MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria wrote:Czytałam Twój pamiętnik, też mam Leiden I biorę od punkcji Neoparin 0,6. A Ty? A może masz coś jeszcze że tak ciągle ronisz? Np komórki NK za wysokie? Bardzo trzymam kciuki za Ciebie, dużo dużo zdrowia!!!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 08:53
-
Bona wrote:Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51
Dzisiaj byłam zrobić badania przed wtorkową wizyta u ginekologa.
-
nick nieaktualnyBona wrote:Dziewczyny macie takie dni kiedy całkowicie objawy ustępują ? W ogóle nie czuje dziś brzuszka. Nic a nic. Ostatnio każdego dnia bąbel dawał znać że tam siedzi a dziś nic
Beta z dziś 73,51 -
Beti82 wrote:A brałas heparyne od owulacji czy od pozytywnego testu?
Ja waze ok 52 kg
Ale tez gdzies wyczytalam ,ze 0,1 na 10 kg to i tak wychodzi wieksza dawke niz 0,4
Ja mam PAI-1 homo dostalam refundowana ale 0,4 od gina
A z jakiego miasta jestes? U nas niestety dobrego hematologa nie ma
-
mwm wrote:Spokojnie, to wszystko się zmienia, nie ma reguły jesteś już zapisana na wizytę?
-
Ja dziś zrobiłam betę bo się denerwuję czy jest ok. Wyniki ok 14. Dziś też noc ciężka przez zapchany nos. Dziś zrobię syrop z cebuli. Kupię coś na ból gardła. Katar już trochę gęstszy. U mnie dzis w nocy bóle miesiączkowe ale nie takie silne. Nospe brałam. I jak się denerwuję to strasznie się pocę.
-
nick nieaktualnyJeheria wrote:Ja dziś zrobiłam betę bo się denerwuję czy jest ok. Wyniki ok 14. Dziś też noc ciężka przez zapchany nos. Dziś zrobię syrop z cebuli. Kupię coś na ból gardła. Katar już trochę gęstszy. U mnie dzis w nocy bóle miesiączkowe ale nie takie silne. Nospe brałam. I jak się denerwuję to strasznie się pocę.
-
Jeheria wrote:Jestem 15 dpt 3 dniowego zarodka. Dziś planuję inhalacje z soli fizjologicznej. Na gardło podobno tandum werde najbezpieczniejsze.
Też już musiałam brać Tantum. Natomiast jakbyś czuła wysuszone gardło, na nawilżenie pomógł mi Larimax T - smak ohydny, ale mnie uratował.