MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatanka w pełni Cie rozumiem. Mnie depresja dopadała podczas starań gdzie byłam całkiem sama, mąż był za granicą . Mi udało się samej pozbierać ale było mega ciężko i gadanie pozbieraj się, działało wręcz przeciwnie. Mi pomogło cieszenie się z małych rzeczy i powoli szłam do przodu. Jeżeli potrzebujesz przerwy od forum to zrób ją ale nie zapominaj o nas i wejdź chociaż tylko żeby napisać co u Was. Pamiętaj że nie jesteś sama😘
-
Wczoraj zauważyłam u młodego na obu rączkach takie suche placki - po kąpieli zrobiły się czerwone, dzisiaj zbladły, są takie suche i szorstkie.
Ma na obu rączkach. Macie pomysł co to może być?
W poniedziałek mamy szczepienie więc będę rozmawiać z lekarzem ale może już się spotkałyście z czymś takim?
Boję się że to azs 😥
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Ajka wrote:Dziś na obiadek była jajecznica na wodzie z ziołami i resztka brokułów że słoiczka. Całkiem niezła wyszła... Weronika zjadła całą 🤔🤪🙉 Ona w ogóle ostatnio jest bardziej zainteresowana jedzeniem. Wczoraj mężowi ukradła frytkę z talerza. Jadł przy kanapie i położył na podłogę.🤯🥴
-
Mimi1987 wrote:Ajka
Ale Wam zazdroszczę tego jedzenia. Ja dzisiaj nie zblendowałam zupki do końca zostawiłam takie grudki. Ola Boga jaka awantura była🤦♀️ od razu podłaczałam blender ponownie 🤣
Z drugiej strony Ja nie wiem, że to moje dziecko na tych papkach ogarnęło wagę 12 kg 😁
-
Catlady wrote:Wczoraj zauważyłam u młodego na obu rączkach takie suche placki - po kąpieli zrobiły się czerwone, dzisiaj zbladły, są takie suche i szorstkie.
Ma na obu rączkach. Macie pomysł co to może być?
W poniedziałek mamy szczepienie więc będę rozmawiać z lekarzem ale może już się spotkałyście z czymś takim?
Boję się że to azs 😥
-
A u nas idą jedynki górne, już jedna trochę przebita ale Młody się meczy. A ja z Nim 🙈
Nawet tubki owocowe odtracil, bierze do ust i cofa. A potrafił całą tubke zjeść.
Moja suczka ma cieczke. Czy może inaczej zachowywac się w stosunku do Młodego? Macie doświadczenia?
-
Catlady kiedys ja jak bylam dzieckiem takie mialam i to byl liszaj...potem bylo ta plamka w takim bladym otoczku..nawilzanie nawilzanie i nawilzanie pomoglo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 12:59
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
Karolka wysyłam dużo ciepła do Ciebie dzisiaj ❤️
Mama jest z Ciebie dumna jestem pewna!Karolllla lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Catlady moja miała całe ciało w takich plackach. Różne kremy w uk stosowałam, nic za bardzo nie pomagało. Tutaj pediatra mi polecił dexeryl 2x dziennie na całe ciało i wszystko pięknie zeszło, skóra jest mięciutka i nawilżona.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Weszłam dziś na stronę rekrutacji do żłobka i mój Maciek jest na 54 miejscu-lista rezerwowa nie wiem czy się śmiać czy płakać 🙄
-
Andzia86 wrote:Weszłam dziś na stronę rekrutacji do żłobka i mój Maciek jest na 54 miejscu-lista rezerwowa nie wiem czy się śmiać czy płakać 🙄
To i tak super , że wiesz na którym miejscu. W Warszawie już nie publikują które miejsce bo by się ludzie zalamali. Pamiętam jak ze starszakiem hmm lista rezerwowa numer 459🙈🤷♀️
Zadzwonili do mnie że się dostał jak już pół roku chodził do przedszkola🤣🤣🤣20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi masakra 😱 jeszcze mam 2 zlobki wybrane ale tam musi osiągnąć roczek żeby wpisali na listę
-
Andzia86 wrote:Mimi masakra 😱 jeszcze mam 2 zlobki wybrane ale tam musi osiągnąć roczek żeby wpisali na listę
Tak właśnie dbają o Mamy żeby mogły wrócić na rynek pracy 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ załamka20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Dzięki kochane ❤️
Ja dzisiaj się uśmiałam, pojechałam do tej Łodzi zostawiłam tatusia z dwójka dzieci 😉 Wchodzę do domu, starszak ryczy na kanapie, w kuchni sajgon garnek spalony, spaghetti spalone, tatuś w sypialni usypia Oliwiera. Mówię co tu się wydarzyło, młody mi ryczy, ze spalił garnek i tata na niego się drze, a on nie umiał tej kuchenki wyłączać bo w domu ma gaz, a porozumiewali się przez nianie elektryczną 😂😂😂 Mówię spoko luz młody, zamówię zaraz jedzenie nie stresuj się, M. wychodzi z sypialni wściekły, nie no jaja. Zostawić dom na kilka godzin hahaha
Ale muszę M. pochwalić bo nawet nie zauważyłam, a wypucował cały prysznic, szybę, kafelki i baterie na glanc 😳Jeheria lubi tę wiadomość
-
Karola, Ty to jednak jesteś silna babka! Przesyłam dużo pozytywnej energii na ten rok, bo wszystko co złe zostało w tym starym. Widzisz bez Ciebie wszystko się sypie. Swoją drogą musiało być grubo, skoro Twój M. nie mógł nawet wyjść z małym do kuchni...
Mój z kolei dzisiaj wybudzał się już dwa razy z płaczem, przed chwilą cudem udało mi się odłożyć go do łóżeczka, po tym jak zasnął w moich ramionach. Leżeliśmy tak sobie na łóżku po ciemku...Karolllla lubi tę wiadomość
-
Andzia śmiech na sali z tymi żłobkami. Cieszę się że nie mam tego problemu i współczuję.
Nam idą górne jedynki, jedna już się przebija i chwilami jest sajgon, mała płacze ale na szczęście jeszcze idzie ją uspokoić.
Od jutra zostaje sama z małą, mąż jedzie na operacje i strasznie się boje. Udaje silną i podtrzymuje go na duchu ale cholernie się boje. -
U nas dzis Lila zaczela delikatnie czworakowac i stawac przy kanapie...oszaleje...juz nie da sie nic zrobic...
Jeheria, Lilka94 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Anka12 dziękuje 😘 Czasem mam dosyć bycia tą silną bo tak mnie każdy odbiera. Ale mam nadzieję, że chwilę mi odpuści ten rok.
M. poszedł usypiać Oliego i w sumie nie wiem, czemu nie wyszedł ja bym wyszła ale to już nie wnikam skoro lepiej mu było gadać przez nianie zamiast wyjść z pokoju 🤦🏼♀️Anka12 lubi tę wiadomość