MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój twierdzi że mamy jeszcze dużo czasu i nawet nie chce słuchać o wyprawce przecież wszystko można kupić marzec Kwiecień
(przecież można odkładać co miesiąc i kupić wszystko naraz) szkoda ze nawet złotówki nie odłożył i wszystko i tak będzie na mojej głowie (portfelu). A walić to ... nie po to tyle lat pracuję żeby teraz nie mogła sobie pozwolić na kupienie dziecku czego chce. Jak nie chce się dołożyć to niech się nie dokłada, łaski bez, ja sobie radę dam
napewno lepiej niż on by sam sobie dał radę
Kamilutek, marie_marie22, Rudzik, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie
szyjka długa zamknięta i z dzidzia wszystko w porządku
ale nie dostałam dzisiaj zdjęcia
.
bbee, Kamilutek, marie_marie22, sylwucha89, GoNia1979, dewa, blubka, Hope_, mon!ta^, Rudzik, MEGI81, Espera, bezimienna, Arwi, gaja_1, amilka87, Uszczesliwiona, sylwia1985, Uska, Kleopatra, Breezee lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
monika_89 wrote:młoda wklęsłe to takie które nawet jak stoją to są płaskie
ale to można bez problemu zmienić więc luz blus
dziewczyny przy kp serio ważne jest podejście. W szpitalu cieżko ale w domu na spokojnie łatwiej się wyluzowac i mleko płynie. Słod jęczmienny dobrze robi na laktacje wiec kawa zbożowa na potęgę albo felmaltiker
marta dlaczego CC w całkowitym znieczuleniu?. Dlatego jak cc to w całkowitym znieczuleniu. Chociaż póki co idę w dobrym kierunku czyli sn. Lekarz powiedział, że jak nie przytyje więcej niż 10 kg to mogę rodzic SN. A umie 2kg na plusie
-
Uszczesliwiona wrote:Mój twierdzi że mamy jeszcze dużo czasu i nawet nie chce słuchać o wyprawce przecież wszystko można kupić marzec Kwiecień
(przecież można odkładać co miesiąc i kupić wszystko naraz) szkoda ze nawet złotówki nie odłożył i wszystko i tak będzie na mojej głowie (portfelu). A walić to ... nie po to tyle lat pracuję żeby teraz nie mogła sobie pozwolić na kupienie dziecku czego chce. Jak nie chce się dołożyć to niech się nie dokłada, łaski bez, ja sobie radę dam
napewno lepiej niż on by sam sobie dał radę
Uszczęśliwiona odbijesz sobie te zakupy jeszcze, niech tylko kasa z ZUS wpłynie na kontowtedy poszaleć wszystko
Dla dziewczyn w trudnej sytuacji i nie tylko mogę polecić sklep txm24.pl tam są rzeczy dosłownie za parę zł, w poprzedniej ciąży zanim rozszyfrowałam C&A zrobiłam tam całą wyprawkę i do tej tam pory kupuje, również w stacjonarnym bo jest większy wybór, u mnie ten sklep jest olbrzymi i bardzo go lubię. Ubranka polskie dobre jakościowo -
ja właśnie zbieram się do swojej gin - po l4 i pewnie sprawdzi szyjke i na tym koniec jak zawsze zreszta - z drugiej strony skoro ona nie robi usg to skad wie jak dziecko sie rozwija i czy w ogole zyje - zastanawia mnie to czy po szyjce mozna to wywnioskowac - mam 20tc a ona robila mi od poczatku ciazy tylko 2 usg i zrobi 3 tuz przed porodem - hmmm dziwne troche no ale coz
-
Hej hej:)
Ale produkujecie;p Chyba z godzinę nadrabiałam 3 dni(od czwartku wieczorem mieliśmy gości, a w piątek popołudniu wyjechaliśmy na weekend).
Hope, gratuluję cudownej wizyty i świetnych wieści!
Dewa, super, gratuluję wizyty
Klaudia, dobrze, że z szyjką ok, jednak szkoda, że nie ma zdjęcia dzidzi, ja też zawsze czekam na zdjęcia:D bo to taka miła pamiątka
Uszczesliwiona, wspolczuje księgowej;/
Qasha, współczuję sytuacji z rodziną M, ale wiem, że jesteś silna i dasz radę
Sylwia, dobrze że już ok z synkiemCieszę się.
Jeśli chodzi o karmienie, to marzę, by móc karmić piersią.
Szczepionki - pewnie podam ale nie wszystko na raz, pewnie będę jeszcze duuzo czytac na ten temat
Zyrcia, dziekuję za wszelkie opisy, jesteś ekspertem!
Witaj Nowa Majówko (Marta? jesli dobrze pamietam - przepraszam, moja pamięć nie jest najlepsza)
Ja dziś mocno czuję Lilę, dziś z kolei wyczuwam ją w bole brzucha, bardzo nisko -
sylwia1985 wrote:ja właśnie zbieram się do swojej gin - po l4 i pewnie sprawdzi szyjke i na tym koniec jak zawsze zreszta - z drugiej strony skoro ona nie robi usg to skad wie jak dziecko sie rozwija i czy w ogole zyje - zastanawia mnie to czy po szyjce mozna to wywnioskowac - mam 20tc a ona robila mi od poczatku ciazy tylko 2 usg i zrobi 3 tuz przed porodem - hmmm dziwne troche no ale coz
-
sylwia1985 wrote:ja właśnie zbieram się do swojej gin - po l4 i pewnie sprawdzi szyjke i na tym koniec jak zawsze zreszta - z drugiej strony skoro ona nie robi usg to skad wie jak dziecko sie rozwija i czy w ogole zyje - zastanawia mnie to czy po szyjce mozna to wywnioskowac - mam 20tc a ona robila mi od poczatku ciazy tylko 2 usg i zrobi 3 tuz przed porodem - hmmm dziwne troche no ale coz
Ojjjj nikt nam nie dochodzi -
Hope i Rudzik, tutaj macie takie liski - nie można kupić, ale można się zainspirować, więc może Rudzik tym razem mnie nie będzie chciała bić:
https://pl.pinterest.com/search/pins/?q=fox%20nursery&rs=typed&term_meta[]=fox%7Ctyped&term_meta[]=nursery%7Ctyped
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
messy przecież jesteś na 4 stronie, w excelu wpisujemy się same
Marta aaa no tak to wyklucza znieczulenie w kręgosłuptrzymam w takim razie kciuki za SN!
sylwia lekarka starej daty? pewnie wychodzi z założenia że kedyś tak robili i było ok. Co z tym drugim lekarzem? jednak nie zmieniasz? -
marie_marie22 wrote:
Witaj Nowa Majówko (Marta? jesli dobrze pamietam - przepraszam, moja pamięć nie jest najlepsza)
Cześćpamięć super
i dobrze Cię rozumiemmarie_marie22 lubi tę wiadomość