MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bona wrote:Mwm napisałam jej oba wyniki . Kazała tylko zwiększyć Dupka. Nie wypowiedziała się na temat bety. Ja miałam podana wczesną blastocyste. Dlatego też może później zacząła się produkować beta HCG. Mam nadzieję że będzie ok. .
Wiesz co to wygląda jakby się i Ciebie dopiero co z agniezdzal zarodek taką niziutka beta. Dobrze się wgryzie iwystrzeli beta Ale może się mylę...kiedy idziesz do lekarza? -
nick nieaktualny
-
*Delikatne bóle piersi ale to przy dotyku ( brzydkie sutki hehe jak to określiła jedna z nas we wcześniejszych postach )
* Ćmienie w dole brzucha ( wczoraj próbowałam wytłumaczyć narzeczonemu jakie to uczucie i przyszło mi do głowy tylko jedno hehe - jakby ktoś mi spiął od środka zszywaczem dół brzucha hehe )
* Ciężkość na żołądku -
Mwm ja mam mdłości od 1,5tygodnia. Z Adasiem jak w ciąży byłam mogłam jeść 4jabłka dziennie a teraz mi niedobrze po jablku. Na senność i zmęczenie nie mogę sobie pozwolic przy nim haha 😉😉
A no i bóle bóle podbrzuszu standardowoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 10:28
-
mwm wrote:Dziewczyny, a macie jakieś objawy? u mnie zgaga totalna od wczoraj, aż mnie na wymioty zbierało,sennosc, zmęczenie, ale piersi np nie czuje w ogóle.. no i cmi mnie brzuch codziennie, od dwóch tygodni..
Jak tam u Was? -
nick nieaktualny
-
Od dnia punkcji odejmujesz 14 dni i to jest termin ostatniej miesiączki. U mnie akurat tak wypadło że ostatnia miesiączka była 2 tygodnie przed punkcja. Liczy się termin od ostatniej miesiączki a nie od punkcji (zapłodnienia).
Ja jestem przeziębiona, sutki powiększone ale nie bolą, wzdęcia, kłucia w macicy, uderzenia gorąca i słodycze mi nie smakują. Również jestem senna w dzień a w nocy bezsenność.
-
nick nieaktualnyJeheria wrote:Od dnia punkcji odejmujesz 14 dni i to jest termin ostatniej miesiączki. U mnie akurat tak wypadło że ostatnia miesiączka była 2 tygodnie przed punkcja. Liczy się termin od ostatniej miesiączki a nie od punkcji (zapłodnienia).
Ja jestem przeziębiona, sutki powiększone ale nie bolą, wzdęcia, kłucia w macicy, uderzenia gorąca i słodycze mi nie smakują. Również jestem senna w dzień a w nocy bezsenność. -
Dzieczyny A dupashon jak bierzecie? I tylko w przypadku plamien?
Ja badalam progesteron w ubiegłym tyg i był na poziomie 26ng przy 1x dupashon. Miałam go brać przy staraniach tak zapobiegawczo. Wczoraj wzięłam ost tabletkę i czekam na powrót mojej Pani dr z urlopu. Myślicie że powinnam się martwić? Poziom progesteronu jak na ubiegły tydzień chyba ok? -
Justa brałam przy plamieniach w dwóch poprzednich ciazach. Teraz nie biorę choć pewnie gin przepisze właśnie zapobiegawczo.
Myślę ze termin porodu najwiarygodniejszy jest z terminu usg z badań prenatalnychWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 11:57