MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Sztuki walki dla takich maluchów osobiście uważam to podstawa nabrania pewności siebie, nauka samodyscypliny i pokory. W naszej rodzinie zawsze były sztuki walki i oboje z bratem też ćwiczyliśmy i ćwiczymy do teraz. Ja lałam wszystkich chłopaków w szkole, którzy dokuczali słabszym, bywało grubo
Oli też pójdzie na BJJ jak tylko podrośnie do odpowiedniego wieku. No chyba, że mu się nie spodoba ale przy naszym towarzystwie sportowym to wątpię
Kama92, Mimi1987 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 04:05
Mimi1987, Karolllla, Ajka, Kama92, Niki2803, Catlady, Lilka94, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 20:20
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 20:20
-
Andzia, super! Też rozważam basem, ale właśnie czytałam, że temperatura to 32 stopnie i żeby na dwa tygodnie wcześniej przyzwyczajać dziecko zmniejszając stopniowo temperaturę wody w wannie, ale jakoś mi się nie widzi kąpać dziecko na stałe zimą w tak niskiej temperaturze w domu. Przecież kąpiel ma być przyjemna i odprężająco ciepła.
-
PLPaulina wrote:Zaszłam w ciążę karmiąc piersią, dzień przed CC karmiłam. 😅😅
A ja już raz mówiłam, że u mnie ciąża równa się koniec kp, ajka wytłumaczyła Ci, dlaczego, a Ty dalej swoje. Przecież wiem, że można zajść w ciążę karmiąc, ale w moim przypadku to nie wchodzi w rachubę i dlatego mam dylemat.
-
Karolllla wrote:A jak z temp wody? Bo ja na wakacjach wsadziłam stópki młodego do jeziora i był ryk 😂
A mi się zdąża myć młoda pod kranem, a tu raz poleciała za zimna woda, raz za ciepła... A ta nic... Nawet się trochę tym martwiłam...bo to chyba nie normalne... Spokojnie mogę jej przy zmianie pieluszki zaserwować zimne mokre chusteczki i luz... Mleko do picia też jej zwisa czy zimne czy ciepłe....Hmmm
2020
2023 -
Ajka wrote:A mi się zdąża myć młoda pod kranem, a tu raz poleciała za zimna woda, raz za ciepła... A ta nic... Nawet się trochę tym martwiłam...bo to chyba nie normalne... Spokojnie mogę jej przy zmianie pieluszki zaserwować zimne mokre chusteczki i luz... Mleko do picia też jej zwisa czy zimne czy ciepłe....Hmmm
Oli tak samo pod kranem jaka leci taka leci, chusteczki zimne luz, mleko zimne też luz ale jednak stopy w jeziorze nagle to inna bajka dla niego -
Mamy za sobą prawie godzinę płaczu, bez przerwy.. histeria zaczęła się przy próbie nakarmienia, od 14 nic nie jadła, z każdym razem wypluwała smoczek, nawet na śpiocha się nie udało, a teraz wpadła w szał...i tak niewiele co zjadła, ale trudno . A ja nie wiem jak się nazywam.
-
nick nieaktualnyMIMI wrote:Mamy za sobą prawie godzinę płaczu, bez przerwy.. histeria zaczęła się przy próbie nakarmienia, od 14 nic nie jadła, z każdym razem wypluwała smoczek, nawet na śpiocha się nie udało, a teraz wpadła w szał...i tak niewiele co zjadła, ale trudno . A ja nie wiem jak się nazywam.