MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mi teraz czas zaczął lecieć szybciej. Wczoraj oglądaliśmy z mężem wózki i zastanawiamy się nad bexa ideal new, coletto verona awangardy i adamex ale nie pamiętam modelu bo oglądaliśmy go miesiąc temu i musimy jeszcze raz podjechać. Może slyszalyscie jakieś opinie o tych wózkach?
-
Hej. Hope super wieści.
Ja nie wyspana. Wczoraj do 3 nad ranem brałam z mężem na PS4. Stateczna matka 3 dzieci
Kurczę małego coś chwytakatar, kaszel i dzisiaj ma oczka zaropiale. Idę robić inhalacje.
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
Hej
właśnie wstałam
12h snu, to się skończy masakrycznym bólem głowy to pewne
Kamilutek nie strasz że będę rodzic w 35tygdla świętego spokoju głowy będę wierzyć w OM
Hope super wieścii niech tak zostanie
Forbidden też mam uczucie jakby mi brzuch miał się urwać, ciągnie skóra strasznie ale faktycznie rośnie w oczach i jakoś mnie to nie niepokoi, mam wrażenie że to naturalne
A ! Snila mi się moja kruszynka jak ja karmilam i mówiłam do niej Wiktoria więc zostaje moja mała WikiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:13
sylwucha89, Kamilutek, ag194, marie_marie22, Karissa, monika_89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
my dzisiaj zaczynamy 22 tydzień ciąży
teraz to już bardzo szybko czas przeleci
Hope wspaniałe informacjeja wierzę że wszystko będzie dobrze z Waszym Synkiem
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Mój Syn też dostał katar i lekki kaszel, dlatego też działamy z inhalacjamiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:15
Uszczesliwiona, bbee, ag194, Demsik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c69f72ca190.png
Mój brzuszek na początku 19 tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/023b33f07920.png
A tutaj na początku 22 tygodnia
Już widać, że ciążowy i wczoraj, jak byłam z Synkiem u chirurga-stomatologa w prywatnej klinice, to w rejestracji przyjęli mnie poza kolejnością, a później zaproponowali wygodny fotel, bo na kanapach w poczekalni nie było już miejscabardzo miło się poczułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 10:25
sylwucha89, bezimienna, Uszczesliwiona, aneta.be, Kamilutek, bbee, ag194, Demsik, marie_marie22, Mabelle, Karissa, monika_89, Breezee, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hope wspaniałe wiadomości oby tak dalej, albo nawet lepiej
I wreszcie doczekałam się połówkowych! Choć późno idę i cały dzień jeszcze przede mną, pewnie dziś jak na złość będzie mi się czas dłużył. Jak zwykle przed wizytą zaczyna się u mnie mieszanka stresu i podekscytowaniaKleopatra lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 22 tc ale ten czas leci
Hope bardzo się cieszę z takich wiadomości a co do ruchów jeszcze kilka dni temu noc nie czulam a teraz mały boksuje mnie tak że nie da się nie czuć
Czy stoję czy chodzę czy leżę czuje jego kopniaczki a jak to mąż mówi w końcu syn perkusisty musi mieć siłę
Do tego mały zmienia wciąż pozycje aż czasami boli tak się wypcha
Także jeszcze chwila i Ty tez będziesz czuć
Byliśmy wczoraj u męża bratowej w szputalu zobaczyć malutka
Omg ale kruszynka
Wzielam ja na ręce, smyralam po pleckach a ona tak spokojnie leżała
Cudowna kruszynka
Już chce mieć w ramionach mojego synka
3.01 mam kolejne usg i znowu zobaczymy małego a 4.01 w szputalu wizytę u giną i rozmowa na temat cc
Tego samego dnia mój zakład pracy wezwał mnie na rozmowę ciekawe co chcą i czy w ogóle mają prawo wzywaćDemsik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Hope, wspaniała wiadomość! Wierzę mocno, że z dnia na dzień musi być coraz lepiej
Uszczęśliwiona, właśnie sobie uświadomiłam, że skoro Ty musiałabyś rodzić w 35 tygodniu, to ja też, bo idziemy prawie równo. Więc oby te wróżenie z ruchów to tylko zabobony!
Forbidden, super, że ruchy, mniej super, że taka sprawa w brzuchem, ale może rzeczywiście na tym etapie to już tak jest, w końcu dzieciak rośnie ekspresowo i jakoś to musimy odczuwać.
Megi świetny brzuszek
A mi się śniły dzisiaj bolące zęby, chyba czas wybrać się do dentysty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 11:23
MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
cześć
Wróciliśmy od moich rodziców ze świąt wczoraj wieczorem
Troszkę Was podczytywałam, ale nie wszystko, więc mam spore zaległości
Aaaa no i witam się w 6 miesiącuwow!
bezimienna, ag194, Spirit, aneta.be, bbee, Demsik, MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona, Kleopatra, Mabelle, monika_89, Breezee, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć Matki!
Hope, wspaniałe wieści!
Sylwucha, Gaja - idę dziś z Wami na wizytęTyle,że ja opóźniona z końca miesiąca, więc to jeszcze nie połówkowe a zwykła wizyta kontrolna. Z reszta pierwszy raz idę na luziku, no stress. Ruchy czuję już od dwóch tygodni i po prostu wiem,że wszystko musi być ok
Kamilutek, a jakieś konkretne książki tego autora? Bo właśnie kończę kryminał, który mi gwiazdor przyniósł i szukam następnego.
A co do czasu, to mi pędzi strasznie w tej ciąży. Tyyyyle miałam zrobić a tu na nic nie ma czasu. Chciałabym,żeby czas trochę zwolnił, bo chcę się cieszyć ciążą a tu już prawie połowa
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 12:18
Kamilutek, MEGI81, sylwucha89, ag194, Demsik lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Kamilutek, a jakieś konkretne książki tego autora? Bo właśnie kończę kryminał, który mi gwiazdor przyniósł i szukam następnego.
Czytałam tylko serię o komisarzu Mortce, 4 tomy, pierwszy (Podpalacz) jest najmniej "soczysty", ale mi akurat to nie przeszkadza. Każda część ma świetnie zamotaną i rozwiniętą zagadkęMyślę, że warto czytać w kolejności. Podpalacza przeczytałam dzień przed świętami, a trzy kolejne tomy pochłonęłam łącznie w dwa dni
Rudzik lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e9c0c62ed7a.jpg
Moj brzusio z 21tc wieczór wigilijny;)aneta.be, MEGI81, Camilia, sylwucha89, bbee, Arwi, Uszczesliwiona, ag194, bezimienna, natalia1354, marie_marie22, blubka, Mabelle, Karissa, monika_89, Breezee, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hope - wspaniałe wiadomości!!!
Kamilutek, musze ściągnąć te kryminały na kindla, ostatni nic mi nie pasuje... Od zawsze pochłaniam książki a w tej ciąży jeszcze nic... Az mi wstyd przed sama sobą ale nic mi się nie podoba...
Co do terminu po ruchach... To ja bym musiała urodzić w 32/33tyg... To trochę za wcześnie... Poczekam do 36;-) -
Rudzik mamy termin na ten sam dzień i też idę tylko na zwykłą wizytę bo połowówkowe mam na 12.01 ale mimo wszystko zawsze się stresuję
Ciekawe jak nam kobietki urosły
Misia za pierwszy miesiąc L4 płaci pracodawca później już ZUS. Nie pamiętam czy widać za które zwolnienie jest przelew ale na pewno masz tam informację, którego dnia zostanie wypłacone świadczenie. U mnie nigdy się nie spoźnili z wypłatą.Rudzik lubi tę wiadomość