MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:31
-
Moja pierwszy raz obróciła się 10 dni przed skończeniem 5 miesięcy, dwa razy 🙄, później sama nie chciała, tylko z moja pomocą 🤷. Dopiero ostatnio(ma teraz 5 miesięcy i 9 dni) zaczęła znowu próbować. Na łóżku od razu się obraca, jak tylko ją położę na plecy to hyc na brzuch, miękko jest dlatego chyba jej łatwiej niż na macie na ziemi, więc częściej będę ją tam kłaść, niech ćwiczy 🙂Ola, 14.05.2020r
-
Źle napisałam: ona zrobiła obrót z brzucha na plecy, a z pleców na brzuch nie potrafi ni chu chu. Ponoć w tej kolejności to źle.
Też brałam proga do 14tc o jestem po in vitro. Ciekawe, czy to faktycznie prawda. -
Dziewczyny nadrabiam.
Chciałam podziękować za wszystkie komentarze ❤️lipcowka86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyszatanka wrote:Źle napisałam: ona zrobiła obrót z brzucha na plecy, a z pleców na brzuch nie potrafi ni chu chu. Ponoć w tej kolejności to źle.
Też brałam proga do 14tc o jestem po in vitro. Ciekawe, czy to faktycznie prawda. -
Buena88 wrote:Moja pierwszy raz obróciła się 10 dni przed skończeniem 5 miesięcy, dwa razy 🙄, później sama nie chciała, tylko z moja pomocą 🤷. Dopiero ostatnio(ma teraz 5 miesięcy i 9 dni) zaczęła znowu próbować. Na łóżku od razu się obraca, jak tylko ją położę na plecy to hyc na brzuch, miękko jest dlatego chyba jej łatwiej niż na macie na ziemi, więc częściej będę ją tam kłaść, niech ćwiczy 🙂
A myslalam ze na twardym lepiej...hmm..🤔Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
Apropo gdzie co leży i wystarczy poprosić poniżej fajna grafika
https://www.theguardian.com/world/2017/may/26/gender-wars-household-chores-comic?fbclid=IwAR3J--go9MQwIMRxL0jguV7LH-5xlSIga3KYFZwZchyrTmcbdxiB0b1EUEsAnka12 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mojej Dziewczynce smakuje dynia i brokul...ciekawe czy taka chetna bedzie jak wejda inne warzywka i ze nadal warzywka beda ok jak wejda owocki...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Dziewczyny suuukces....Lili przewrocila sie na brzuszek...to dopiero poczatki,ale bardzo sie ciesze!
Rewelacja 😍PattisonBM lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
To nasz Leo dzisiaj pełzał. Skubany jak zaczął w salonie tak się znalazł w pokoju u starszaka 😮
Zaczyna się 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 16:17
lilly., Karolllla, PLPaulina, PattisonBM, lipcowka86 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Drzemka wrote:Tak, i ciekawe czy chcieliby urodzić dziecko które umrze w ciągu kilku godzin po porodzie... i nosić je przez 9 miesiecy. Tak jak ktos kto nie przeżył straty nie wie co to znaczy, tak ktos kto nie urodził chorego dziecka tez nigdy tego nie zrozumie jakie to poświęcenie.
Po tym jak przeszłyśmy ciaze i poród i usłyszałabym taki wyrok ze dziecko umrze zaraz po to chyba depresja. A co powiedzieć starszemu dziecku? Nie szykuj się na braciszka / siostrę bo i tak jej nie będzie a mama to taki inkubator? 😪3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Lilka94 wrote:PLPaulina wrote:Wiecie dziewczyny mi nie chodziło o ocenianie kogoś. Tylko małżeństwo bez rozdzielności majątkowej zabiera to uczucie niezależności. Tak po prostu.
I nie sądzę że decydując się na takie małżeństwo jestem niewolnicą. ☺️
Na co dzień zarabiam mniej od męża i też nie czuję się gorsza.
Paulina ja absolutnie nie miałam Ciebie ma myśli w moim poście, tez nie uważam ze jak kobieta mniej zarabia to jakaś niewolnica.
Taki przykład- mam znajoma która od swojego chłopa uciekła bo ją bił, zabraniał jej się malować, wychodzić ze znajomymi i wgl. Pozniej obiecał jej ze się zmieni blabla i ona wróciła do niego oczywiście. Zaszła z nim w ciąże której nie chciała i teraz siedzi od kilku lat z dzieckiem w domu bo on uważa ze taka jest rola kobiety, nie pozwolił jej wrócić do pracy. Ona już szału w domu dostaje... on sobie jeździ z kumplami na wyjazdy, ona ciagle tylko w domu... wiec taka sytuacja delikatnie niewolnictwem podjeżdża ale tak jak mówię, jej wybór i widocznie jej to pasuje.
Myśle ze nie lubi. Może na dany moment nie umie zawalczyć o siebie, nie umie inaczej. Często kobiety bite czy w relacji z alkoholikami są wspoluzaleznione.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
PLPaulina wrote:A może przez przypadek? 🤔
No właśnie chyba nie, bo zrobiła to dwa razy pod rząd i zacieszała przy tym. Tak mi się wydaje więc, że to nie było przypadkowe. Natomiast dalej nic sama nie ćwiczy, leży na plecach i marudzi, żeby się nią zająć. Załamuje mnie to już naprawdę. Oglądałam dzisiaj zdjęcia od jej urodzin i ona 2 miesiące temu miała wyższy podpór na przedramionach niż teraz. Teraz chwilkę posiedzi w tej pozycji i się kładzie. Jedyna pozytywna zmiana, to że w wózku teraz chce jeździć tylko na brzuszku, choć głównie z nosem w materacu.No ale na plecach nie chce. I ładnie zaczęła przekraczać ręką linię środkową, żeby sobie sięgnąć po zabawkę na przewijaku. Straaaaasznie wolno jej to wszystko idzie.
-
Mamy problem 😑 jak zaczęłam rozszerzać dietę to teściowa dziwiła się że od razu karmię łyżeczką, bo ona tak robiła z moim mężem i później musiała nawet mleko łyżeczką dawać bo odrzucił butelkę. Rozmawiałam z moją mamą i miała podobny problem z moją najstarszą siostrą , tyle że ona żeby dać jej mleko to usypiała moją siostrę, czyli to co ja robię teraz. Fakt jest taki że odkąd się zaczęło rozszerzanie diety mamy cyrki przy butelce. Myślałam że znów jej mleko przestało smakować i dałam jej inne ale niestety to nie to. Myślicie że to możliwe żeby przez karmienie łyżeczką dziecko odrzuciło butelkę? Albo raczej mleko, bo próbowałam jej dać mleko łyżeczką to też nie chciała.
-
MIMI wrote:Mamy problem 😑 jak zaczęłam rozszerzać dietę to teściowa dziwiła się że od razu karmię łyżeczką, bo ona tak robiła z moim mężem i później musiała nawet mleko łyżeczką dawać bo odrzucił butelkę. Rozmawiałam z moją mamą i miała podobny problem z moją najstarszą siostrą , tyle że ona żeby dać jej mleko to usypiała moją siostrę, czyli to co ja robię teraz. Fakt jest taki że odkąd się zaczęło rozszerzanie diety mamy cyrki przy butelce. Myślałam że znów jej mleko przestało smakować i dałam jej inne ale niestety to nie to. Myślicie że to możliwe żeby przez karmienie łyżeczką dziecko odrzuciło butelkę? Albo raczej mleko, bo próbowałam jej dać mleko łyżeczką to też nie chciała.
Hmmm A czym masz.innym karmić jak nie łyżeczką????
Mój normalnie je łyżeczką i butle wypija.
Ja mu daje zupki zawsze tak godzinkę po mleku20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪