MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Noc zdecydowanie z serii stękających miałam wrażenie, że ona się nie skończy. Młody albo na mnie albo przy cycku bokiem sam prawie nic nie spał. Jedyny plus, że nie płacze w nocy nigdy nawet oczu nie otwiera tylko stękanie.
Mimi no co mamusia to mamusia ♥️ -
MIMI wrote:Lilly u nas takie pobudki dokładnie od 13 sierpnia. Ja chyba trochę to powiązuje z nasileniem refluksu. Pewnie się budzi bo czuje dyskomfort, dostaje wodę i czuje ulgę, zasypia, ale tylko na chwilę i tak w kółko
Współczujeja jednak mam nadzieje ze to skok i się skończy niedługo - dziś od 19:30-4 i pobudka 😵
Z karmieniami pomiędzy wiadomo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 07:21
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Karolllla wrote:Noc zdecydowanie z serii stękających miałam wrażenie, że ona się nie skończy. Młody albo na mnie albo przy cycku bokiem sam prawie nic nie spał. Jedyny plus, że nie płacze w nocy nigdy nawet oczu nie otwiera tylko stękanie.
Mimi no co mamusia to mamusia ♥️
A majta głowa? 😂3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Lilka94 wrote:MIMI fajne uczucie, ja to mam wrażenie ze moja ma mnie w dupie i ktokolwiek mógłby się nią zajmować byleby nosił i skakał na piłce... Może się mylę, taka mam nadzieje 😂
U nas od 3 do 5 dzisiaj czuwanie i o 6 pobudka a wcześniej trylion pobudek, serio ja zaraz wykituję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 08:06
-
lipcowka86 wrote:Dziewczyny jakie butelki polecacie? Muszę kupić coś innego bo calma z medeli się nie sprawdza, albo poprostu nie potrafimy karmić małego z butelki...
Bardzo długo byłam zadowolona z MAM ale zaczęły przeciekać i teraz mam Avent i jest super zadowolona. -
My też mamy Avent. Przy smoczku trójprzepływowym ok ale przy innych smoczkach bardzo dużo powietrza łyka. Mr Browns antykolkowa moim zdaniem była lepsza ale Wiktoria przestała ją akceptować. Zresztą teraz tą Avent też zachwycona nie jest, ale pewnie dlatego że problem jest nie w butelce tylko jakimś buncie na jedzenie.
-
MIMI wrote:My też mamy Avent. Przy smoczku trójprzepływowym ok ale przy innych smoczkach bardzo dużo powietrza łyka. Mr Browns antykolkowa moim zdaniem była lepsza ale Wiktoria przestała ją akceptować. Zresztą teraz tą Avent też zachwycona nie jest, ale pewnie dlatego że problem jest nie w butelce tylko jakimś buncie na jedzenie.
Ja mam smoczek, który był w zestawie nie wiem jaki to, babka w aptece mówiła, że mogę dokupić smoczek z regulowanym przepływem bo zależało mi, żeby się nie zalewał ale ten co był w zestawie u nas się idealnie sprawdza więc nie dokupiłam tamtego. Muszę sprawdzić w necie jaki to.
Tą mam:
https://asplaneta.pl/pl/philips-avent-butelka-antykolkowa-260-ml-natural-biala-693-najtansza.html?gclid=CjwKCAjw4_H6BRALEiwAvgfzq04RaUnKLtBUvEyPEyWDGAlbbRwLJdyNATMnl60-O6F0j6hb9qIzUxoCdHcQAvD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 10:42
-
A my mamy tez avent, tylko ze takie... bo młoda i tak po 90ml zjada
https://asplaneta.pl/pl/philips-avent-butelka-antykolkowa-125-ml-natural-690.html
i tez uwazam ze super... jeden smoczek mamy praktycznie od urodzenia i uzywamy juz z wieksza butelką i nic sie nie dzieje... PS kupiłam tez raz z avent butelke antykolkową ale weronika jej nie lubiła, więc nie polecam- ostatecznie podieniłam smoczek z tej noworodkowej i jest git.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 15:49
2020
2023 -
Karolllla wrote:Majta majta
O zgrozo mój tez 😂
Mimi ja już dziś wyłam ze zmęczenia wiec rozumiem 🙏🏻3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Melduje powrót z nad morza
Mały oficjalnie kochaaaaa morze ❤️
A dzisiejsza podróż z plusów w 4,5h wiec ekspres i prawie cała przespał. Z minusów spał na rękach bo w foteliku się tak darł ze nie dało rady - wiem masakra, zdaje sobie sprawe z głupoty, zagrożenia i wszystkiego co się wiąże z trzymaniem dziecka na rękach na autostradzie ale próbowałam wszystkiego i nawet dałam mu plakac jakiś czas lulając ze smoczkiem, pieluszka i szumem myśląc ze się uspokoi ale już prawie do bezdechu było 😓Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 18:35
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
lilly. wrote:Melduje powrót z nad morza
Mały oficjalnie kochaaaaa morze ❤️
A dzisiejsza podróż z plusów w 4,5h wiec ekspres i prawie cała przespał. Z minusów spał na rękach bo w foteliku się tak darł ze nie dało rady - wiem masakra, zdaje sobie sprawe z głupoty, zagrożenia i wszystkiego co się wiąże z trzymaniem dziecka na rękach na autostradzie ale próbowałam wszystkiego i nawet dałam mu plakac jakiś czas lulając ze smoczkiem, pieluszka i szumem myśląc ze się uspokoi ale już prawie do bezdechu było 😓 -
Szatanka wlasnie my tez za duzo plytek maly hematokryt i cos jeszcze zelazo bylo w normie, ale kazala brac.
My kontrol na poczatku pazdziernika. Ale mloda ciut wiecej jadla choc wczoraj gorszy dzien i dzis dopiero 220ml...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
lipcowka86 wrote:Dziewczyny jakie butelki polecacie? Muszę kupić coś innego bo calma z medeli się nie sprawdza, albo poprostu nie potrafimy karmić małego z butelki...
Calme juz daaawno odstawilam kupilam medeli smoczek S i super jest.lipcowka86 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Szatanka wlasnie my tez za duzo plytek maly hematokryt i cos jeszcze zelazo bylo w normie, ale kazala brac.
My kontrol na poczatku pazdziernika. Ale mloda ciut wiecej jadla choc wczoraj gorszy dzien i dzis dopiero 220ml...
no to Weronika do tej pory nawet 200 nie zjadła... chociaz jak zje ta butle to bedzie 210ml... z tym ze nie wiem ile z cyca...
2020
2023