MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NewYork wrote:Hej dziewczyny
Kto ma chęć znalezc sie na liscie majowek 2020 napiszcie prosze wasze tp zrobie pierwsza stronę
Gratulacje udanych bet,trzymam kciuki za reszte i czekamy na kolejne majowe mamy 💕 -
Cześć dziewczyny, termin wypada mi na 8 maja.
Dwa miesiące temu poroniłam puste jajo płodowe w 8 tyg. tak więc na razie mocno się nie nastawiam, chociaż beta i progesteron są obecnie lepsze niż przy poprzedniej ciąży - Beta hcg - 43,3 mIU/ml (11 dpo), powtórka jutro
Progesteron - 35,10 ng/ml
Czas pokaże
Mam już starszego syna (6 lat) o którego staraliśmy się rok, poza tym PCOS i 36 lat więc jak się nie uda to trudnoJeheria, s1985 lubią tę wiadomość
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
Rafka wrote:Cześć dziewczyny, termin wypada mi na 8 maja.
Dwa miesiące temu poroniłam puste jajo płodowe w 8 tyg. tak więc na razie mocno się nie nastawiam, chociaż beta i progesteron są obecnie lepsze niż przy poprzedniej ciąży - Beta hcg - 43,3 mIU/ml (11 dpo), powtórka jutro
Progesteron - 35,10 ng/ml
Czas pokaże
Mam już starszego syna (6 lat) o którego staraliśmy się rok, poza tym PCOS i 36 lat więc jak się nie uda to trudnoRafka lubi tę wiadomość
-
Wiem że pisałam o tym wczoraj rano ale martwi mnie że od wczoraj całkowicie przestałam czuć jakiekolwiek ciągnięcia w brzuszku. Przechodziła któraś z Was na własnym doswiadczeniu przez to i było wszystko ok ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 06:58
-
nick nieaktualny
-
Macie mdłości i wymioty dziewczyny? Bo u mnie na razie spokój. I nie wiem czy się martwić, czy nie
-
Ja nie mam, ale w pierwszej ciąży z moim synem też nie miałam mdłości ani razu, więc nie zawsze muszą one wystąpić i nie ma się co tym martwić tylko cieszyć że ich nie ma:)
36 lat
05.2013 - syn
06.2019 - [*] 8 tydz. puste jajo
27.08 (11 dpo) beta - 43,3, prg - 35,10
29.08 (13 dpo) beta - 127
02.09 (17 dpo) beta - 705, prg - 28,20
-
Frufru wrote:Macie mdłości i wymioty dziewczyny? Bo u mnie na razie spokój. I nie wiem czy się martwić, czy nie
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Ból brzucha to najczestszy objaw, świadczący o rozciąganiu się mięśni i macicy. Dopoki jest znośny to nie ma się złym martwić. Ja mam zgagę, mdłości czasami i tez bez żadnych wymiotów. I kregoslup zaczyna mnie bolec co dziwne.
-
nick nieaktualnyJAGODA wrote:Oj plecy też czuję, czasami aż takie bóle krzyżowe. Okropne uczucie. Jak musi boleć to niech boli, byle nic groźnego się nie działo 🙏
JAGODA lubi tę wiadomość
-
U mnie się nasilił ból i wrażliwość sutków, drażni mnie stanik, bluzka, wszystko. Jak się przypadkiem otarłam o coś to myślałam, że się zsikam. Brzuch pobolewa cały czas, jak się wczoraj nachodziłam, to jakby bardziej.
Ale te upały nie dają żyć... -
U mnie ledwo test wyszedł od razu mdłości i wymioty. Nie mogę jeść jabłek,pic kawusi i jeść słodyczy... w poprzedniej ciąży jablka jadlam nawet 4 dziennie a slodycze Pochlanialam moment mdłości mi się zaczęły dopiero ok 11 tygodnia a tu do późnego popołudnia dzień w dzień mnie mdli. wczoraj pierwszy raz miałam zgage...
z Adasiem 0 zgag...Może to objawy na dziewczynkę hahaha 😅 całkiem inna ciąża od tej z Synkiem.
Jajniki piersi podbrzusze też pobolewaja. Dziś w ogóle chce mi się spać i jakaś rozdrazniona jestem.. Adaś miał ciężką noc od 3nad ranem.. jeszcze ten upał..
Termin dokładny też napiszę po wizycie w sobotę; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 12:15