MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulepiłyśmy pierogów
i mnóstwo z nich zjadłam
Carolina w H&M wiekszość jeansów ciążowych kosztuje 149 zł, ale jak są promocje to ostatnio kupiłam za 60 zł a były też takie za 40 zł.
Piękne choinki macieJa mam sztuczna, ale jeszcze nie ubieram, bo czekam, aż skończą malowanie klatki i będę mogła powynosić rzeczy, które normalnie leżą w zsypie, bo narazie nie mam gdzie jej ustawić. Jutro może chociaż zrobie stroik na stół, żeby choć trochę wprowadzić do domu świąteczną atmosferę
-
Anstice wrote:Carolina to już u ciebie 6 m-c?
To na kiedy masz termin.
A 5 m-c ciąży do któtego t.c?
Ja obenie 19 t.czaraz wrzuce fotę sprzed 4 dni.
Ja wzielam z h&m fajny kroj waziutkie ale nie jeans. Jestem dalej w 5msc termin mam na 6.05 po ostatnim usg ale jezeli bedzie cesarka u mojego lelarza to pod koniec kwietnia bedzie wyciagal malego -
Uff wywaliłam chłopaków do spania. Po takich 12 godz. to mam wszystkiego dosyć. Ile te dzieci się nawrzeszczą ;p
Też muszę pierogi porobić. I choinkę trzeba kupić.
Tu mój brzuszek, głownie spożywczy. A drugie zdjęcie to Miki na basenie ;p haha.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abd28573c6f9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfb6e93b9014.jpgUska, Uszczesliwiona, Hope_, Maniuś, Kamilutek, ag194, Camilia, MEGI81, sylwucha89, zastrzeŻona, Mabelle, bbee, Elmo13, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
w chwili spokoju , gdzie młody poszedł na godzinkę jak zwykle na dół do teściowej a męża jeszcze nie ma zrobiłam listę imion i tak:
DZIEWCZYNKA :
1.Blanka
2.Emilia
3.Helenka
4.Julia
5.Kinga
6.Oliwia
7.Zuzanna
8.Nina
CHŁOPCZYK :
1.Aleksander
2.Hubert
3.Kacper
4.Szymon
5.Mikołaj
6.Tobiasz
7.Maksymilian
8. Tymoteusz
a niech mąż wybierze - dam mu listę i jak po połówkowym będziemy znać płeć to powiem żeby wybrał któreś z 8 imion
Wam które się najbardziej podoba?marie_marie22, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Sylwia 1985 Blanka i Nina a dla chłopca Maksymilian. Ja też zrobiłam listę dla męża jeśli okaze się chłopak :Nataniel,Nikodem,Maksymilian(Maks),Alan,Roger,Oliwier,Milan,Antoś. Mi się najbardziej podoba Nataniel.Miała być Nadia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 20:21
-
Kleopatra mam bardzo podobny brzuszek
co do imion to my jeszcze nie decydowaliśmytakże zobaczymy kogo mam pod serduszkiem może się dzieciolek ogarnie w styczniu i wystawi na pokaz co tam ukrywa xD
Hope a podaj firmę jaka to, żeby od nich nie zamawiać na przyszłośćCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
sylwia1985 wrote:w chwili spokoju , gdzie młody poszedł na godzinkę jak zwykle na dół do teściowej a męża jeszcze nie ma zrobiłam listę imion i tak:
DZIEWCZYNKA :
1.Blanka
2.Emilia
3.Helenka
4.Julia
5.Kinga
6.Oliwia
7.Zuzanna
8.Nina
CHŁOPCZYK :
1.Aleksander
2.Hubert
3.Kacper
4.Szymon
5.Mikołaj
6.Tobiasz
7.Maksymilian
8. Tymoteusz
a niech mąż wybierze - dam mu listę i jak po połówkowym będziemy znać płeć to powiem żeby wybrał któreś z 8 imion
Wam które się najbardziej podoba?
Blanki to super dziewczynkimojej przyjaciolki coreczka jest blanka i jest cudowna
sylwia1985 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
sylwia1985 wrote:w chwili spokoju , gdzie młody poszedł na godzinkę jak zwykle na dół do teściowej a męża jeszcze nie ma zrobiłam listę imion i tak:
DZIEWCZYNKA :
1.Blanka
2.Emilia
3.Helenka
4.Julia
5.Kinga
6.Oliwia
7.Zuzanna
8.Nina
CHŁOPCZYK :
1.Aleksander
2.Hubert
3.Kacper
4.Szymon
5.Mikołaj
6.Tobiasz
7.Maksymilian
8. Tymoteusz
Wam które się najbardziej podoba?
Z twojej listy Tymek, Tobi, Mikołaj.
Babby Zuza , Hela, Blanka.
Ja to czytam o imieniu najbardziej lubie Wikipedie tam masz sławnych ludzi. Np. Mój mąz chcial imie Oskar, ale tam jest tyle czarnych charakterów..ze Oskar naszczęscie z głowy wybite;)
-
wiecie co mi teściówka powiedziała na koniec dnia przyprowadzając Nikodema bo był u niej chwilkę - że on jest nadpobudliwy i że mogliśmy poczekać z drugim dzieckiem jeszcze przynajmniej rok że nie tak powinno być - wkurwiona aż się muszę położyć bo brakuje mi słów a jutro rano do ginekologa
jasne to ona moze niech zaplanuje wszystko - całe nasze życieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:35
-
A tutaj moja bezimienna córaWasze maluszki też tak często się wypinają? Bo moje dziewczę kilka razy dziennie prezentuje swoje wdzięki
uwielbiam to!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 16:49
Uszczesliwiona, Demsik, Moniqaaa, Klaudia0727, Karissa, Arwi, Kamilutek, bbee, Hope_, Uska, Rudzik, bezimienna, marie_marie22, Maniuś, ag194, Klaudia N., monika_89, Kleopatra, Camilia, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj cały dzień pichciłam przy garach, a dziś cały dzień przyjmowałam gości, także jak dla mnie czuję się jakby już po świętach
Zachrzan był na maksa,teraz nawet z łóżka ciężko mi się zwlec, ale ja tak strasznie lubię te przedświąteczne spotkania ze znajomymi, że w sumie każde zmęczenie jest ich warte
Sylwucha u nas też z imieniem przeprawa. W sumie Mąż już imię wybrał odkąd zobaczył kreski na teście, tylko że to Jego wybór a nie nasz
Sylwia, po co Ty będziesz Mężowi dawała te listy z imionami, Ty idź do teściowej bezpośrednio, ale może bez list. Skoro ona ma już takie plany na Was, to pewnie już imię ma wybrane. A swoją drogą co za babsztyl wrrr! Ona i jej cenne rady... Wiem,że pewnie ciężko,ale olej to już na tym etapie, bo pewnie jak będziesz zmęczona po urodzeniu Bobaska, a drugi będzie też dawał w kość (bo tak będzie-ale to jak dla mnie wiadome!),to jej docinki będą pewnie jeszcze ostrzejsze. Będzie ciężko jak nic, mój starszy Synek jest młodszy od Twojego,wiem że będzie zachrzan po pachy, ale ja się decydowałam na to z pełną świadomością, pewnie Ty też, więc akurat takie głupie gadanie niech se Pani Teściowa w d... schowa
Dewa mam nadzieję, że sprawy z mieszkaniem da się szybko ogarnąć i uda Wam się przyjechać na święta do Polski :*sylwucha89, Hope_, marie_marie22, sylwia1985 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016