MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko, mnie przyjaciółka prawie do sklepu zaciągnąła jak kupiłam body w 3miesiecu żeby je oddała i powiedziała że nie będzie oglądać bo to za wcześnie
więc uszy do góry, ja sobie tłumacze to tak że w ten sposób okazuje mi troskę
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:
Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&MMiałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kupując rzeczy nic nie zapeszymy
będzie dobrze i innej opcji nie ma
za 5 miesięcy będziemy się chwalić pięknymi Dzieciaczkami
Ja też wczoraj mocno wymiotowałam, ale chyba za dużo zjadłam
Też jestem od Was i forum uzależnionanie zawsze mogę odpisać, ale czytać staram się na bieżąco
jesteście kochane
Moja kostka wygląda jak wielka śliwka - fioletowa i opuchnięta
Ale najważniejsze, że z Maleństwem wszystko dobrzeWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.
W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione!
MEGI81, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Aaaaaaaaa!!! Ktoś tu był w H&M
Miałam dzisiaj to samo w łapkach, ale się powstrzymałam, ledwo...jutro pójdę chyba jeszcze raz
Mój Mąż byłja skręciłam dzisiaj kostkę i niestety nie za bardzo mogę chodzić
Ale odebrałam mnóstwo telefonów od niego z pytaniami o rozmiary itp. A hitem było, że chciał kupić oryginalne buty Messiego, ale udało mi się mu wytłumaczyć, że noworodkowi buty będą zbędnebezimienna lubi tę wiadomość
-
dewa wrote:WreszcieMama! Niech te pierwsze ubranka, które dzisiaj kupiłaś, będą na szczęście, o! Ja też kupiłam dzisiaj pierwszy raz i moja Mama też sceptycznie do tego podeszła. Teściowa i w ogóle większość kobiet w rodzinie uważają, że to może zapeszyć, noooo błagaaaaam.
W jaki sposób kawałek materiału ma wpłynąć na rozwój płodu, bo serio, nie rozumiem! Eeeech, wszystko kupię w dniu narodzin, najlepiej. Postanowione!
Dlatego my nic nie mówimy nikomu
A z Wami mogę o tym normalnie rozmawiać i pokazać co kupiliśmyUszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
dewa można kupić wino bezalkoholowe
podobno jest w sklepie Piotr i Paweł, na necie też są. Komplecik boski
Piwo calkiem zero tez jest - Bavaria
Uszczęśliwiona super, ze udało się wymienićja jednak po cichu trzymam kciuki żeby się nie przydały i kp było miłe proste i przyjemne
marie kciuki jutro
monita na fb na grupie chust Polska był wypust, kto pierwszy ten lepszy, jakimś cudem udalo mi sie zlapać jedną i zaoszczędzić 250 zł
Kamilutek cieszę się, że wszysko ok, a na l4 odpoczniesz
WreszcieMama przykro że tak pisze przyjaciółkapowinna Cię wspierać i zapewniać że wszysko będzie ok... masz prawo do zakupów i ciesz się nimi!
WreszcieMama, bezimienna, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Klaudia, ja zamawialam. Dostalam potwierdzenie na maila... A na swoim koncie na stronie smyka nie masz komunikatu ze zlecenie przyjete do realizacji?
Dzieki dziewczynyTutaj najlepiej sie rozmawia. Jak ktos w ciazy nie jest to pewnych spraw chyba nie zrozumie
I ja rowniez jestem uzalezniona od forum. Pierwsza rzecz po wstaniu z lozka, to sprawdzam co u moich laseczek
Zamawiałam bez zakładania konta
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
monika_89 wrote:załóż konto, zbierasz punkty które potem wmymieniasz na bony zniżkowe
może napisz do nich co z zamówieniem? sprawdzałaś spam?
Okazało się że mój telefon nie pokazuje wszystkich wiadomości i mam już powiadomienie od smyka tylko musiałam na kompie zobaczyć :pWreszcieMama, monika_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia0727 wrote:DEWA ja już mam ten komplet z Batmanem :p od mamy mojej dostaliśmy
i też jak będzie dziewczynka to będzie nosić :p
Brawo!W ogole to dzisiaj stwierdziłam, że większosc ubranek dla dziewczynek, to takie lukrowe fatałaszki bez wyrazu
Ze mnie to byla chlopczyca, w spodenkach po bracie i z plastrami na kolanach. Dziewczynka z charakterem, wygadana z procą w kieszen, plakalam jak musialam sukienke do zdjecia ubrac
I dzisiaj patrze na te wszystkie slodkie ubranka i tak sobie mysle, ze owszem, chcialabym miec Małą Księżniczkę, niech biega w sukienkach, ale niech ma charakter. A te sukieneczki i falbanki na jedno kopytko...no powinny być bardziej...z przytupem!Ot moje dzisiejsze wrażenia
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Olewam, nie mam zamiaru sie tym przejmowac
Napisalam o tym bo musialam sie wygadac, a teraz zapominam
(swoja droga az sie wzdrygam na mysl co by bylo gdyby cos zlego sie stalo w takim razie... powie mi wtedy - a nie mowilam?... ja pierdziele)
Dokladnie! A nie mówiłam, że biały kaftanik ze 100% bawełny w rozmiarze 56 powoduje plamienia?! A śpioszki z batmanem kupione między 10 a 14 tygodniem powodują niską wagę urodzeniową dzieckaTo potwierdzone przez amerykanskich naukowcow!!!
Kochana, widzę że w ciąży trzeba mieć do wszystkiego ogromny dystans, ogromny! Sama muszę to sobie codziennie przypominać!WreszcieMama, MEGI81, monika_89, bezimienna lubią tę wiadomość