MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Nk juz ok jestem po szczepieniach limfocytami męża bo cross match byl zeroJeheria wrote:Czytałam Twój pamiętnik, też mam Leiden I biorę od punkcji Neoparin 0,6. A Ty? A może masz coś jeszcze że tak ciągle ronisz? Np komórki NK za wysokie? Bardzo trzymam kciuki za Ciebie, dużo dużo zdrowia!!!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 08:53
-
Ja mam codziennie coś, albo wszystko na raz😜przynajmniej narazie.Bona wrote:Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51
Dzisiaj byłam zrobić badania przed wtorkową wizyta u ginekologa.

-
nick nieaktualnySpokojnie, to wszystko się zmienia, nie ma regułyBona wrote:Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51
jesteś już zapisana na wizytę?
-
Ja chodzę prywatnie- lekarz dojeżdża z Białegostoku. Płonowski. Jestem spod Ełku. Brałam heparynę od punkcji bo jestem po inv. Wieczorem biorę acard. Ja też mam Pai tylko hetero, ale na samo Pai bym nic nie dostała. Bo wedle wytycznych Pai to nie trombofilia.Beti82 wrote:A brałas heparyne od owulacji czy od pozytywnego testu?
Ja waze ok 52 kg
Ale tez gdzies wyczytalam ,ze 0,1 na 10 kg to i tak wychodzi wieksza dawke niz 0,4
Ja mam PAI-1 homo dostalam refundowana ale 0,4 od gina
A z jakiego miasta jestes? U nas niestety dobrego hematologa nie ma

-
bona
na tym etapie... to można jeszcze nic nie czuć... brzuch raz ciągnie bardziej raz mniej raz w ogóle... cycki też potrafią przestać boleć.... ważnijsza jest beta, a reszta to wróżenie z fusów...
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
Jutro muszę podjechać do kliniki bo mi się leki kończą po zwiększeniu dawki. Ale nie wiem czy na wizycie będzie mnie już badać . Jest chyba za szybko .mwm wrote:Spokojnie, to wszystko się zmienia, nie ma reguły
jesteś już zapisana na wizytę? -
Ja dziś zrobiłam betę bo się denerwuję czy jest ok. Wyniki ok 14. Dziś też noc ciężka przez zapchany nos. Dziś zrobię syrop z cebuli. Kupię coś na ból gardła. Katar już trochę gęstszy. U mnie dzis w nocy bóle miesiączkowe ale nie takie silne. Nospe brałam. I jak się denerwuję to strasznie się pocę.

-
nick nieaktualnyKtory dzień po transferze? Miałas 5dniowego dzieciaczka?Jeheria wrote:Ja dziś zrobiłam betę bo się denerwuję czy jest ok. Wyniki ok 14. Dziś też noc ciężka przez zapchany nos. Dziś zrobię syrop z cebuli. Kupię coś na ból gardła. Katar już trochę gęstszy. U mnie dzis w nocy bóle miesiączkowe ale nie takie silne. Nospe brałam. I jak się denerwuję to strasznie się pocę.
-
Bona wrote:W aptece są specjalne leki na grypę dla kobiet w ciąży, próbowałaś ?
one zwykle nie działają... chorowałam jak byłam w ciąży poprzednio... i chyba najlepiej babcine sposoby, prznajmniej taniej bedzie
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Jeheria wrote:Jestem 15 dpt 3 dniowego zarodka. Dziś planuję inhalacje z soli fizjologicznej. Na gardło podobno tandum werde najbezpieczniejsze.
Też już musiałam brać Tantum. Natomiast jakbyś czuła wysuszone gardło, na nawilżenie pomógł mi Larimax T - smak ohydny, ale mnie uratował. -
na wysuszone ja polecam isle porzeczkową

👧 potworniaki jajników
2026 ?

ale trzeba się przyzwyczajać :p