MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się trochę boję kupować na aliexpress bo nie ma pewności, że rzeczy mają odpowiednie atesty... ale ja jestem przewrażliwiona i zawsze zwracam uwagę, czy dana rzecz ma np. Okotest albo jakiś inny Tuv, bo cierpię wprowadzając do środowiska paskudztwa w stylu ftalanów albo innych gó..n. Z tego samego względu nie znoszę plastiku, a jeśli kupuję jakieś syntetyczne ciuchy np. sportowe, to staram się wybierać te z przerobionych butelek typu pet, zawsze to trochę mniej śmiecia na świecie.
Już wiem, że będę miała wyrzuty przy stosowaniu pampersów, ale co zrobić, na pewno nie będę się na tyle poświęcać, żeby prać pieluchy wielorazoweRudzik, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Anya trzymam kciuki!
Adaś śliczny chłopak
PS. próbuje wydziergać pierwszą sukienkę dla Małej i już chyba 5 raz próje.. chyba coś dzisiaj w oczach mi się miesza;/Anya lubi tę wiadomość
-
Kurna, ile Wy piszecie. A ja jak rasowy kujon, przed sesją w książkach i aż 5 stron nadrabiam ale już mi wypada z głowy, co miałam napisać
Anya - przystojniak mały
WreszcieMama ładny brzuszek
Wyniki mojej krzywej-92-100-107. Chyba dobre..
Coś pisałyście o brzuszkach chyba - to powiem Wam, że moja kuzynka miała malutki brzuszek, ona szczuplutka, a tu wyszedł chłopiec 3900 i prawie 60 cm, także tego
Ja też czekam jeszcze na płaszcz, ale widzę, że nawet jeszcze nie wyszła przesyłka, więc najwcześniej pewnie w piątek..
Ktoś na fejsie na tej grupie brzuchatki 2017 jest stąd? mnie właśnie siostra dodała ale rzeczywiście na fejsie to można się pogubić z postami.
A na chore gardło od siebie polecam Prenalen gardło pastylki do ssania, jak syrop mają ochydny, tak pastylki są superz gardłem lepiej
Idę jutro do gina na 14.30, pewnie skonsultować krzywą. Bo chyba nie będzie mi teraz robił już wizyt co 3 tyg? wcześniej kazał co 4, a teraz nagle tak, dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:22
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Hej Wam, znowu probowalam pare dni nadrobic potem znowu nie mialam czasu i tak w kolo, mysle ze dopiero jak przestane pracować bede miec czas na forum tak w pelni.
Z niusow u mnie to najważniejszy dzisiejszy- jednak uda sie zamowic mietowego roana!!
Poza tym robilam wczoraj badania morfo i mocz i sa bardzo ok, kazalam dodatkowo zrobić glukoze nacczo i byla tylko 72:) a pierwsza robiona na początku ciazy 96.
Brzuszek rośnie za tydzien prenatalne
Co do szumisow to siostra pytala co kupic i nie chce jej naciagac ale najlepiej by bylo chyba zebym poprosila o whisbeara z sensorem,
Wczoraj zamawialam witaminy i krem na rozstepy i przy okazji kupilam wkladki laktacyjne oslonki na sutki i reczniczek, wydatek niewielki a juz odciazy nastepne, teraz myslalan za pare dni kupie.moze ze dwie paczki malych pampersow:)
Co by tu jeszcze?sama nie wiem, mam nadzieje ze ominely mnoe same dobre wiesci i nic zlego sie u Was nie dzialo:)
ag194, Arwi, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Też się pochwalę brzuszkiem, wielki jest ale to Mała rośnie:)
przepraszam za brudne lustro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa1da8bbb451.jpgMEGI81, Arwi, Mabelle, mon!ta^, bbee, sylwucha89, Kleopatra, GoNia1979, WreszcieMama, Moniqaaa, Kamilutek, Hope_, Uska, bezimienna, Forbidden, Maniuś, Uszczesliwiona, rybka33, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny a ja właśnie rozglądam się za materacem do łóżeczka. Coś już na forum o tym było, ale nie mogę znaleźć. Czy lateksowy z firmy Hevea będzie dobry? Czy raczej polecacie coś innego?
My bierzemy taki z pianki poliuretanowej z IkeiZnajomi mają taki na dwójce dzieci sprawdzony i jest jak najbardziej w porządku
-
He he pół dnia mnie nie było a tu tyle nowych tematów i tyyyle nadrabiania.
Julita chyba trzeba zamalować, bo nie wierzę,że się mazak zmyje nawet z dobrej farby.
No a jak nie chcecie malować to weź zielonego mazaka, dorysuj liście i udawaj,że to dzieło to kwiat takihahah sorry,ale bardzo mnie ta historia rozbawiła!
sylwucha89, MEGI81, Moniqaaa, ag194, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny a ja właśnie rozglądam się za materacem do łóżeczka. Coś już na forum o tym było, ale nie mogę znaleźć. Czy lateksowy z firmy Hevea będzie dobry? Czy raczej polecacie coś innego?
podłączam się pod pytanie:) myślę dokładnie nad tym samym..
Ag- piękny brzucholag194 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Wyszlam z gabinetu 21:58tak więc dziewczyny oficjalnie tylko ja będę królowa w domku. Będzie chłopak - pisior w 100%
wszystko jest dobrze wymiary takie same OM i usg ok. 600g szczęścia
sylwucha89, julita, GoNia1979, Arwi, Kleopatra, gaja_1, MEGI81, monika_89, dewa, Anstice, amilka87, bbee, Kamilutek, blubka, Mabelle, Hope_, Rudzik, Uska, bezimienna, ag194, Forbidden, aneta.be, Ju14, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, sylwia1985, rybka33, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:Dobry wieczór
Wyszlam z gabinetu 21:58tak więc dziewczyny oficjalnie tylko ja będę królowa w domku. Będzie chłopak - pisior w 100%
wszystko jest dobrze wymiary takie same OM i usg ok. 600g szczęścia
Ja też już czuję, że będę skazana na los samotnej królowej - wróżę sobie trzech synów
Trudno, sukienki będę kupować córkom znajomych
No i w ogóle to gratulacje600g to już kawał mężczyzny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 23:28
-
Super monta.
Anya trzymam kciuki.
Mój młodszy czarnym merkerem popisał białą skórzaną sofe. Już nie zeszło
A Ja dorwalam super książkę i 2 godz poczytałam w wannie
Piękne brzuszki dziewczyny.mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Dziewczyny do ktorego tygodnia można robić usg 3d/4d ?
Mi lekarz powiedział.ze 3d robi zwykłe ok 28 tygodnia bo wtedy dzidziuś już ładnie wygląda nie jak ufoludeka potem to różnie bo już może być za duży aby się zmieścił na zdjęciu ładnie uchwycony
Aniołek (8t) marzec 2016