X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:36

zem3o7esxha3u0v7.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już teraz musi być dobrze:) Niedługo będzie maj i będziemy się chwalić naszymi Maleństwami <nie mogę się doczekać :D>

WreszcieMama, aneta.be lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, mnie przyjaciółka prawie do sklepu zaciągnąła jak kupiłam body w 3miesiecu żeby je oddała i powiedziała że nie będzie oglądać bo to za wcześnie :) więc uszy do góry, ja sobie tłumacze to tak że w ten sposób okazuje mi troskę :)

WreszcieMama lubi tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI81 wrote:
    Mój Mąż też dokonał dzisiaj zakupów :)

20161125_211135_2_jpg_300x300_q85.jpg

20161125_211100_3_jpg_300x300_q85.jpg

20161125_211206_jpg_300x300_q85.jpg

Tylko nie wiem dlaczego wstawia mi zdjęcia do góry nogami :) nie potrafię tego zmienić :)

Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&M :D Miałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupując rzeczy nic nie zapeszymy :) będzie dobrze i innej opcji nie ma :) za 5 miesięcy będziemy się chwalić pięknymi Dzieciaczkami :)

Ja też wczoraj mocno wymiotowałam, ale chyba za dużo zjadłam ;)

Też jestem od Was i forum uzależniona :) nie zawsze mogę odpisać, ale czytać staram się na bieżąco :) jesteście kochane :)

Moja kostka wygląda jak wielka śliwka - fioletowa i opuchnięta :(
    Ale najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze :)

WreszcieMama lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.

W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione! :D

MEGI81, WreszcieMama lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&M :D Miałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz :D

Mój Mąż był :) ja skręciłam dzisiaj kostkę i niestety nie za bardzo mogę chodzić :(
    Ale odebrałam mnóstwo telefonów od niego z pytaniami o rozmiary itp. A hitem było, że chciał kupić oryginalne buty Messiego, ale udało mi się mu wytłumaczyć, że noworodkowi buty będą zbędne :)

bezimienna lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.

W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione! :D

Dlatego my nic nie mówimy nikomu :)
    A z Wami mogę o tym normalnie rozmawiać i pokazać co kupiliśmy :)

Uszczesliwiona lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam w ubiegłym tygodniu skarpetki i łapki nie drapki ale mężowi się nie przyznałam bo dla niego to też za wcześnie i że to można zapeszyć. ja tam w to nie wierzę,jak coś ma być to będzie i kropka.

MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość

:(
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DEWA ja już mam ten komplet z Batmanem :p od mamy mojej dostaliśmy :) i też jak będzie dziewczynka to będzie nosić :p

dewa, bezimienna lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiała któraś z was coś dziś ze smyka ? Bo nie dostałan jeszcze potwierdzenia i nie wiem czy to przez czarny piątek czy źle coś zrobiłam

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa można kupić wino bezalkoholowe ;) podobno jest w sklepie Piotr i Paweł, na necie też są. Komplecik boski :) Piwo calkiem zero tez jest - Bavaria ;)

Uszczęśliwiona super, ze udało się wymienić :) ja jednak po cichu trzymam kciuki żeby się nie przydały i kp było miłe proste i przyjemne ;)

marie kciuki jutro :)

monita na fb na grupie chust Polska był wypust, kto pierwszy ten lepszy, jakimś cudem udalo mi sie zlapać jedną i zaoszczędzić 250 zł :D

Kamilutek cieszę się, że wszysko ok, a na l4 odpoczniesz :)

WreszcieMama przykro że tak pisze przyjaciółka :( powinna Cię wspierać i zapewniać że wszysko będzie ok... masz prawo do zakupów i ciesz się nimi!

WreszcieMama, bezimienna, marie_marie22 lubią tę wiadomość

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:37

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama wrote:
    Klaudia, ja zamawialam. Dostalam potwierdzenie na maila... A na swoim koncie na stronie smyka nie masz komunikatu ze zlecenie przyjete do realizacji?

Dzieki dziewczyny :) Tutaj najlepiej sie rozmawia. Jak ktos w ciazy nie jest to pewnych spraw chyba nie zrozumie :D I ja rowniez jestem uzalezniona od forum. Pierwsza rzecz po wstaniu z lozka, to sprawdzam co u moich laseczek :D

Zamawiałam bez zakładania konta :/

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:
    Zamawiałam bez zakładania konta :/
    załóż konto, zbierasz punkty które potem wmymieniasz na bony zniżkowe ;)

może napisz do nich co z zamówieniem? sprawdzałaś spam?

• Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    załóż konto, zbierasz punkty które potem wmymieniasz na bony zniżkowe ;)

może napisz do nich co z zamówieniem? sprawdzałaś spam?

Okazało się że mój telefon nie pokazuje wszystkich wiadomości i mam już powiadomienie od smyka tylko musiałam na kompie zobaczyć :p

WreszcieMama, monika_89 lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:
    DEWA ja już mam ten komplet z Batmanem :p od mamy mojej dostaliśmy :) i też jak będzie dziewczynka to będzie nosić :p

Brawo! :D W ogole to dzisiaj stwierdziłam, że większosc ubranek dla dziewczynek, to takie lukrowe fatałaszki bez wyrazu :/ Ze mnie to byla chlopczyca, w spodenkach po bracie i z plastrami na kolanach. Dziewczynka z charakterem, wygadana z procą w kieszen, plakalam jak musialam sukienke do zdjecia ubrac :D

I dzisiaj patrze na te wszystkie slodkie ubranka i tak sobie mysle, ze owszem, chcialabym miec Małą Księżniczkę, niech biega w sukienkach, ale niech ma charakter. A te sukieneczki i falbanki na jedno kopytko...no powinny być bardziej...z przytupem! ;) Ot moje dzisiejsze wrażenia :D

Uszczesliwiona lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:37

zem3o7esxha3u0v7.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama wrote:
    Olewam, nie mam zamiaru sie tym przejmowac :) Napisalam o tym bo musialam sie wygadac, a teraz zapominam :P

(swoja droga az sie wzdrygam na mysl co by bylo gdyby cos zlego sie stalo w takim razie... powie mi wtedy - a nie mowilam?... ja pierdziele :P )

Dokladnie! A nie mówiłam, że biały kaftanik ze 100% bawełny w rozmiarze 56 powoduje plamienia?! A śpioszki z batmanem kupione między 10 a 14 tygodniem powodują niską wagę urodzeniową dziecka :D To potwierdzone przez amerykanskich naukowcow!!! :D

Kochana, widzę że w ciąży trzeba mieć do wszystkiego ogromny dystans, ogromny! Sama muszę to sobie codziennie przypominać! ;)

WreszcieMama, MEGI81, monika_89, bezimienna lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo ja też liczę, że Maluch odziedziczy po Tacie brązowe piękne oczka, dołeczki w policzkach, uśmiech....w ogöle może być cały Tata! Po mnie niech bierze charakterek :D

WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ