MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem kochane w domu zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał natychmiast przyjechać zaraz badanie ręczne i USG nie ma krwiaka najprawdopodobniej jakas żyłka pekla bo brudzenie jest a krwawienia nie ma.. z dzidzia spala wszystko ok serduszko bije..pokazal mi malutkie raczki naszego skarba aż się popłakałam..kazal sie oszczędzać zero seksu i 13.12 wizyta,dupek 3x1..i w razie gdyby cos się działo dzwonić natychmiast..
Kamilutek, Espera, WreszcieMama, marie_marie22, Ju14, ag194, Maniuś, Kleopatra, toska_88, sylwucha89, julita, bbee, bezimienna, Arwi, Rudzik, Uszczesliwiona, sylwia1985, rybka33, Mabelle, Breezee lubią tę wiadomość
-
Uffff super Gonia, ze wszystko dobrze a przy okazji ogladnelas sobie dzidzie
Megi pojechalas na IP?
Kamilutek jeszcze chwila i wszytsko powinno przejsc
Umnie juz wszytsko minelo co dotyczylo 1 trymestru ale za to przyszlo szybkie zmeczenie. Zmylam naczynia, usmazylam nalesniki dla corki, wywiesilam pranie i dysze jak stary parowoz
Wszystko robie w ratach, nie bylabym w stanie zrobic wszystkiego w takim samym tempie jak przed ciazaa to dopiero 17 tydzien a gdzie reszta
a do tego jestem na zwolnieniu lekarskim prawdopodobnie juz do konca ciazy i chyba sie zanudze... Z jednej strony fajnie odpoczac ale z drugiej corki do szkol, maz do pracy a ja gdyby nie forum to chyba bym owieczki na suficie liczyla
-
Kleopatra trzymaj sie i wspieraj mame. Moj tata zmarl 3 lata temu, wiem co czujesz u nas to byla chwila rozlegly zawal ktorego tata nie czul bo chorowal na cukrzyce, kiedy juz poczul bylo za pozno, zmarl w karetce. Ja sie pozbieralam chociaz sa dni, ze placze, ze tesknie ze tak bardzo chce go przytulic...ech... ale moja mama pomimo, ze czas tez zrobil swoje to wiem, ze jest jej bardzo ciezko i nie umie juz powrocic do normalnego zycia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 13:57
MEGI81, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Gonia, super że wszystko w porządku. Zawsze lepiej sprawdzić z lekarzem.
Ojejku i Kamilutek ja też już mam skończone 34 lata i też to będzie nasz pierwszy dzidziuśjeśli chodzi o wyprawkę to jestem kompletnie zielona, ale odkładamy zakupy na po Nowym Roku.
Na razie się cieszę, że na wczorajszym badaniu wszystko wyszło oki i nawet (pomimo wieku) test Pappa wyszedł w porządkuGoNia1979, ojejku, rybka33 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Wczoraj ktoras napisala ze jest grupa kobiet ktore w 2 trymestrze maja najgorsze rzyganie... Dzieki za wywolanie wilka z lasu
Jak ze mnie wieczorem chlusnelo to z 10 minut sie znad kibla zbieralam ;] Mam nadzieje ze to taka jednorazowa akcja. Ale najgorzej zawsze przy myciu zebow, mam taki odruch wymiotny... Caly dzien sie dobrze czuje a szczoteczka i smak pasty tak na mnie dziala... Wstyd sie przyznac ale przez to potrafie umyc zeby ostatnio tylko raz dziennie i nie zapisuje sie do dentysty, bo boje sie zwymiotowac na fotelu ;/ W zyciu tak nie mialam.
Witamy w klubie nieszczęśnic!
Ja się łudziłam, że to przez jelitówkę, ale gdzie tam, po jelitówce śladu nie ma a dalej jazda na całego.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Sama sie przestraszyłam masakrycznie z nerwów i płaczu Glowa mi pęka ale wiem zw jest wszystko ok a moje dzieciątko jest na swoim miejscu i ze krwawienia nie ma..brzuch troszkę pobolewa..widzialam mojego dzidziolka dwa dni z rzędu..a u lekarza bylam normalnie w gabinecie juz na mnie czekal i zaraz badal..
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Carolina wrote:jestem na zwolnieniu lekarskim prawdopodobnie juz do konca ciazy i chyba sie zanudze... Z jednej strony fajnie odpoczac ale z drugiej corki do szkol, maz do pracy a ja gdyby nie forum to chyba bym owieczki na suficie liczyla
Ja jestem w domu dopiero trzeci dzień i hopla dostaję z nudów, a przecież fatalnie się czuję. Nie wiem, co będę robić, jak lekarz wyśle mnie dzisiaj na dłuższe zwolnienie, oszaleję.
Powinnam może jak Rudzik wziąć się do roboty i coś pisać, ale głowę mam tak zafiksowaną na dzieciaku, że to po prostu nie wyjdziePoza tym zgłupłam, zapominam słów, normalnie pieluszkowe zapalenie mózgu
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Carolina wrote:Kleopatra trzymaj sie i wspieraj mame. Moj tata zmarl 3 lata temu, wiem co czujesz u nas to byla chwila rozlegly zawal ktorego tata nie czul bo chorowal na cukrzyce, kiedy juz poczul bylo za pozno, zmarl w karetce. Ja sie pozbieralam chociaz sa dni, ze placze, ze tesknie ze tak bardzo chce go przytulic...ech... ale moja mama pomimo, ze czas tez zrobil swoje to wiem, ze jest jej bardzo ciezko i nie umie juz powrocic do normalnego zycia
Przez pomyłkę zaznaczyłam, że lubię. -
Ja mam skończone 35 lat i to moja trzecia ciąża - z pierwszej mam 8,5 letniego syna, z drugiej Aniołka, a teraz ma być braciszek dla Kacperka
Byłam u ortopedy-chirurga żeby obejrzał moją nogę i mam skręconą w kostceteraz będę dzwoniła do mojego ginekologa czy mogę dzisiaj przyjść na usg.
U mnie niestety są dwa szpitale, ale każdy z nich ma inne oddziały. I ginekologia, położnictwo, patologia ciąży itp. są w tym drugim szpitalu. Na SOR chirurg-ortopeda przyjął mnie poza kolejnością, zbadał mnie też internista i mówił, że nic dziecku nie miało prawa się stać, bo nie uderzyłam się w brzuch ani nie spadłam z wysoka, tylko dwa stopnie. Ale na wszelki wypadek wolę porozmawiać o tym z moim ginekologiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 14:25
-
nick nieaktualnyWpadam na chwilke napisac Wam te promocje i lece na pazury
powstrzymalam sie zamowilam tylko kocyk z bolo i karty do zdjec !
*Bambiballon.pl haslo: blackfriday -20%
*Makaszka haslo:NOWYSKLEP -20% i darmowa dostawa (cos dla tych ktore lubia Minky, ja osobiscie nie przepadam)
*ohtully -15% do 6go grudnia
*Marsielle decor nie wiem czy jest jakas promocja ale sa tu ladne i tanie rzeczy
*madlenkacards bodajze -10% ranat juz jest uwzgledniony w cenach
*momencik.com karty do zdjec -50% z haslem blackfriday (ja juz zamowilam:d)
*H&M -20% na wszystko plus darmowa dostawa
daisy123, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
bezimienna wrote:monika_89 - czy mogłabym prosić o dopisanie przy mnie córeczka Zuzanna
I mam pytanie, czy któraś z Was planuje dać dwa imiona? U nas (zarówno u mnie, jak i u męża) jest taka tradycja więc my planujemy. Spotkałam się z głosami, że to nie jest praktyczne i wiele problemów z tym jest. Ja mam dwa imiona i generalnie to dla mnie nigdy nie był problem, czasem nawet miałam z tego względu profity ;pbezimienna lubi tę wiadomość
-
Ja mam 37 lat jak urodze mojego skarba bede miała skończone 38 bo urodziny obchodzić bede 3 lutego..
Ja ciężko przechodzę odejście mojego ukochanego dziadka odszedł ,sierpniu a krótko po tym okazalo się ze jestem w ciąży moja dzidzia zajmie jego puste miejsce w rodzinie..strasznie mi go brakuje -
Gonia ja też jestem z 3 lutego
Kupiłam małej skarpeteczki, koszulki i lalkę
W super pharm mają dziś słodycze 1+1 za grosz i kosmetyki johnsons baby 1+1.
Kupiłam bratankowi, bo dla małej jeszcze nie zdecydowałam, jakich będę używać, ale raczej postawię na serię biały jeleń, czyli dla niemowląt chyba dzidzius
Na poprawę humoru sobie kupiłam kolczyki srebrne śliczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 15:20
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
ag194 wrote:Gonia ja też jestem z 3 lutego
Kupiłam małej skarpeteczki, koszulki i lalkę
W super pharm mają dziś słodycze 1+1 za grosz i kosmetyki johnsons baby 1+1.
Kupiłam bratankowi, bo dla małej jeszcze nie zdecydowałam, jakich będę używać, ale raczej postawię na serię biały jeleń, czyli dla niemowląt chyba dzidzius
Na poprawę humoru sobie kupiłam kolczyki srebrne śliczne
Hehee super spotkać tutaj kogoś kto urodził sie tego samego dnia..tyle ze ja 79 rocznik stare wino ze mnie.. Moj czarny piatek tez się dobre konczy..i dziekuje Bozi ze wszystko się dobrze konczy teraz sobie odpoczywamy tylko nie wiem jak tu się nie wkurzać jak 5 złośliwy i tak jakby do niego nie docieralo ze ma sie uspokoić i nie dusić po brzuchu zaraz mi nerwy puszcza..