MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam buldoga angielskiego i jak on się rozpędzi to idzie jak torpeda, w dodatku nie ma wyczucia i mysli ze jest leciutki jak motylek, tarabani się przez chate wszystko i wszystkich przewracając, też muszę na niego uważać, bo jest straszną łamagą...
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Urwisy ale kochane 😀
Taa już mnie przepraszał, eh no ale koniec, będzie ze mną tylko na krótkiej smyczy, a na lince z panemnie będę ryzykować dla komfortu jego spaceru bo zrobi mi nieświadomie krzywdę. Palec mam wybity plus ząb. To nie jest mój dzień
za dobrze mi szło.
-
A no rzadki bo rasa strasznie wymagająca i utrzymanie strasznie drogie. Mój synuś je za ładnych kilka stówek miesięcznie 😁. Nawet kiedyś jak liczyłam to koleżanka z pracy stwierdziła że mniej na córkę wydaje a wcale nie szczędzi na niej 😁
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero w czwartek prenatalne, za tydz w poniedziałek zwykła wizyta.
Szczerze to im bliżej tej wizyty tym bardziej denerwuję się. Skąd mam wiedzieć, czy moje dzieciątko jeszcze jest....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2019, 18:59
-
sayuri wrote:Ja dopiero w czwartek prenatalne, za tydz w poniedziałek zwykła wizyta.
Szczerze to im bliżej tej wizyty tym bardziej denerwuję się. Skąd mam wiedzieć, czy moje dzieciątko jeszcze jest.... -
sayuri wrote:Ja dopiero w czwartek prenatalne, za tydz w poniedziałek zwykła wizyta.
Szczerze to im bliżej tej wizyty tym bardziej denerwuję się. Skąd mam wiedzieć, czy moje dzieciątko jeszcze jest....
Też mi się pojawiają takie myśli, każdego dnia.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnyBona wrote:Dziewczyny polecam detektor. Ja sprawdzam co 2 dni. Jest to bezpieczne dla maleństwa a mnie mocno uspokaja