MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karotka wrote:Sylwia naściemniaj ile trzeba żeby tylko zrobil Ci to usg. Jeśli nie przyjmuje w tej samej przychodni to nie sprawdzi. Jeśli gbur to chyba nie będzie dopywał o szczegóły.
Marta współczuję dolegliwości i pobytu w szpitalu. -
Uska wrote:Dziewczyny jestem na pogotowiu... Dostalam jakis dziwnych boli i brzuch mi caly stwardnial... Na razie czekan na lekarza. Teraz juz jest lepiej niz bylo, ale jednak wole to sprawdzic czy wszystko w porzadku
-
WreszcieMama wrote:Sylwia bardzo dobrze ze się tam zapisalas! Tak jak dziewczyny pisaly - w tej sytuacji nie wazne ze gbur, byle dobrze zbadal.
Ja nie umiem klamac od razu po mnie widac, czerwona sie robie i jakam sie... Wiec na pewno bym nie mogla sciemnic... Ale Ty zrob tak jak lepiej bedziesz sie czula... Mysle ze nie moze sprawdzic czy gdzies juz chodzilas ale pewnosci nie mam. -
Marta ojeku
Wodzisław? co to za durny lekarz który straszy pacjentkę?
Uska kciuki
sylwia jak trzebabędzie to ściemniaj, tylko jak się do niego przepiszesz to może być problem z becikowym, bo da Ci zaświadczenie że byąłś pod kontorlą przed 10tc?
Hope halo?
Kofeina Ty też się melduj -
Monika_89 możesz zmienić w trakcie ciąży lekarza. Więc ten pierwszy jak ma Sylwie wpisana w kartę to wystarczy że wyda odpowiednie zaświadczenie z początku ciąży i do becikowego powinno wystarczyć. Moja koleżanka mi opowiadała że tak zrobiła bo zmieniała lekarza i było ok. Ale mogę się mylic, ja póki co nie korzystałam z becikowego.
-
Uska daj znac po
Trzymam kciuki
Monika 7 lat temu sama zmienialam i bez problemu z becikowym
Sylwia nie wyobrazasz sobie jak w uk trzeba sciemniac żeby dostać zwolnienie.
Jakis miesiac temu bylam chora goraczka kaszel a lekarz rodzinny nie chcial dac mi zwolnienia baaaa nie przyjela mnie na wizyte tylko udzielila porady przez telefon, zebym pila wode z miodem i cytryna
Dopiero moj maz jak to uslyszal zerwał sie z pracy wrzucil mnie do samochodu zawiozl do przychodni i po klotni wyszlam ze zwolnieniem ale bez osluchania
Po tygodniu mialam wizytę prywatna u gina i jak ten tylko mnie usłyszał, jaki mam glos zbadal mnie, osluchal i złapał sie za glowe słuchając jak mnie rodzinny potraktował -
Sylwia, pewnie ze mozesz sciemniac, ale po co? Placisz, wiec ma nie gadac, tylko robic to co do niego nalezy. Ale jezeli bedzie chociaz troche bardziej uprzejmy, to czemu nie. Ja tez mojemu nie wspomnialam, ze bylam juz na usg ale babka byla niemila. Powiedzialam, ze jestem prosto po tescie. Ale to byl 7 tydzien, a nie 13. Powiedz prawde, daj kase i tyle
Uska, trzymam kciuki! -
nick nieaktualnySylwia powiedz szczerze że byłaś i innej jednak byłaś nie zadowolona i chcesz kontynuować ciążę u niego bo pierwsza prowadził bezbłędnie - podniesiesz jego męskie ego co sprawi że będzie milczy a przy okazji powiesz prawdę i nie będziesz się drapac po głowie skąd zaświadczenie do macierzyńskiego i w ogóle. A tak to cie weźmie za jakąś patologie co to ma dziecko a przez 3 miesiące nie domyślila się że może być w ciąży.
bbee, WreszcieMama, bezimienna, Arwi, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Marta ojeku
Wodzisław? co to za durny lekarz który straszy pacjentkę?
Uska kciuki
sylwia jak trzebabędzie to ściemniaj, tylko jak się do niego przepiszesz to może być problem z becikowym, bo da Ci zaświadczenie że byąłś pod kontorlą przed 10tc?
Hope halo?
Kofeina Ty też się melduj
czemu problem - to pojde tam gdzie chodzilam na poczatku i musi mi wystawiac przeciez mozna zmienic lekarza prowadzacegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 21:48
bezimienna lubi tę wiadomość