MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymwm wrote:Dziewczyny, wypiłam dzisiaj delikatna latte i myślałam ze zejdę z tego świata! Zaczęły mi drgać ręce i jakieś omdlenia, przeszło po jakiejś godzinie, ale uważajcie, tym bardziej ze ja kawkę pije okazjonalnie. Mówią ze można jedna dziennie nawet taka mocniejsza, ale mogą być różne powikłania
-
nick nieaktualnyLondyńskieSerduszko wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=506960623181253&ref=content_filter
Hej stworzyłam w takim razie grupę dla majówek też na Facebooku wpadajcie -
Mi coraz bardziej doskwiera nieprzyjemne uczucie, gdy za długo nic nie zjem. Jak się wczoraj zapomniałam ze śniadaniem, to myślałam, że puszczę pawia... Jadłam kanapkę i tylko czekałam, aż z każdym kęsem robi się lepiej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tylko zamiast słodkiego, to na ostre wzięło! A kocham czekoladę nad życie...
Poza tym miewam jakby refluks, a nigdy mi się nie zdarzało. Jutro idziemy w góry, więc może mnie nie być - proszę się nie denerwować, że zniknęłam. Zobaczymy, jak z zasięgiem.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLondyńskieSerduszko wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=506960623181253&ref=content_filter
Hej stworzyłam w takim razie grupę dla majówek też na Facebooku wpadajcie
Wg mnie jest za wcześnie na jakiekolwiek grupy na fb... tutaj poznajemu sie dopiero wiemy o sobie tyle ile chcemy i na poczatek mi to odpowiada...ja zostaje tu nie widze sensu na tym etapie przenoaic sie na fejsbuk,nie wiem co reszta mysli na ten temat....Frufru, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie bylo mnie ze trzy dni.. nadrobilam zaleglosci, witam Nowe Maminki i powiem Wam co u mnie.
Ciąża pięknie zagniezdzona,krwiakow pełno stąd plamienia byly Ale nawet lutki nie dostalam tak ladnie wyglada
Termin na 28.04. Ale obstawiam maj więc chciałabym zostać tu z Wami Adas 8 dni po terminie się urodził więc..
Ale mamy potężny problem z nasza sunia. Okazało się ze ma ropomacicze,biedna od piątku wyje z bólu,nie je i meczy sie okrutnie aż serce pęka i płacze razem z nią.dostała miliony tabletek ale srednio pomagaja... jutro ma mieć zabieg w końcu.
Ehh człowiek jak nie o dzieci czy krewnych to się o futrzakowe dzieci martwi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 09:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:7 dni przed @ to jaka masz fl?
Czy dobrze pamiętam ze FL to coś związanego z usg ? Nie miałam jeszcze żadnego mam bardzo rozchwiane cykle. W poprzedniej ciąży miałam podobne cyrki, więc dla mnie wyznacznik "terminu okresu" jest odległy:p ale trochę się martwię bo miałam sytuacje ze spadającą betą. Dlatego tak szukam jakiegoś wsparacia, kogoś w podobnej sytuacji ? Mimo że wyniki bety mam jako chleb powszedni w pracy, milion przypadków a jednak wątpliwości są...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 21:53
-
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
nick nieaktualnyindepedent wrote:Czy dobrze pamiętam ze FL to coś związanego z usg ? Nie miałam jeszcze żadnego mam bardzo rozchwiane cykle. W poprzedniej ciąży miałam podobne cyrki, więc dla mnie wyznacznik "terminu okresu" jest odległy:p ale trochę się martwię bo miałam sytuacje ze spadającą betą. Dlatego tak szukam jakiegoś wsparacia, kogoś w podobnej sytuacji ? Mimo że wyniki bety mam jako chleb powszedni w pracy, milion przypadków a jednak wątpliwości są...
-
nick nieaktualny