MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
KUrczaki, dziewczyny nadrobić Was to normalnie graniczy z cudem!!!
Wczoraj miałam połówkowe no i będzie chłopiec
teraz dopiero się zacznie.
Co do ubranek to liczę na moją bratową, jej mały teraz będzie kończył pół roczku.
Widzę, że dzisiaj super temat odpieluchowanie.
Chętnie dowiem się jakie stosowałyście metody, bo chciałabym małą za jakiś miesiąc spróbować odpieluchować. Będzie miała półtora roczku. Teraz sadzam ją kilka razy dziennie na nocnik i siedzi, czasami 10 minut, a czasami 1minutę albo wcale, no i nie zawsze coś tam zrobi.
Także piszcie o swoich metodachbezimienna, bbee, Kleopatra, Kamilutek, Hope_, blubka, ag194, Maniuś, gaja_1, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
O Wy niedobre, kolejne stronki do zakupów podajecie, dobrze, że ja mam teraz ciśnienie na rzeczy dla dziecka, a tam raczej bałabym się kupować, bo już by mnie korciła jakaś biżuteria albo duperele inne... Jakbym miała trochę grosza tylko dla siebie, to bym parę rzeczy kupiła, żeby się przekonać
Co do bujaczka-leżaczka, kupimy jakiś, ale raczej jak już mała będzie na świecieNie mam ciśnienia raczej na te firmowe, raczej czegoś w rozsądnej cenie będę szukać, córka miała Fisher Price i parę razy go rozwaliła, aż zajechała na amen
Na razie nawet nie oglądam, żeby nie korciło.
Mam okropne huśtawki nastrojów... strasznie łatwo mnie z równowagi wyprowadzić, robi mi się smutno bez powodu, jestem zdołowana i nie wiem dlaczego. Na dodatek nie mam winnego by się wyżyć
-
Ja mam karuzele Rainforest FP i też będzie już przy 4 dziecku ;p
A tu znalazłam porównanie Whisbeara i Szumisia. http://rozkminytiny.pl/whisbear-czy-szumis/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 20:47
Spirit lubi tę wiadomość
-
Witam
Dziewczyny dziś już lepiej jednakże zmęczenie psychiczne mnie dopadło. Otrzymalam milion telefonow i rad od rodzeństwa przede wszystkim. Umowilam sie na jutro na drugą wizytę prenatalna do lekarza ktory ma certyfikat i ponoc jest dobry. Naswietlilam mu sprawę ale nie mowilam co bylo nie tak na usg. Jutro na 20:15 mam wizytę. Zobaczymy co on powie. Staram sie nie panikowac choc przychodzi mi to z trudem. Jutro zobaczymy czy inny lekarz potwierdzi diagnoze...oby jeszcze czegos nie znalazl...niech moj Adas rosnie zdrowo -
nick nieaktualnySerio nie wiem jak oni na tych usg to wypatruja, Borys na tych fotach wygladal jak freddy cruger... dobrze ze idziesz do innegi lekarza ! Trzymamy kciuki !!
My karuzeli nie mielismy i nie bedziemy miec bo mam swoja glupia teorie na ten temat ;ddd -
my w zasadzie nigdy nie używaliśmy samej karuzelii, tylko mechanizmu grającego czyli to tak jakby włączyć szumisia lub wishbear czy inne cudo. zyrcia a co to za teoria? jestem ciekawa
Anya no ja się tam niczego nie dopatrzyłam, nic nie widzę ale lekarz pewnie się zna.
-
Hej, Anya moim zdaniem to jakiś dziwny lekarz. Sami mówią ze usg 3d ma niska wartość diagnostyczna. To tylko taki bajer. Wady wykrywają zwykłym usg ale dobrej jakości... Tak przynajmniej mi mówiono.
Co do karuzeli... Miałam chyba 3 lub 4 dla Stasia i nie używaliśmy. Do usypiania bardzo długo nam służyła ... Ma projektor i wyświetla obrazki dostosowane do wieku, zmienia się wkładki. Do tego rozne kołysanki i odgłosy natury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 21:26
-
Hej, moim zdaniem to jakiś dziwny lekarz. Sami mówią ze usg 3d ma niska wartość diagnostyczna. To tylko taki bajer. Wady wykrywają zwykłym usg ale dobrej jakości... Tak przynajmniej mi mówiono.
Co do karuzeli... Miałam chyna 3 lub 4 dla stacja i nie używaliśmy. Do usypiania bardzo długo nam służyła ... Ma projektor i wyświetla obrazki dostosowane do wieku, zmienia się wkładki. Do tego rozne kołysanki i odgłosy natury.
-
Espera wrote:Hej, moim zdaniem to jakiś dziwny lekarz. Sami mówią ze usg 3d ma niska wartość diagnostyczna. To tylko taki bajer. Wady wykrywają zwykłym usg ale dobrej jakości... Tak przynajmniej mi mówiono.
Co do karuzeli... Miałam chyna 3 lub 4 dla stacja i nie używaliśmy. Do usypiania bardzo długo nam służyła ... Ma projektor i wyświetla obrazki dostosowane do wieku, zmienia się wkładki. Do tego rozne kołysanki i odgłosy natury.
Tak właśnie zrobie i jutro dam znac po wizycie jak coś
-
Anya usg 3d czy 4d moim zdaniem nie wiele może pokazać
Ja mam usg 3d i szczerze mój syn na nim wygląda jak ufoludek
Dobrze, że idziesz do innego lekarza
Co do karuzeli
Miałam dla obu corek i nie bardzo mi się sprawdziły
Z tego co pamiętam to trzeba zwracać uwagę na kolory zielony czerwony przyciągają wzrok dziecka tak przynajmniej czytałam 7 lat temu
Ja nie kupuje jak dostanę w prezencie będę miałam ale sam od siebie nie kupujeAnya lubi tę wiadomość
-
Anya, śliczny ten Wasz Synek!
I nie piszę tego, zeby odwrocic Twoja uwage, czy pocieszyc, jest naprawdę cudowny! I jeżeli ta wada jest taka, jaką widać na zdjęciu, to jest bardziej kosmetyczna niż zdrowotna. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, oby Cię uspokoiła
Anya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle uprzedzam ze jest glupia
Po pierwsze mnie wnwrwiaja dzwieki tych melodyjek
A jesli chodzi o dziecko to ja sobie tak pomyslalam ze wychodze z brzucha nie wiem co jwst grane, leze nie moge sie przekrecic z boku na bok a tu z dupy nad glowa lataja mi jakies dziwne stwort i wyje jakas durnawa muzykaja bym oszalala
Ale ja jestem lekko chora psychocznie to moze stad takie dziwne rozkminy
W ttm lezaczku tiny love byly jakies zawieszki to chwile to wisialo i mialam wrazenie ze Leo sie wkurza jak mu to latano i ja nie moglam tego dzwiwku zniesc wiec za duzo nie uzywalismy to samo nie interesowaly go wcale te maty edukacyjne
MEGI81, amilka87, aneta.be lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:bbee nasz jak widzi nocnik wpada w histerię
Sylwia a sprubij z nakładką na ubikacji moje chlopaki też na nocnik nie chciałaby a do ubikacji się udało albo od razu na stojąco do wc może to mu się spodoba ... mój jak nie sikal to nic nie dało się zrobić a jak przyszedł moment właśnie latem to w jeden dzień załapał i już był koniec z pampersami tylko z kupą trochę dłużej ale też dość szybko. Ważne aby rrafin na dobry moment bo na siłę się nie da wiem bo też próbowałam załapał jakieś 3 m-ce przed 3 urodzinami.Aniołek (8t) marzec 2016
-
zyrcia wrote:Ale uprzedzam ze jest glupia
Po pierwsze mnie wnwrwiaja dzwieki tych melodyjek
A jesli chodzi o dziecko to ja sobie tak pomyslalam ze wychodze z brzucha nie wiem co jwst grane, leze nie moge sie przekrecic z boku na bok a tu z dupy nad glowa lataja mi jakies dziwne stwort i wyje jakas durnawa muzykaja bym oszalala
Ale ja jestem lekko chora psychocznie to moze stad takie dziwne rozkminy
W ttm lezaczku tiny love byly jakies zawieszki to chwile to wisialo i mialam wrazenie ze Leo sie wkurza jak mu to latano i ja nie moglam tego dzwiwku zniesc wiec za duzo nie uzywalismy to samo nie interesowaly go wcale te maty edukacyjne
Nic dziwnego, że się wkurzał, naokoło tyle fajnych rzeczy, a tu taka przeszkadzajka nad głowąOgólnie niektóre mobile mi się podobają, ale nie zamierzam żadnego kupować własnie z tego względu, więc podpisuję się pod Twoją teorią rękoma i nogami
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!