wiem o danej osobie więc możesz marzyć o dziewczynce.Kofeina lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, dajcie trochę tego śniegu!!! Tutaj tylko deszcz i plucha, bleeeh.
Zrobiłam dzisiaj świństwo i wzięłam zwolnienie na tydzień, nie będąc obłożnie chorą, po prostu chcę spędzić weekend z Ukochanym, a nie zrywać go o 6, żeby mnie do pracy wiózł. Tym bardziej, że przed nim tydzień nocek, więc nie pośpi.
Eeech, we wtorek wizytaaaa, nie mogę się doczekać! Obiecałam sobie, że jak będzie wszystko ok, to kupię jakieś drobiazgi, na zachętę
Miłego dnia!!!
Aaaaaa!!! Witam w 11 tygodniu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 11:01
marie_marie22, toska_88, Kleopatra, WreszcieMama, Maniuś, MyHappy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry DziewczynkiWitam się w 15 tygodniu ciąży. Jupije!!
Wcoraj w nocy trochę mnie pobolewał brzuch. Tak nad pępkiem jakby ktoś lekko ciął i czułam tez takie ciągnięcie z dróg rodnych. Aż co chwilę sprawdzałam, czy żadna wydzielina nie leci, ale nic nie było.
mon!ta^ wrote:Dzień dobry a ja dzisiaj się wybieram w ten śnieżny dzień do mojej prababci na urodzinkimiłego dnia
ale dzieli nas wieeeele kilometrów, więc niestety zobaczę ją dopiero na święta Bożego Narodzenia.
dewa, i bardzo dobrze! dbaj o siebie i swojego dzidziusia
Alis, myślę, że każde plamienie w ciąży trzeba zgłosić do lekarza.
monika_89, Maniuś, MyHappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mabelle wrote:Dziewczyny zamierzam kupić detektor tętna, ale nie wiem jaki.Ktoras coś poradzi. Dzięki
angel sounds jumper . super jest https://angelsounds.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 12:01
Mabelle lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Mabelle wrote:Dziewczyny zamierzam kupić detektor tętna, ale nie wiem jaki.Ktoras coś poradzi. Dzięki
Ja mam Baby Sound B i jest superMa dwa wejścia na słuchawki i wyświetlacz, na którym pokazuje się tętno. Kupiłam używany, do tego żel za 5zł z apteki i super na nim słychać
Mabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dzoewczyny, u nas nadal intensywny czas, plus taki ze zazegnalismy choroby.
Nie nadrobie Was ale gratuluje pozytywnych wizyt serduszem chlopcow dziewczynek;*
Ja mam od wczoraj jakies schizy. Myslalam ze w drugiej ciazy szybciej czuje sie ruchy... a ja nic, w dodatku brzuch to ledwie cos widac... czy mozliwe ze przy tylozgieciu macicy ruchy czuje sie pozniej?? -
zyrcia wrote:Czesc dzoewczyny, u nas nadal intensywny czas, plus taki ze zazegnalismy choroby.
Nie nadrobie Was ale gratuluje pozytywnych wizyt serduszem chlopcow dziewczynek;*
Ja mam od wczoraj jakies schizy. Myslalam ze w drugiej ciazy szybciej czuje sie ruchy... a ja nic, w dodatku brzuch to ledwie cos widac... czy mozliwe ze przy tylozgieciu macicy ruchy czuje sie pozniej??
Nie panikuju mnie 3 ciąża dziś 15t6d i nadal ruchów nie czuję, a łożysko na tylnej ścianie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 13:15
-
nick nieaktualnyZyrcia nie może a napewno więc nie martw się na zapas wkrótce poczujesz:-*
Fryzjereczka daj Ci Boże ta Upragnioną Zosie aczkolwiek grunt to zdrowe plec bez znaczenia prawda?
Kurcze niedługo już wszystkie będą podsluchiwaly dzidzie aż się zastanawiam czy nie zażądać pod choinkę ale mój mąż mówi że to zbędny gadżet bo i tak nie pomoże w razie czego (pfu pfu) bo bym musiała słuchać cały dzień żeby zdążyć do szpitala a dziecko bez tetna za długo nie może być także powiedział że u nas to zbędne i w sumie przyznalam mu rację więc odpuszczam . Za to w tej ciaxy fundne sobie film 4 d ok 30 tc zeby mi3c płytkę na oamiatke bo więcej ciaz nie planuje . -
zyrcia wrote:Czesc dzoewczyny, u nas nadal intensywny czas, plus taki ze zazegnalismy choroby.
Ja mam od wczoraj jakies schizy. Myslalam ze w drugiej ciazy szybciej czuje sie ruchy... a ja nic, w dodatku brzuch to ledwie cos widac... czy mozliwe ze przy tylozgieciu macicy ruchy czuje sie pozniej??
Zyrcia ja też schizuje ,bo to trzecia ciąża i nie czuję ruchów.Dlatego mam zamiar kupic detektor tętna,moze mnie uspokoi jak będę słyszała maluszka -
nick nieaktualnyjulita wrote:ja to nawet nie spodziewam się ruchów przed 16tc
zupełnie inaczej też odczuwałam te pierwsze ruchy w poprzedniej ciąży niż niektóre z was, nie czułam żadnego łaskotania czy smyrania, żadnej pływającej rybki czy czegoś tam przelewającego się. u mnie to było takie po prostu wyraźne "puk puk" od środka brzucha ale wiadomo każda z nas ma inne odczuciaaczkolwiek chciałabym to poczuć już przez brzuch s nie tylko od środka bo to najpiękniejsze uczucie jak kopie ci w rękę, brzuch faluje przy obrotach a raz to nawet mogłam jego stopkę obrysowac tak mocno wybił ja przez brzuchol ale to był już 3 trymestr:-)
Moniqaaa, Mosia lubią tę wiadomość