Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:36

zem3o7esxha3u0v7.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już teraz musi być dobrze:) Niedługo będzie maj i będziemy się chwalić naszymi Maleństwami <nie mogę się doczekać :D>

WreszcieMama, aneta.be lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, mnie przyjaciółka prawie do sklepu zaciągnąła jak kupiłam body w 3miesiecu żeby je oddała i powiedziała że nie będzie oglądać bo to za wcześnie :) więc uszy do góry, ja sobie tłumacze to tak że w ten sposób okazuje mi troskę :)

WreszcieMama lubi tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI81 wrote:
    Mój Mąż też dokonał dzisiaj zakupów :)

20161125_211135_2_jpg_300x300_q85.jpg

20161125_211100_3_jpg_300x300_q85.jpg

20161125_211206_jpg_300x300_q85.jpg

Tylko nie wiem dlaczego wstawia mi zdjęcia do góry nogami :) nie potrafię tego zmienić :)

Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&M :D Miałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupując rzeczy nic nie zapeszymy :) będzie dobrze i innej opcji nie ma :) za 5 miesięcy będziemy się chwalić pięknymi Dzieciaczkami :)

Ja też wczoraj mocno wymiotowałam, ale chyba za dużo zjadłam ;)

Też jestem od Was i forum uzależniona :) nie zawsze mogę odpisać, ale czytać staram się na bieżąco :) jesteście kochane :)

Moja kostka wygląda jak wielka śliwka - fioletowa i opuchnięta :(
    Ale najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrze :)

WreszcieMama lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.

W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione! :D

MEGI81, WreszcieMama lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&M :D Miałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz :D

Mój Mąż był :) ja skręciłam dzisiaj kostkę i niestety nie za bardzo mogę chodzić :(
    Ale odebrałam mnóstwo telefonów od niego z pytaniami o rozmiary itp. A hitem było, że chciał kupić oryginalne buty Messiego, ale udało mi się mu wytłumaczyć, że noworodkowi buty będą zbędne :)

bezimienna lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.

W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione! :D

Dlatego my nic nie mówimy nikomu :)
    A z Wami mogę o tym normalnie rozmawiać i pokazać co kupiliśmy :)

Uszczesliwiona lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam w ubiegłym tygodniu skarpetki i łapki nie drapki ale mężowi się nie przyznałam bo dla niego to też za wcześnie i że to można zapeszyć. ja tam w to nie wierzę,jak coś ma być to będzie i kropka.

MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość

:(
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DEWA ja już mam ten komplet z Batmanem :p od mamy mojej dostaliśmy :) i też jak będzie dziewczynka to będzie nosić :p

dewa, bezimienna lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiała któraś z was coś dziś ze smyka ? Bo nie dostałan jeszcze potwierdzenia i nie wiem czy to przez czarny piątek czy źle coś zrobiłam

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa można kupić wino bezalkoholowe ;) podobno jest w sklepie Piotr i Paweł, na necie też są. Komplecik boski :) Piwo calkiem zero tez jest - Bavaria ;)

Uszczęśliwiona super, ze udało się wymienić :) ja jednak po cichu trzymam kciuki żeby się nie przydały i kp było miłe proste i przyjemne ;)

marie kciuki jutro :)

monita na fb na grupie chust Polska był wypust, kto pierwszy ten lepszy, jakimś cudem udalo mi sie zlapać jedną i zaoszczędzić 250 zł :D

Kamilutek cieszę się, że wszysko ok, a na l4 odpoczniesz :)

WreszcieMama przykro że tak pisze przyjaciółka :( powinna Cię wspierać i zapewniać że wszysko będzie ok... masz prawo do zakupów i ciesz się nimi!

WreszcieMama, bezimienna, marie_marie22 lubią tę wiadomość

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:37

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama wrote:
    Klaudia, ja zamawialam. Dostalam potwierdzenie na maila... A na swoim koncie na stronie smyka nie masz komunikatu ze zlecenie przyjete do realizacji?

Dzieki dziewczyny :) Tutaj najlepiej sie rozmawia. Jak ktos w ciazy nie jest to pewnych spraw chyba nie zrozumie :D I ja rowniez jestem uzalezniona od forum. Pierwsza rzecz po wstaniu z lozka, to sprawdzam co u moich laseczek :D

Zamawiałam bez zakładania konta :/

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:
    Zamawiałam bez zakładania konta :/
    załóż konto, zbierasz punkty które potem wmymieniasz na bony zniżkowe ;)

może napisz do nich co z zamówieniem? sprawdzałaś spam?

• Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    załóż konto, zbierasz punkty które potem wmymieniasz na bony zniżkowe ;)

może napisz do nich co z zamówieniem? sprawdzałaś spam?

Okazało się że mój telefon nie pokazuje wszystkich wiadomości i mam już powiadomienie od smyka tylko musiałam na kompie zobaczyć :p

WreszcieMama, monika_89 lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia0727 wrote:
    DEWA ja już mam ten komplet z Batmanem :p od mamy mojej dostaliśmy :) i też jak będzie dziewczynka to będzie nosić :p

Brawo! :D W ogole to dzisiaj stwierdziłam, że większosc ubranek dla dziewczynek, to takie lukrowe fatałaszki bez wyrazu :/ Ze mnie to byla chlopczyca, w spodenkach po bracie i z plastrami na kolanach. Dziewczynka z charakterem, wygadana z procą w kieszen, plakalam jak musialam sukienke do zdjecia ubrac :D

I dzisiaj patrze na te wszystkie slodkie ubranka i tak sobie mysle, ze owszem, chcialabym miec Małą Księżniczkę, niech biega w sukienkach, ale niech ma charakter. A te sukieneczki i falbanki na jedno kopytko...no powinny być bardziej...z przytupem! ;) Ot moje dzisiejsze wrażenia :D

Uszczesliwiona lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:37

zem3o7esxha3u0v7.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama wrote:
    Olewam, nie mam zamiaru sie tym przejmowac :) Napisalam o tym bo musialam sie wygadac, a teraz zapominam :P

(swoja droga az sie wzdrygam na mysl co by bylo gdyby cos zlego sie stalo w takim razie... powie mi wtedy - a nie mowilam?... ja pierdziele :P )

Dokladnie! A nie mówiłam, że biały kaftanik ze 100% bawełny w rozmiarze 56 powoduje plamienia?! A śpioszki z batmanem kupione między 10 a 14 tygodniem powodują niską wagę urodzeniową dziecka :D To potwierdzone przez amerykanskich naukowcow!!! :D

Kochana, widzę że w ciąży trzeba mieć do wszystkiego ogromny dystans, ogromny! Sama muszę to sobie codziennie przypominać! ;)

WreszcieMama, MEGI81, monika_89, bezimienna lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo ja też liczę, że Maluch odziedziczy po Tacie brązowe piękne oczka, dołeczki w policzkach, uśmiech....w ogöle może być cały Tata! Po mnie niech bierze charakterek :D

WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ