MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Nie wiem czy nie skusze sie na cos ze SMYKA... Mialam dopiero w lutym zaczynac zakupy ale tak sie rozpisalyscie ze zaczelam przegladac
No ale czekam na meza... Wroci z pracy to pewnie mnie przystopuje
Kochana ja też na ta chwile sie powstrzymam po dzisiejszej sytuacji mojej nie mam nawet Glowy by cos oglądać czy kupować.. Z reszta z kasa krucho a czeka mnie jeszcze jedna wizyta u gina a chodzę prywatnie wiec troszkę ciągnie.. Zaszaleje po nowym roku..teraz odpoczywamy..WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale czytam Was każdego dnia. Bardzo się cieszę Waszym szczęściem, przeżywam smutki... Nie mogę uwierzyć jak Wasze dzieciątka są już duże, jak ten czas szybko mija.. Ja jestem w trakcie cyklu, w którym możemy się starać znowu o dzidzię, i dziś jest 18dc i moim oczom ukazało się to:
(2 różne testy: https://zapodaj.net/b8a29cff1e6f8.jpg.html).
Czy Wy też widzicie 2 wyraźne krechy? Powiedzcie jako te doświadczone, kiedy najlepiej działać? I trzymajcie kciuki, żeby już w grudniu udało mi się wrócić na fioletową stronęmonika_89, WreszcieMama, GoNia1979, MEGI81, sylwucha89, Arwi, Hope_, Maniuś, Ju14, mon!ta^, toska_88, rybka33, Mabelle, Breezee lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
olis87 wrote:Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale czytam Was każdego dnia. Bardzo się cieszę Waszym szczęściem, przeżywam smutki... Nie mogę uwierzyć jak Wasze dzieciątka są już duże, jak ten czas szybko mija.. Ja jestem w trakcie cyklu, w którym możemy się starać znowu o dzidzię, i dziś jest 18dc i moim oczom ukazało się to:
(2 różne testy: https://zapodaj.net/b8a29cff1e6f8.jpg.html).
Czy Wy też widzicie 2 wyraźne krechy? Powiedzcie jako te doświadczone, kiedy najlepiej działać? I trzymajcie kciuki, żeby już w grudniu udało mi się wrócić na fioletową stronękto wie może będziesz mieć prezent na święta, powodzenia
olis87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, to chyba zaraz otworze wino, by się nacieszyć smakiem na kolejne miesiące i chyba zapowaida sie "pracowity" weekend! Dziękuję za wsparcie i odmelduje się na pewno, i tak każdego dnia Was czytam, weszło mi w nawyk:)
GoNia1979, monika_89, Kleopatra, Arwi, Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Olis do roboty
Rowniez zycze Ci na swieta najpiekniejszego prezentu w postaci 2 krech na tescie ciazowym
ja tez ta co w wieku 38 bedzie rodzic dzidzie...ale jakos nie czuje sie staro... Od roku z mezem sie staralismy, niestety dwie ciaze stracone i 3 aniolki
Mnie jakos nic nie ruszyl czarny piatekJutro mamy z mezem isc do sklepow ale przerazaja mnie te tlumy
W zeszlym roku moi znajomi pojechali do Next upolowac cos dla dzieci, napchali sie, nadenerwowali zanim cos kupili
Nastepnego dnia ja pojechalam i kupilam dla corki cala mase rzeczy bez kolejek, bez pchania siea teraz dla noworodkow w sklepach cala masa rzeczy, nie ma jakiegos szalu na wykupowanie tych ubranek
olis87 lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Miłego spaceru! I bardzoe chętnie przytulę link
http://allegro.pl/bawelna-tkanina-material-wzory-minky-nowosc-1m-i6315439718.html
http://allegro.pl/tkaniny-materialy-minky-polar-tloczone-kropki-350g-i6176321352.htmlKamilutek, Breezee lubią tę wiadomość
-
Julita, śliczna sukienka
Tylko w biuście żebyś się zmieściła, ja ostatnio chciałam sukienkę założyć, bo na brzuchu luźna, ale w cyckach już nie wlazłam
Po ciąży pewnie też to dla mnie będzie największa udręka, że nie będę się w nic mieścić przez biust, a cała szafa sukienek, szkoda jakbym miała całe lato ich nie nosić... Tak już miałam po pierwszej ciąży, że biust mi w nic się nie mieścił.
Gonia, cieszę się, że wszystko w porządku, aż mnie zmroziło jak czytałam o tych krwawieniach... W II trym to się raczej bardzo rzadko zdarza.
WreszcieMama, mnie też mąż stopuje z zakupami, ja już bym wózek kupowała, bo się opłacało, a mój mnie przystopował, że nawet teraz miejsca w piwnicy nie ma by tam wózek wstawić (piwnica 15mkw) i że się jeszcze na pewno coś fajnego znajdzie... Oj ja mu teraz marudzić będę jak wcale nie znajdę znów takiej okazji.
My dzisiaj byliśmy na dłuższym spacerku, ale tak powolutku się ciągnęłam, że szliśmy 3km/hboję się teraz trochę folgować, wolę dmuchać na zimne, bo jak chodzę szybciej to zaraz mnie gdzieś ciągnie, coś zakuje... A jeszcze na koniec nas prawie babka rozjechała na pasach, przed nami zatrzymała się ciężarówka, zaczęliśmy przechodzić, a ona jechała pas obok i patrzała się w drugą stronę, parę sekund wcześniej byśmy weszli na pasy i by nas rozjechała, jeszcze próbowała hamować, jak już była w połowie pasów, sama się w czoło uderzyła ręką i buzię szeroko otworzyła ze zdziwienia nad swoją głupotą...Dobrze, że my uważnie przechodzimy przez pasy, w końcu jedno dziecko z nami szło, a drugie w brzuchu siedzi.
-
http://doidycup.pl/ na kubki dla dzieci doidy i książki z serii AlaAntkowe BLW na hasło blackfriday -25% wg mnie calkiem fajna oferta
wiem, że się jeszcze nie interesujecie żywieniem ale może ktoś już chce się zagłębić w temat, my się karmimy blw -
Cześć dziewczyny!!!
Jak tu gwarno
czytam sobie te Wasze wypowiedzi o wózkach, kocykach, butelkach itd i jednyne co mi przychodzi na myśl to "o matko, jak ja nic nie wiem!"tyle czytałam przed ciążą a tu wychodzi na to, że w praktyce to jestem w czarnej du...e
cieszę się, że u Was takie dobre humorkimam nadzieję i trzymam kciuki żebyście były usmiechnięte cały czas
co u mnie?
jestem już prawie tydzien po pierwszej @ po zabiegu, była punktualnie po miesiącu, trwała 4 dni... wczoraj był pierwszy seksik bez zabezpieczenia... boje się , że wszystko znów się powtórzy, ale tak sobie tłumaczę, że przecież tak wiele kobiet ma za sobą piękną ciążę i pięknego brzdąca po wcześniejszym poronieniu. Tym razem musi byc dobrze
lekarze ogolnie nie kazali nic badć, ale zrobiłam poziom tsh wczoraj i wynik wyszedł 3,05... z tego co pamiętam co Wy pisałyście to jest za wysokie.... wydaje mi sie, że pójdę do endokrynologa... chciałam iśc do ginekologa-endokrynologa, ale u mnie jest tylko 1 i ma słabe opinie...
baaaardzo Was wszystkie ściskam :-*
sylwia1985, MEGI81, bezimienna, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Niesmiala do staran i w ciazy najlepiej jakby oscylowalo w okolicy 2 max 2,5
Fajnie ze sie odezwalas i powodzenia w nowych staraniach
Musi być dobr z e:) -
Olis i Niesmiala zycze Wam powodzenia;-)
Mi tak wysadzilo brzuszek, ze nie da sie nie zauwazuc ciazy:-D i ruchy coraz wyrazniejsze, ale czekamy na mocne kopniaki;-)
Co do kupowania to mam duzo ubranek ale nic innego jeszcze nie kupilam. Znalaxlam na olx lozeczko z klupsia w fajnej cenie ale max mowi ze dopiero kolo lutego bedziemy wszystko kupowac. W sumie nie ma sensu zeby stalo i sie kurzylo, a moze pozniej tez bedzie jakas fajna okazja:-) -
Klaudia N. wrote:Marie meza nie ma wszyscy znajomi na jakis imprezach.
:D (ja teraz to robię, tak się tym zajęłam, że zapomniałam zajrzeć na forum, po tym jak zadałam Ci pytanie)