MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Ajka, zostań z nami
Odebrałam betę i jest 1543, wychodzi przyrost 120% jestem przeszcześliwaRafka, Justa29 lubią tę wiadomość
-
Fajnie poznać historię każdej z Was . Widzę większość z nas jest po przejściach. Fajnie że tutaj możemy siebie wspierać nawzajem. :
Frufru gratuluję pięknego przyrostu , oby tak dalej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 19:06
Rafka, Frufru lubią tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Taak każda z Nas ma za sobą złe czasy ale teraz trzeba myśleć pozytywnie! Uda Nam się urodzić Nasze dzieciaczki!!!
Będziecie robić jeszcze bety?
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
Ja się waham, do gina idę w czwartek i myślałam by jeszcze jeden raz zrobić, ale nie wiem... Raz czy dwa? Hmm...
-
Witajcie!
Termin na 4 maja... Bardzo, bardzo się boję ale głęboko wierzę, że do 3 razy sztuka![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienko, niestety strach nam towarzyszy co dnia... Jednak niech nie odbiera tej radości. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze
-
Malinowa Panienka wrote:Witajcie!
Termin na 4 maja... Bardzo, bardzo się boję ale głęboko wierzę, że do 3 razy sztuka!
Witam Cię wśród majówek strach faktycznie towarzyszy nam co dnia , ale to chyba normalne na tak wczesnym etapie. Dobre podejście że wierzysz że wszystko będzie Dobrze tak ma być)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 07:36
-
Malinowa Panienka wrote:Witajcie!
Termin na 4 maja... Bardzo, bardzo się boję ale głęboko wierzę, że do 3 razy sztuka!
-
Jeheria wrote:Hej. Też mam mutacje Leiden, biorę heparynę 0,6 i acard 75 mg. Ile ważysz? Czy przy wcześniejszych niepowodzeniach brałaś leki przeciwzakrzepowe?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bona no to super te nasz maj zapowiada się pozytywnie i tego się trzymajmy
Bona lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Przy drugim brałam. Czekam aż profesor wróci z urlopu i wówczas zmiana leków. Biorę póki co Acard 150 i clexane 0.6 ale pewnie zwiększymy na 0.8. Póki co ratuje się tym co mam na stanie.
Jesteś pewna że to przez trombofilie serduszko przestało bić?
Boże jak ja się boję tej przeklętej trombofili... Nie wiem jak ja wytrwam do porodu. Ja już raczej bety nie badam. Czekam na USG. Za 9 dni... Powyżej 1000 beta podwaja się co 72 h a powyżej 5000 co 96h więc pamiętajcie o tym aby zbytnio nie panikować. Ja raczej spanikuje temu nie będę badać 😂
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny dołączam z terminem na 6 maja. Też jestem po przejsciach niestety... 3 miesiace temu miałam poronienie zatrzymane w 9 tygodniu w konsekwencji łyżeczkowanie, tym razem mam nadzieje obędzie się bez niespodzianek. Pozdrawiam
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Endi1701 wrote:Cześć dziewczyny dołączam z terminem na 6 maja. Też jestem po przejsciach niestety... 3 miesiace temu miałam poronienie zatrzymane w 9 tygodniu w konsekwencji łyżeczkowanie, tym razem mam nadzieje obędzie się bez niespodzianek. Pozdrawiam
Endi1701 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi od początku do końca, a teraz długo się zastanawiałam czy coś napisać..
Ujrzałam na teście kreseczki, takie same jak Bona pokozała (pozwoliłam sobie zerknąć) poleciałam po drugi test clear blue i pokazał mi wynik "dodatni 1-2" co oznacza 3-4 tydzień. Nieoficjalnie się witam mam nadzieję że żadna niespodzianka mnie nie spotka i wszytsko zacznie i skończy się pięknie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 12:00
Rafka lubi tę wiadomość
-
U mnie beta wczoraj prawie 9 tys... To 5 tygodni i 1 dzień - 23 dpo. Coś wysoka... Pierwsza była 250 w 14 dpo. Przyrost niby normalny. Teraz mam schizy że za wysoka. To tak jakbym miała tyle w 18dpt. Data owulki pewna na 100% bo akurat byłam na USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 13:04
2020
2023