MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
indepedent wrote:Cześć
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi od początku do końca, a teraz długo się zastanawiałam czy coś napisać..
Ujrzałam na teście kreseczki, takie same jak Bona pokozała (pozwoliłam sobie zerknąć)poleciałam po drugi test clear blue i pokazał mi wynik "dodatni 1-2" co oznacza 3-4 tydzień. Nieoficjalnie się witam
mam nadzieję że żadna niespodzianka mnie nie spotka i wszytsko zacznie i skończy się pięknie;)
-
https://m.facebook.com/profile.php?id=506960623181253&ref=content_filter
Hejstworzyłam w takim razie grupę dla majówek też na Facebooku
wpadajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 13:08
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Ajka wrote:U mnie beta wczoraj prawie 9 tys... To 5 tygodni i 1 dzień - 23 dpo. Coś wysoka... Pierwsza była 250 w 14 dpo. Przyrost niby normalny. Teraz mam schizmy że za wysoka. To tak jakbym miała tyle w 18dpt. Data owulki pewna na 100% bo akurat byłam w klinice, żeby zaplanować następny cykl.
-
Cześć dziewczyny! Termin z miesiączki: 11 maja! U mnie na razie bardzo świeża sytuacja. Beta z wczoraj na normę 13 miałam wynik 17,75. Jestem po dwóch poronieniach - jedno w 9 tygodniu a druga ciąża to dwa puste jaja płodowe. Potem mieliśmy dwa lata przerwy na badania. Każda z ciąż dosłownie przy pierwszym podejściu. Jestem naprawdę w stresie, mam skąpe brązowe plamienia, ale to podobno się zdarza. Ciągnięcia w podbrzuszu i pachwinie. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć. W poniedziałek planuję kolejną betę.
Rafka, Jeheria, Kira91 lubią tę wiadomość
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
nick nieaktualnyAjka wrote:U mnie beta wczoraj prawie 9 tys... To 5 tygodni i 1 dzień - 23 dpo. Coś wysoka... Pierwsza była 250 w 14 dpo. Przyrost niby normalny. Teraz mam schizy że za wysoka. To tak jakbym miała tyle w 18dpt. Data owulki pewna na 100% bo akurat byłam na USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 18:33
-
akurat miałam usg kontrolne i wiem dokładnie kiedy była owulka... wczoraj było 23 dpo. Norma dla 5 tygodnia roche przekroczona, ale to było 5+1 . Ja po tym wszystkim co przeszłam mam tendencje do schizowania. My jestesmy aktualnie w trakcie procedury adopcyjnej... nadzieje porzuciliśmy juz dawno temu...a tu niespodzianka... jak widać w podpisie mam za soba 8 nieudanych IVF
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 19:20
2020
2023 -
Dziewczyny chyba sie udalo dzis tesy z bladymi kreseczkami, narazie sie nie ekscytuje z wiadomych powodow ja biore 2x75 acard i teraz zaczne heparyne ale dopiero jak bete zrobie
Endi1701, Jeheria, NewYork lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Melisandra wrote:Cześć dziewczyny! Termin z miesiączki: 11 maja! U mnie na razie bardzo świeża sytuacja. Beta z wczoraj na normę 13 miałam wynik 17,75. Jestem po dwóch poronieniach - jedno w 9 tygodniu a druga ciąża to dwa puste jaja płodowe. Potem mieliśmy dwa lata przerwy na badania. Każda z ciąż dosłownie przy pierwszym podejściu. Jestem naprawdę w stresie, mam skąpe brązowe plamienia, ale to podobno się zdarza. Ciągnięcia w podbrzuszu i pachwinie. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć. W poniedziałek planuję kolejną betę.
-
Ajka wrote:akurat miałam usg kontrolne i wiem dokładnie kiedy była owulka... wczoraj było 23 dpo. Norma dla 5 tygodnia roche przekroczona, ale to było 5+1 . Ja po tym wszystkim co przeszłam mam tendencje do schizowania. My jestesmy aktualnie w trakcie procedury adopcyjnej... nadzieje porzuciliśmy juz dawno temu...a tu niespodzianka... jak widać w podpisie mam za soba 8 nieudanych IVF
-
s1985 wrote:Dziewczyny chyba sie udalo dzis tesy z bladymi kreseczkami, narazie sie nie ekscytuje z wiadomych powodow ja biore 2x75 acard i teraz zaczne heparyne ale dopiero jak bete zrobie
A mnie cycki zaczęły znowu pobolewac i trochę swędzą... Czyżby rosły?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, nieśmiało do was dołączę. Przed wczoraj ujrzałam pozytywny test, co prawda nie staraliśmy się, wręcz przeciwnie - zabezpieczenia poszły w ruch ale los i tak zrobił swoje.
Odpuściłam totalnie cykl i nie prowadziłam wykresu, nie brałam żadnych supli, więc nie wiem tak na prawdę nic. Owulacja na pewno była po 26dc bo wtedy byłam u lekarza i nie było widać żeby owulacja miała miejsce, też endometrium było cienkie no i 22dc miałam niski progesteron więc ciąża z późnej owulacji i albo z preejakulatu albo nieszczelna prezerwatywa. ;p Zabezpieczalismy się że względu na mój nieprawidłowy kariotyp, mieliśmy już tylko czekać na to aż odłożymy pieniądze na in vitro z diagnostyka preimplantacyjna. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie wszystko w porządku. Jutro jadę na betę, zobaczymy jak wyjdzie. Póki co żadnych objawów nie miałam, kompletnie żadnych, dzisiaj jedynie cholernie spać mi się chce ale to może mieć różne podłoże. Tak czy inaczej już któryś raz z rzędu zachodzie w ciążę w sierpniu.
-
Ladinola, życzę Ci, by wszystko było w porządku! Widocznie tak miało być
No mi też się drugi raz w lipcu przytrafiło, wakacje mają w sobie to coś chyba -
nick nieaktualny
-
LondyńskieSerduszko wrote:https://m.facebook.com/profile.php?id=506960623181253&ref=content_filter
Hejstworzyłam w takim razie grupę dla majówek też na Facebooku
wpadajcie
-
Frufru wrote:Chętnie bym dołączyła, ale nie chcę żeby się wyświetlała grupa na fb, bo na razie nikt nic nie wie o ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 13:58
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wypiłam dzisiaj delikatna latte i myślałam ze zejdę z tego świata! Zaczęły mi drgać ręce i jakieś omdlenia, przeszło po jakiejś godzinie, ale uważajcie, tym bardziej ze ja kawkę pije okazjonalnie. Mówią ze można jedna dziennie nawet taka mocniejsza, ale mogą być różne powikłania