MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A Ty dzielisz sie tymi info
Czasem nawet nie musze pisac o swoim problemie,bo u Ciebie mam odpowiedzi
💗💗💗💗💗💗💗Ajka lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Przeżyłam właśnie horror... Moje dziecko uklękło w łóżeczku (które robi za kojec). Złapała się rączkami za szczyt barierek i jakoś tak wysoko na rączkach uniosła, że uklękła i natychmiast straciła równowagę oczywiście. Na szczęście poleciała na bok...
Czas obniżyć łóżeczko...2020
2023 -
Hej, wklejam, może kogoś zainteresuje 🙂
https://falmed.pl/prawidlowe-i-nieprawidlowe-zachowania-niemowlat-w-5-i-6-miesiacu/
No fajnie, że jest takie forum, czasem to idzie zwariować od tych wszystkich rad rodzinki, znajomych, nieznajomych...
Dzisiaj wracałam ze spaceru i taka starsza sąsiadka do mnie: A ile mały już ma miesiący? Sześć, mówię. A siedzi już? Nie. A zęby już ma? Nie. No nie wiem, co sobie pomyślała o moim dziecku, ale w ogóle się tym nie przejmuję 🙃.
A w temacie sąsiadów, to wspólczuję Ci Szatanka. Nie wiem, jak ludzie mogą być tak pozbawieni empatii, a zwłaszcza kobieta. Szkoda słów. Moi na szczęście są w porządku. Wczoraj sąsiadka przyszła nas uprzedzić, że wymieniają drzwi zewnętrzne, żeby zabrać z dołu wózek, bo się zakurzy. Miło z jej strony. A często nam się zdarza zostawić chociaż kółka i nikt nie ma pretensji. Aż szkoda mi się wyprowadzać 😒
-
Moja juz 3ci dzien baaaardzo marudna i placzliwa jest wieczorami...nie wiem co jest...temperatury brak...normalnie je...eh...ile czasu przed przebiciem zebow moze dziecko juz reagowac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 16:36
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Moja juz 3ci dzien baaaardzo marudna i placzliwa jest wieczorami...nie wiem co jest...temperatury brak...normalnie je...eh...ile czasu przed przebiciem zebow moze dziecko juz reagowac?
Weronika wczoraj i dziś okropnie marudna i spac nie chce, a obie jedynki dolne sie juz przebiły, więc mam zagwozdkę... ale własnie popatrzyłam że na górze widać kształt jedynek na dziąśle, a jeszcze ze 2 dni temu ich nie widziałam i własnie się zastanawiam czy przypadkiem ją tam nie boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 16:44
2020
2023 -
Chyba juz kupie ten dentinox
A jest jeszcze jakis na B...
A czy ktorac uzywala kropelek Viburcol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2020, 17:15
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
Oli ma cały czas szare od urodzenia. Przed chwilą w końcu zęba zobaczyłam, dziąsła ani czerwone, ani się nie ślinił bardziej, ani bardziej marudny nie jest w dzień. Czyli nie ma reguły. Stuknęłam sobie z ciekawości łyżeczką przy jedzeniu i wyraźny dźwięk był, patrzę wystaje 🤓 Może te nocki gorsze jakiś czas temu były przez to bo teraz jest lepiej znowu.
-
My po wizycie u fizjo. Mówi że Mała zrobiła duże postępy. W szoku była jak ją postawiła do podporu, bo z tym był straszny problem. Więc wszystko super. Oczywiście cała wizyta płacz. Poprawiła mi humor po nieprzyjemnym początku dnia. Byłyśmy na bioderkach i już wszystko dobrze. Ale Wiktoria jak to ona cały czas płakała. No i po wszystkim pielęgniarka do mnie z tekstem że proszę zabrać dziecko. A ja myślałam że jej chodzi że mam ją najpierw uspokoić. Wiecie co ten babsztyl zrobił? Wzięła moją osobistą torbę, w której miałam telefon, portfel itd, nosidełko, wyniosła na korytarz i do mnie że proszę tam ubrać dziecko. Nawet nie zdążyłam zareagować bo ten lekarz kazał mi jeszcze chwilę zostać a tamta się zmyła. Zryczałam się, bo moje dziecko jest nadmiernie wrażliwe a nie trędowate i już mam serdecznie dość tych głupich komentarzy ze strony lekarzy. Ja rozumiem jakbym poszła z niesforną ośmiolatką, ale to jest półroczne dziecko...
-
Oj oj ja bym tego lekarza zjechala...
Moja tez jest wrazliwa...jak sa glosniejsze dzwieki to az potrafi podskoczyc...
I dziwne,ze wyniosla Ci rzeczy...u nas to sama musze wszystko dygac,bo meza nie wpuszczaja na przychodnie...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Oj oj ja bym tego lekarza zjechala...
Moja tez jest wrazliwa...jak sa glosniejsze dzwieki to az potrafi podskoczyc...
I dziwne,ze wyniosla Ci rzeczy...u nas to sama musze wszystko dygac,bo meza nie wpuszczaja na przychodnie... -
MIMI co za baba.... Mój Kuba tak jak do tej pory uwielbiał nowe miejsca i lekarzy, tak ostatnio na wizycie zaczal plakac tak ze go uspokoić nie mogłam. Tylko lekarz cos do niego powiedział, a on podkówka i płacz. Ale nie zdarzyło mi się, żeby lekarza albo pielęgniarka tak się zachowali przy małym dziecku, które wiadomo, ze ciezko uspokoić. Jeśli to nie prywatna praktyka, to bym napisała skargę. Pewnie nic nie da, ale mi by było lżej...Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020