MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gonia na tvn dzis Bogowie
Nieśmiała TSH dla staraczki max 1,5. Endo to dobry pomysł, trzeba to zbić. Zobacz ja zaszłam szybko po zabiegu i pomimo tego że na początku było troche plamień potem ciąża ksiażkowa. Doczekasz się maluszka szybciej niż myślisz. Trzymam kciuki i melduj namW wyprawkę się wdrożysz, ile byś nie przeczytała przy 1 dziecku człowiek i tak nic nie wie
GoNia1979, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Aaa, obejrzyj jakiś film może albo książkę poczytaj albo..pójdź spać (to moje opcje, gdy nie wiem co robić). Ewentualnie np można zawsze przeglądać na necie fajne rzeczy dla maluszka
:D (ja teraz to robię, tak się tym zajęłam, że zapomniałam zajrzeć na forum, po tym jak zadałam Ci pytanie)
Szczerze mowiac ja z tych bardziej towarzyskich więc film czy ksiazka nuda:) na rzeczy nie patrze bo za wiele do.kupowania nie mam:) a spac z mila checia ale musze jeszcze poczekać i wyprowadzic pieski ba spacermarie_marie22 lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:http://doidycup.pl/ na kubki dla dzieci doidy i książki z serii AlaAntkowe BLW na hasło blackfriday -25% wg mnie calkiem fajna oferta
wiem, że się jeszcze nie interesujecie żywieniem ale może ktoś już chce się zagłębić w temat, my się karmimy blw
Bardzo polecam książkę! Warto zaopatrzyć się w nią tak jak w wanienkę, ubranka i inne.
Do dzisiaj korzystam z przepisów dla małej i staram się nie dawać jej cukru
-
Kamilutek wrote:Ja jestem w domu dopiero trzeci dzień i hopla dostaję z nudów, a przecież fatalnie się czuję. Nie wiem, co będę robić, jak lekarz wyśle mnie dzisiaj na dłuższe zwolnienie, oszaleję.
Powinnam może jak Rudzik wziąć się do roboty i coś pisać, ale głowę mam tak zafiksowaną na dzieciaku, że to po prostu nie wyjdziePoza tym zgłupłam, zapominam słów, normalnie pieluszkowe zapalenie mózgu
Kamilutek ja z kolei zazdroszczę Ci nudy. Ja piszę pracę, do tego mam uczniów na korepetycje codziennie popołudniami, a do tego mężulo chciałby zjeść coś ciepłego jak wraca z pracy no więc trza obiad upichcić, do tego pies, kot i kury trzeba oporządzićChciałam wiejskie sielankowe życie, a ja z wywieszonym językiem latam! Chcę się ponudzić! Mam milion pasji i hobby, a na nic nie mam czasu
Może od stycznia bo planuję do końca roku oddać doktorat do recenzji to będę miała więcej czasu
Gonia dobrze,że wszystko OK!
Nieśmiała - kochana życzę żebyś już więcej okresu nie dostała bo będziesz w ciąży!GoNia1979, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Gonia dobrze ze wszystko u was dobrze:)martwilam sie..
Niesmiala milo cie slyszec.masz zielone swiatlo by działać-zatem trzymam kciuki za szybkie powodzenie;)
Julita kiecka super.mi biust w te ciazy bardziej rośnie.z mikim nie urosl prawie wcale jedynie ciutke przy KP.
Dzis dostalam cala torbe rzeczy od sasiadki bo w styczniu rodzi synka i ciuszki dla dziewczynki sa jej zbedne wiec sie pozbyla;)Rudzik lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
WreszcieMama uważam, że zaliczyłaś krok ku pozytywnemu myśleniu:) Wiesz, że będzie dobrze i inaczej być nie może
Jak przyjdą ubranka, to wstaw zdjęcia, w smyku mają piękne:)
Wogóle te ubranka niemowlęce to tak kuszą, że aż zawsze coś muszę kupić.WreszcieMama, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny...oddam Krolestwo i Krolewicza w gratisie za...lampke czerwonego, polwytrawnego wina...
Do wczoraj nawet zapach piwa mnie odrzucal, ale dzisiaj to wino tak za mną chodzi, że szok! Poszlam do sklepu i pytam, czy jest wino bez alkoholu. Nie ma. A alkohol bez alkoholu, bo MUSZE a NIE MOGE! Najpierw babka spojrzala na mnie, jak na AA, dopiero jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to zaczela sie smiac i przyniosla bezalkoholwego szampana. Wzięłam!
To juz patologia, czy jeszcze nie?
Upolowałam dzisiaj spodnie ciążowe i komplecik dla Malucha, pierwsze ubrankoBiale body w pandusie, spodenki i czapeczka z uszkami!
A jutro chyba polece po to...nawet dla dziewczynki!
ag194, marie_marie22, toska_88, WreszcieMama, MEGI81, amilka87, sylwucha89, Moniqaaa, Maniuś, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:jeeejuuuuuu dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia :-* jak to sie miło czyta
aż na sercu tak ciepło, że obce osoby a tak pomagają
super super
dziękuję
Nieśmiała już dawno przestałam Was traktować jak obce osoby, tu mam swoją wirtualna rodzinę, grupę wsparcia, przyjaciółki w jednymto naprawdę cudowne że tu trafiłam
Dziewczyny super ze jest oki ! I uważajcie na siebie żeby resztę ciąży przejść bez przygód :*
Nie mogłam się powstrzymać i o to zdjęcie kaczki w 15tyg:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e349c89d8f4f.jpg
PS. Sprzedawca butelek zgodził się wymienić butelki classic na naturalwięc przyjdzie dobra wersja, dziękuję gdyby nie wasza czujność nic bym nie zauważyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 21:12
ag194, marie_marie22, WreszcieMama, toska_88, dewa, julita, GoNia1979, MEGI81, sylwucha89, monika_89, Maniuś, bezimienna, Hope_, Mabelle, Breezee lubią tę wiadomość
-
Prześliczne
Oluś będzie małym przystojniakiem w tych cudeńkach
Dewa aż mi się zachciało piwa bezalkoholowego
Uszczęśliwiona myślę tak samo-jak coś się dzieje, to Wam lecę się chwalić albo żalić. Najpierw Pawłowi i mamie a potem Wami dzień też od forum zaczynam. Uzależnienie
Uszczesliwiona, WreszcieMama, monika_89 lubią tę wiadomość