MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe u mnie tą mąż też czeka na te cycki 😂
Ja mdłości nie mam ale jestem częściej głodna ale mogę zjeść mniejsze porcje. Brzuch pobolewa co jakiś czas, takie ćmienie, jakby właśnie rozciąganie. I mam apetyt na zupy straszny. Najlepiej wszystko co słone.
Powoli moje przeziębienie odpuszcza- jak dobrze Kira jestem ciekawa co będzie widać na wizycie u Ciebie czekam na relację!
-
Bona wrote:Wiem że pisałam o tym wczoraj rano ale martwi mnie że od wczoraj całkowicie przestałam czuć jakiekolwiek ciągnięcia w brzuszku. Przechodziła któraś z Was na własnym doswiadczeniu przez to i było wszystko ok ?
-
To ja cyckow nigdy nie mialam dużych dopiero ja zaczęłam karmić to były fajne ale skończyłam i została sama smutna skóra hahaha także tez nie mogę się doczekać jak będę mogła założyć te moje fajne staniczki
Jeheria też jestem ciekawa -
Kira91 wrote:To ja cyckow nigdy nie mialam dużych dopiero ja zaczęłam karmić to były fajne ale skończyłam i została sama smutna skóra hahaha także tez nie mogę się doczekać jak będę mogła założyć te moje fajne staniczki
Jeheria też jestem ciekawa -
Moje też mi się wydaja pełniejsze, mam wrażenie że się już wylewają ze stanika Małych nie mam, więc nie wiem gdzie ja za rozsądne pieniądze kupię jakiś odpowiedni...
-
Nie wiem czy ta wyprawa do kliniki i ta temp na dworze nie służą mi bo jak wróciłam z kliniki to znowu pojawiły się plamienia czego nie było już przez 2 dni . Wracam do wyrka Ale cieszę się że wynik bety ładnie rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 18:06
AgaRydz lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam chyba niepotrzebnie różne artykuły i natknęłam się na stwierdzenie, że przegrzanie organizmu ponad 40 stopni w ciąży grozi uszkodzeniem płodu. I tak sobie myślę o wakacjach, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży i słońce grzało niemiłosiernie, lało się że mnie i na pewno temperatura była wyższa:( Zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy:( Marzę już o 12 tygodniu i dobrych badaniach... Choć pewnie potem przyjdzie co innego...
-
Niestety nie jestem w temacie ale wydaje mi się że gdyby coś takiego się wydarzyło to już byś wiedziała że jest coś nie tak . Każda nieprawidłowość jest widoczna na przyrostach beta HCG. Przynajmniej tam mi się wydaję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 18:34
Manna lubi tę wiadomość
-
Też podtrzymuje to co Bona napisała. Poza tym temperatura w ciąży jest podwyższona więc każde lato było by potencjalnie niebezpieczne dla ciąży jak się jest narażony na słońce.
Ja chyba jednak będę mieć termin na kwiecień moją beta z dziś to 30767 we wtorek wizyta;)Manna, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Manna wrote:Dziewczyny, czytam chyba niepotrzebnie różne artykuły i natknęłam się na stwierdzenie, że przegrzanie organizmu ponad 40 stopni w ciąży grozi uszkodzeniem płodu. I tak sobie myślę o wakacjach, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży i słońce grzało niemiłosiernie, lało się że mnie i na pewno temperatura była wyższa:( Zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy:( Marzę już o 12 tygodniu i dobrych badaniach... Choć pewnie potem przyjdzie co innego...
Spokojnie, to że na dworzu jest prawie 40 stopni to nie znaczy że nasze ciało ma tą samą temperaturę. Organizm ma zdolność do termoregulacji bo inaczej wszyscy byśmy chodzili z wysoką temperaturą w latoJAGODA, Manna lubią tę wiadomość
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
Dziękuję Wam. Mi chodzi też o to, że podczas prysznica pamiętam, że się zdziwiłam, że jestem taka gorąca przy wejściu do pochwy, naprawdę czułam, że miałam tam gorączkę. Potem pocieszałam się, że w razie czego pierwsze 2 tygodnie to zasada wszystko albo nic... Może pójdę po raz trzeci na betę. Tak się boję usłyszeć coś złego, ale co ma być, to będzie.
-
nick nieaktualny
-
też dziś odebrałam wyniki bety - 687,9
Bona, odpoczywaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 20:17
Manna, Justa29, Jeheria, s1985 lubią tę wiadomość
-
Bona wrote:Frufru piękny wynik 😍😍
tak myślę, jutro odbieram wyniki drugiej,więc będzie porównanie. Lekki stresik jest...