MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:nie wejdą bo inny gwint
Dziękuję! Napisałam do sprzedawcy czy mogę dopłacić różnice i czy mi wyśle natural, może się udawiecie, nie dopatrzylam się tej oczywistej różnicy i dlatego classic zamówiłam
-
nick nieaktualnyOkejku to w gwiazdki to kocyk muslinowy czyli taki troche jak tetra cieniutki na lato a reszta to otulacze tez muslinowe.
Ja to wzielam bo my Leona zawsze i nawet czasem teraz sie zdarzy zawijalismy w kocyk zeby mial skrepowane rece, nie wiem co on z ttm mial ale takto sie straszniw wiercil krecil a w tym sie wyciszal a muslin bedzie fajny latem jak cos a jak nie bedzie potrzebt to potraktuje to jak zwykla tetre
Obcykana jestem ale teraz ;p w pierwszej ciazy bylam zielona no i sytuacja materialna nie byla tak dobra jak teraz wiec duzo rzeczy nie mialam bo po prostu nie bylo mnie na to stac i wydaje mi sie ze teraz chce sobie to troche zrekompensowac ;p chlop sie drze ze ja nie wiem co chce na gwiazdke bo nic nie potrzebuje a jak przychodzi paczka z kocem to sie trzepie z wrazenia jak chora psychicznie
No i sporo rzeczy mam po Leonie wiex teraz kupie troche ciuchow a reszte moge szalec pod siebie zeby bylo ladnie
Tak wiec w kwestii zakupow moge byc ekspertem i sluze rada
Ooo i mi przypomnialas o bambusiemam jedna pieluszke i jwst super milutka to musze domowic
No i planuje kupic tez kilka sztuk pieluch wielorazowych bo wtedy nie moglam patrzec jak Leo sie meczy w upaly w tych pampersiorach. Juz mi go tak szkoda bylo ze mu zakladalam pieluchy tetrowe zeby mu troche chlodniej tam bylo.Breezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOkejku a co do kocykow to ja na poczatek polecam tkany bawelniany z pomponami lub bez z bolo.pl albo z Effi
nie sa za grube wiec kwiecien/maj beda super, a latem to wlasnie taki muslinowy, na effi to chyba jeszcze jest w promocji -50 a jak nie to jutro tam maja jakies rabaty
Zaraz wyjdzie ze sie madruje i jesten jakas szalonaojejku, bezimienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Okejku a co do kocykow to ja na poczatek polecam tkany bawelniany z pomponami lub bez z bolo.pl albo z Effi
nie sa za grube wiec kwiecien/maj beda super, a latem to wlasnie taki muslinowy, na effi to chyba jeszcze jest w promocji -50 a jak nie to jutro tam maja jakies rabaty
Zaraz wyjdzie ze sie madruje i jesten jakas szalona
Wishbear teraz maja dwa rodzaje - z cry sensorem i bez wiec stad mogą tez wynikać roznice w cenie.
A otulacze wishbear testowałaś? Zastanawiam sie czy nie zamówi w zestawie z szumisiem -
zyrcia wrote:Okejku a co do kocykow to ja na poczatek polecam tkany bawelniany z pomponami lub bez z bolo.pl albo z Effi
Zaraz wyjdzie ze sie madruje i jesten jakas szalona
Jejku, ten grafitowy z pomarańczowym pomponami będzie mój!!
Dzięki ZyrciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 23:30
-
mon!ta^ wrote:Pue zus wpisz w Google oczywiście jeśli posiadasz konto bo tak to musisz się zarejestrować i od tego masz 7 dni na to żeby się pojawić w placówce zus.
Arwi lubi tę wiadomość
-
monika_89 - czy mogłabym prosić o dopisanie przy mnie córeczka Zuzanna
I mam pytanie, czy któraś z Was planuje dać dwa imiona? U nas (zarówno u mnie, jak i u męża) jest taka tradycja więc my planujemy. Spotkałam się z głosami, że to nie jest praktyczne i wiele problemów z tym jest. Ja mam dwa imiona i generalnie to dla mnie nigdy nie był problem, czasem nawet miałam z tego względu profity ;pMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Hope_ wrote:
Zastrzeżona - u kogo Ty byłąś na prenatalnych?
Byłam w tym samym miejscu co Ty, tylko że nie u Preisa a u Świątkowskiej-Freund. W pierwszej ciąży też u niej byłam i wtedy wykryła mi nieprawidłowość z przyczepem pępowinowym, której nikt inny nie chciał mi potwierdzić praktycznie do połowy ciąży. Każdy inny lekarz mi mówił, że musiała się mylić, że to niemożliwe na tak wczesnym etapie mówienie o czymś takim. No i co się okazało? Miała rację w 100 proc. Zaufałam jej zatem w pełni i dlatego, i tym razem poszłam do niej. Słyszałam, że i Ona i Preis to jest ten sam poziom jeśli chodzi o kompetencje.
Aniołek * 16.02.2016 -
Heja,
Ojejku - nie wszystkie tu takie młodeJa mam 31 a jak urodzę będę miała 32, więc nie bój żaby, są tez trzydziechy
Bezimienna - ja pewnie dam dwa imiona, choć na razie ani jednego nie wymyśliliśmy, czekamy na płeć. A damy od razu dwa, bo jesteśmy niewierzący, nie chrzcimy dzieci i jak inne dzieci dostaną jakieś imię na chrzest to nasze będzie miało 2 imiona od razuChociaż nie wiem, czy nadal tak jest,że katolicy nadają drugie imię na chrzest...kurde, nie znam się
A co do zakupów to jadę dziś na miasto zaszaleć, podobno są mega okazje dziś,więc obym wszystkie prezenty nakupiła i będzie już spokój!
Miłego dnia i udanych okazji dla tych co się obkupują dziś! -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !
melduje się w 17 tyg
Klaudia super córcia !
Bezimienna my planujemy bo u mnie w rodzinie Tez dajemy 2 imionaDemsik, Misia 69, blubka, bezimienna, Arwi, Klaudia N., ag194, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
bezimienna wrote:monika_89 - czy mogłabym prosić o dopisanie przy mnie córeczka Zuzanna
I mam pytanie, czy któraś z Was planuje dać dwa imiona? U nas (zarówno u mnie, jak i u męża) jest taka tradycja więc my planujemy. Spotkałam się z głosami, że to nie jest praktyczne i wiele problemów z tym jest. Ja mam dwa imiona i generalnie to dla mnie nigdy nie był problem, czasem nawet miałam z tego względu profity ;p
A ja od 40 min czekam na pana który ma nam uszczelnić rurki w kuchni i czekam i czekam, a faceta nadal nie ma ;/ A to, że wstałam dziś o godz 7.30 to jest dla mnie wielki sukces.
PS. Witamy się z Lilianą w 17 tygodniuw ogóle myslałam, że zaczynam 5 miesiąc a tu belly mi pokazuje, że nadal 4.
Dziewczyny, podziwiam Was, że jesteście takie zorientowane w tych wózkach, smoczkach, misiach szumisiach itp. Czytam i od razu na bieżąco sobie to sprawdzam w necie:D
Arwi, ag194, Maniuś, kamyla112 lubią tę wiadomość
-
bezimienna wrote:monika_89 - czy mogłabym prosić o dopisanie przy mnie córeczka Zuzanna
I mam pytanie, czy któraś z Was planuje dać dwa imiona? U nas (zarówno u mnie, jak i u męża) jest taka tradycja więc my planujemy. Spotkałam się z głosami, że to nie jest praktyczne i wiele problemów z tym jest. Ja mam dwa imiona i generalnie to dla mnie nigdy nie był problem, czasem nawet miałam z tego względu profity ;p
-
nick nieaktualnyU nas jest tradycja ze dziecko ma drugie imie. Leon ma po tacie Radek, corka bedzie miala po m ie a jak bedzie drugi chlopak to Bogdan po dziadku. I tak sie tego niw uzywa to juz niech bedzie ;p
Dobra wstepnie przewertowalam promo na insta:
Bolo.pl -20% haslo blackbolo
Effi- -25% haslo 2016BF i tu sie chyba najbardziej oplaca
Maamut do -50%
Mamissima do -70% ale trzeba poszperac
Jak Leo zasnie w poludnie zobacze co tam jwszcze ciekawegoubolewam bo na zagranicznych stronach Elodie -50% nawet na wozki a u nas jak zwykle nic
marie_marie22, sylwucha89, Spirit, Ju14 lubią tę wiadomość
-
Tydzień 19! Czas start
za chwilę święta... Jejku jak mi ten rok leci!!!
Trzymam kciuki za wizyty, a sama nie mogę się doczekać 6 grudnia
Miłego dnia kochaneno i zajebistych łowów, bo dzisiaj black friday
blubka, toska_88, marie_marie22, sylwucha89, bezimienna, monika_89, Arwi, Moniqaaa, ag194, kamyla112, Breezee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:Haha u mnie dopiero pierwsze w drodze, ale zawsze jak Maz mowi ze idzie do lazienki to szybko sie gramole z lozka i wyprzedzam go na male siku
Moj pecherz jakos tak reaguje nerwowo jak ktos chce zajac kibelek ze od razu mi sie zachciewa
WreszcieMama - mam tak samojak mąż się zamknie w łazience to mi zaraz się chce hehe
najgorzej jak rano mnie uprzedzi, wtedy jest koszmar
WreszcieMama lubi tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka