MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia 69 wrote:Sylwykucha i jak wizyta?
Dziewczyny a jak jutro spędzanie sylwka? Pojęcie coś? Picollo, wino bezalkocholiwe a może piwo radler lub karmi? Hmmm chciałabym mężowi dotrzymać towarzystwa i się zastanawiam na co by tu postawić.
My zostajemy w domu, będziemy tylko ja i mąż i Ala w brzuchuAle ja oczywiście i tak szykuje dla nas "imprezę" będą przekąski, sałatki itp. Mam Piccolo jak wybije 12 i sok z Hortexu Dzikie wino
-
Dziewczyny a jak jutro spędzanie sylwka? Pojęcie coś? Picollo, wino bezalkocholiwe a może piwo radler lub karmi? Hmmm chciałabym mężowi dotrzymać towarzystwa i się zastanawiam na co by tu postawić.
Do nas przychodzi siostra mojego M z facetem i córką, więc będziemy w piątkę i Igorek w brzuszkuPiccolo już kupione, jutro zrobię przekąski i kulturalnie posiedzimy
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
i w domu robimy imprezę
szykuje górę jedzenia bo będą goście, w lodówce dochodzą śledzie (blee), Bigos, udka, krokiety z barszczem, sałatka z kokardkami,galareta i jeszcze zimna płyta plus ciasto. Dla mnie piwo karmi o smaku żurawiny
uwielbiam i Żywiec soczysty
-
julita, zazdroszczę wyjścia z domu, ja od sierpnia nosa nie wychyliłam bez dziecka, czy nie pobyłam sama z mężem, była szwagierka zostawia córkę u teściów co drugi weekend, a jak mąż mój się odezwał, że mogłaby babcia drugą wnuczkę też czasem wziąć, to usłyszał, że ona przecież bierze, je na zmianę... (?) to co się będziemy na siłę prosić. Natomiast moi rodzice ostatnio mieli nas we dwie, potem nas wszystkich na święta, wcześniej remont, może w styczniu im wnuczkę "wcisnę"
No ale i tak czasem przykro, że nikt nie uważa, że ja też zasługuję na wyjście z domu raz na jakiś czas...
Co do sylwestra to siedzimy w trójkę w domu, plus Aurleka w brzuszkuSzampan dziecięcy mam z córą na godzinę 0.00
A tak wcześniej jakieś soczki tylko. Wyżerkę też sobie robimy i spędzimy miło wieczór we trójkę
Oglądam wózki i mam coraz większy mętlik w głowie, albo nic mi się nie podoba, albo te co mi się podobają za drogie na moją kieszeń... Jeszcze przed nami wizyta w sklepie by pooglądać na żywo, szkoda, że u nas nie ma komisów -
Bbee, co do wózków to tyle się wczoraj naoglądałam ,że jestem glupsza niż byłam w tym temacie; )
Ale już wiem co chcę i jest to Tako max one,ma fajną zgrabna gondole i wysoko osadzoną spacerówkę.Taki mi się podoba.
Jeżeli chodzi o fotelik to Cybex4 lub Cybex5 + baza isofix.
Więcej nie oglądam, bo znów sobie namieszam w głowie
Gratuluję udanych wizyt
HOPE cudowne wiadomości -
Przeciwbólowe to raczej nie wskazane jedynie apap wlasnue.moze zadzwoń do gina i powiedz jaka sytuacja,moze cos poradzi a moze ciepla kapiel troche by ulzyla?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Uszczesliwiona wrote:Dziewczyny co można oprócz apapu ? Wysiadly mi plecy, ani siedzieć ani leżeć. A już płacze z bólu2017 #1
2019 #2
-
Tego właśnie się bałam
jak mam taki atak bólu to biorę ketonal 100 i pomaga na tyle że ból jest znosny. A apap to mogę zjeść całe opakowanie i nic mi nie daje. Niestety nie mam nr do gin. Musze się jej spytać o niego na następnej wizycie. Byłam już w wannie ale raczej niewiele dało, jedynie umeczylam się żeby z niej wyjść
fuck.... a miałam taka nadzieje ze w ciąży ominie mnie ta przyjemność
-
A ja dzis miałam zrobione sylwestrowe paznokcie (efekt lustra - szał
) i zawitałem do pracy ze zwolnieniem
Było mega miło - milion komplementów o tym jak to ładnie wyglądam i jaka szczupła i w ogóle, ze tylko w brzuszek idzie - ah, na tych ludzi zawsze można liczyć!
Do tego załapałam sie na picollo z okazji końca roku, wiec fajnie, bo był czas, zeby pogadać i pośmiać sie
A jutro idziemy z Mężem i znajomymi na sale na wiosce na sylwestra, wiec mega sie cieszę
Lekarz pozwolił iść, tylko z tańcami z umiarem
Każda okazja, zeby sie odstrzelić jest super! Już niedługo nie bede miała czasu na to, zeby sobie piękne fale robić i makijaż przez godzinę
Picollo gotowe już na jutro
Wspaniałego Sylwestra Wam życzę Dziewczyny! W mniejszym czy większym gronie - wspaniałej zabawyI już teraz pozwolę sobie życzyć Wam Szczęśliwego Nowego Roku!
Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, ag194, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Zaraz Was nadrobię,ale melduję się po wizycie. Naczekałam się,ale warto było, bo pan doktor powiedział,że "w nagrodę zrobimy połówkowe, bo już wszystko widać."
No i cudownie. Wszystko w normie. Naoglądałam się tych zastawek, komór i przedsionków, a w mózgu widziałam takie części, że mimo anatomii, którą miałam na studiach, nie wiedziałam,że takie rzeczy mamy w głowie. Ale były i super.
Mała fikała jak szalonapo mamusi!
A i jest filigranowa w stosunku do tych niektórych forumowych półkilowców, bo ma 286g ale jak na 18+6 to podobno norma,więc się nie martwię, z resztą od poprzedniej wizyty przytyła więcej niż dwukrotnie.
No i oczywiście jest śliczna,ale fotek nie mam bo Pan się skupił na pomiarach i fotki wyszły beznadziejne,ale mu wybaczam, bo jest super fachurą.
Co do sylwestra to Piccolo w chacie,ale pewnie na północ się przejdziemy do znajomych parę domów dalejMi pasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 20:24
Kleopatra, Kamilutek, bbee, sylwucha89, Uszczesliwiona, Demsik, marie_marie22, Camilia, Mabelle, gaja_1, blubka, monika_89, mon!ta^, Hope_, MEGI81, ag194, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uszczesliwiona może naklej plaster ten przeciwbólowy?
Moi tesciowie chętnie biorą chłopców Ale osobnodwójką to dla nich za dużo Ale awaryjnie wezmą. Z trójką już chyba nie ma szans ;p
Jutro siedzimy w domu z chłopcami. Kupili pełno fajerwerków, mamy żarówki obrotowe z biedronki, przekąski, poscimy Polsat i dawajmój mąż nie piję więc obalony w 4 jednego Piccolo ;p
-
My tez Sylvester w domu robie boeuf strogonow i koreczki, mamy takie fajnefajerwerki z konfetti do strzelania w domu i trochę na zewnątrz dla frajdy dla naszego synka. U nas w Niemczech te bezalkoholowe są wszędzie ale to jest tak nie dobre, dla mnie nie smakuje nawet za winem a ma posmak chemii ja kupiłam picollo
o wiele lepsze.
Dzisiaj z synkiem bylismy na lodach i kupiliśmy coś dla naszego brzuszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f20cf950600.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bc34e59c2eb.jpg
I jeszcze zapisałam sie w Polsce na usg 4d na 16 stycznia, bo stwierdzam ze te spojrzenie tutaj czy wszystko Ok mnie nie przekonuje. Chociaż dzwonię ze chce usg 4d w 23 tc a babka do mnie ze jakie usg bo są różne i zgłupiałam. To jej powiedziałam ze chce po prostu połówkowe 4d a ona na to ze takiego nie ma. Co za babsztyl, w końcu jej powiedziałam ze pewnie wie lepiej ode mnie jakie sie robi w 23 tc to niech sobie wybierze dla mnie ważne żeby było 4d i z płytka bo będę w Polsce bez męża i chce mu pokazać.bbee, Uszczesliwiona, marie_marie22, MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Ja już po
córeczce jajka nie urosły
wszystko wygląda ok, szyjka ładna więc same dobre wiadomości!!! Córeczka rośnie i waży ok 260 gram, była wyjątkowo aktywna i słabo można było złapać wymiary
bbee, Rudzik, Spirit, Uszczesliwiona, Kamilutek, Kleopatra, Karissa, marie_marie22, Camilia, Mabelle, Demsik, gaja_1, blubka, monika_89, Arwi, Moniqaaa, mon!ta^, Forbidden, Hope_, MEGI81, ag194, Breezee, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
bylam wczoraj w Warszawie na polowkowych i z naszego synka zrobila sie dziewczynka
szwajacarska doktor z taka pewnoscia twierdzila, ze to chlopiec, choc oczywiscie gwarancji 100% nie dala, ze ja sie bardzo nastawilam i nawet zakupy juz pewne mam
najwazniejsze, ze dzidzius zdrowywszystko w porzadku: 23 cm i 350 gramow
lozysko dobrze, szyjka tez.
u nas sylwester z dwojkabo moj narzeczony chory. zycze wam dobrego wejscia w ten przelomowy dla nas rok!!
bbee, sylwucha89, Uszczesliwiona, Kamilutek, Kleopatra, Karissa, marie_marie22, julita, Camilia, Demsik, gaja_1, blubka, monika_89, Arwi, mon!ta^, Forbidden, Hope_, MEGI81, ag194, Breezee, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019