MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatanka
Fajne są te kolorowanki wodne mnóstwo tego na allegro, oraz takie książeczki z naklejkami do wielokrotnego użytku. Mój starszak jak był w szpitalu jak miał 2 latka to nawet tym się potrafił zająć. Całe okno wykleił na oddziale20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Ja co prawda byłam z 9 miesięcznym maluchem na oddziale, ale dzisiaj bym wzięła książeczki, kolorowanki wodne, gry, układanki i zagadki typu czuczu/pucio. No i samochodziki jakieś nowe bym kupiła i codziennie jeden nowy dawała do zabawy😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 12:46
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
A i zależy z kim w pokoju będziesz, ale dzieciaki z którymi byłam się wymieniały wtedy i bawiły razem więc też trochę zajęć było. I może świetlica dla dzieci będzie czynna, chociaż u nas akurat wtedy przez covid zamknęli. Nie wiem jak jest teraz.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Drzemka wrote:A i zależy z kim w pokoju będziesz, ale dzieciaki z którymi byłam się wymieniały wtedy i bawiły razem więc też trochę zajęć było. I może świetlica dla dzieci będzie czynna, chociaż u nas akurat wtedy przez covid zamknęli. Nie wiem jak jest teraz.
To ja za każdym razem bylam sama w pokoju z mlodą
2020
2023 -
Ajka wrote:To ja za każdym razem bylam sama w pokoju z mlodąKuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Kolorowanki wodne i naklejki ujeżdżamy od jakiegoś czasu, ale może kupię jakieś nowe na tę okazję. Widziałam dziś w empiku "planszówkę" Pucia "Gdzie to położyć", może będzie fajna.
Ja najpierw miałam zamiar dzwonić, czy nie można sobie odpłatnie wynająć jakiejś jedynki, ale potem pomyślałam, że na większej sali będzie weselej (choć pewnie w nocy pożałuję, albo inni pożałują, znając nasze nocne akcje ), a jak się dziś dowiedziałam, że będę miała własne łóżko i pościel, to nawet nie pytałam, ilu osobowa będzie sala. -
Tak u Nas tez kolorowanki wodne to hit. Wczoraj u babci tez kroił drewnianą pizze sporo czasu i torami drewnianymi tez potrafi dlugo się zając tylko to raczej do szpitala się nie nadaje.
A mi wczoraj wypadł czop 2 cm, ciekawe kiedy urodzę... w ciazy z Mackiem wypadał przez miesiąc ale mniejsze kawałki a teraz juz mam rozwarcie na opuszek, lekarz powiedział.Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
Jeheria
Uuuu to już bomba tyka 💣💣💣💣
Ja szczerze w ogóle do mnie nie dochodzi, że niedługo i Ja będę rodzić 🤣 zero przygotowania, zero planu no bez kitu nie mam na nic czasu . Biedne to moje 3 dziecko 😏🥰20.10.2012 👰🤵💍
Jeheria, to trzymamy kciuki!
Mimi, a ty w którym jesteś miesiącu?
Martynka, pogadaj z pediatrą. Nasza widziała wskazania to nas skierowała do szpitala. Mnie się tam nie chce iść, ale jednak dla świętego spokoju wszystko sprawdzę. -
Szatanka
6 miesiąc
Termin na końcówkę kwietnia
Jeszcze niby czas aczkolwiek z Leonem już coś tam szykowałam, latałam po sklepach a tu zero . Chillout pełną parą 🤣🤣🤣
Teraz w weekend pozbywamy się dzieciaków i jedziemy z mężem do SPA. Wreszcie się wyspać i odpocząć 😉 może po tym wyjeździe jak się wycisze to coś ruszę z tematem wyprawki20.10.2012 👰🤵💍
Ee, no to luz. Ja zaczęłam szykowanie pod koniec 7. dopiero, bo wcześniej miałam pracę i też dałam radę.
Hmm, weekend w SPA, marzenie! Oddajecie Leona do dziadków? On się nie zapłacze? Mi takie coś nawet do głowy nie przyszło. -
szatanka wrote:Ee, no to luz. Ja zaczęłam szykowanie pod koniec 7. dopiero, bo wcześniej miałam pracę i też dałam radę.
Hmm, weekend w SPA, marzenie! Oddajecie Leona do dziadków? On się nie zapłacze? Mi takie coś nawet do głowy nie przyszło.
Tak będą u dziadków. Leon pierwszy raz na nocce. Mam nadzieję,że da radę zwłaszcza, że będzie też Alan.
A czy się zapłacze mam nadzieję, że nie. Ale muszę też o swoim zdrowiu psychicznym pomyśleć. Więc wyrodna matka musi odpocząć. A dziadki myślę , że dadzą radę. Alan był bardziej wymagającym dzieckiem. Temu wystarczą nowe auta i Babcia tylko dla niego Czas odciąć pępowinke i przyzwyczajać. Bo jak pojadę na poród to też będą musieli być u dziadków. 🙊
Ps. Oczywiście będziemy pod telefonem. Nie wyjeżdżamy daleko tylko pod Warszawę.szatanka, Jeheria lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
szatanka wrote:To może my też jakoś niedługo oddamy Lilę do Koszalina i sobie pojedziemy do Kołobrzegu do SPA!
No pewnie 🥰 życzę Wam tego z całego serducha.20.10.2012 👰🤵💍
Mimi1987 wrote:Szatanka
6 miesiąc
Termin na końcówkę kwietnia
Jeszcze niby czas aczkolwiek z Leonem już coś tam szykowałam, latałam po sklepach a tu zero . Chillout pełną parą 🤣🤣🤣
Teraz w weekend pozbywamy się dzieciaków i jedziemy z mężem do SPA. Wreszcie się wyspać i odpocząć 😉 może po tym wyjeździe jak się wycisze to coś ruszę z tematem wyprawki
Spoko luz ja większość rzeczy kupowałam po 32 tygodniu (a od 36 tygodnia kiblowałam w szpitalu...) w totalnym lookdawnie i stykło... teraz masz na świeżo po Leonie, więc nie zginiesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 16:04
Mimi1987 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ja tez późno zaczęłam szykować… Torby nie miałam spakowanej jak mi powiedzieli ze mam jechać do domu po torbę i wracać do szpitala wiec tu akurat troche żałuje ze się wcześniej nie przygotowałam… Ale z pakowaniem na szybko tez dałam radę i niczego nie zabrakło. Dobrze ze ubranka zdążyłam wyprać kilka dni wcześniej 😆
Mimi1987 lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc