MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Frufru jaki cudny maluszek ! Gratuluję
rosnijcie zdrowo!
Ja odliczam dni do poniedziałku i USG, ciekawe ile urósł nasz Mały Ludek
Dziewczyny jak i Was wyglądały/będą wyglądały prenatalne ? Zastanawiam się nad pappa...Frufru lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:
Dziewczyny jak i Was wyglądały/będą wyglądały prenatalne ? Zastanawiam się nad pappa...
Ja mam termin na 18.11 wtedy będą mieć USG i oddam krew na pappa, wynik będzie po 14 dniach. Widzę że jesteśmy na tym samym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 19:22
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:56
-
Izape_91 wrote:Frufru jaki cudny maluszek ! Gratuluję
rosnijcie zdrowo!
Ja odliczam dni do poniedziałku i USG, ciekawe ile urósł nasz Mały Ludek
Dziewczyny jak i Was wyglądały/będą wyglądały prenatalne ? Zastanawiam się nad pappa...
Hej ja miałam USG na którym lekarz powiedział że wszystko ok. I był to drugi lekarz co stwierdził, że dziewczynka. Po usg miałam krew pobraną na PAPPA i teraz czekam na wyniki i spotkanie z genetykiem.01.2015 ciąża naturalna [*]
2016 i 2017 słabe nasienie (1% ruchliwych plemników), info o in vitro
12.2018 zmiana kliniki, cudowna poprawa nasienia
01.2019 HSG (obydwa jajowody drożne)
02.2019 IUI
03.2019 2 IUI
04.2019 3 IUI
05.2019 start długi protokół IVF, 5 zarodków 4AA
08.2019 transfer zarodka (1 zarodek się nie rozmroził), zostały 3 zarodki
27.08.2019 bHCG 87, mój mały cudzie trwaj -
No to teraz liczę na burzę mózgów
Pomocy , dajcie mi pomysł na zorganizowanie panieńskiego 😃
Myślałam o czymś spokojnym ze względu na ciążę. Np. Salon masażu tylko problemem jest to , że praktycznie nigdzie nie mają opcji na 4 łóżka jednocześnie w jednym pomieszczeniu. A chciałabym uniknąć sytuacji że 2 osoby się całkowicie nudzą kiedy będą musiały czekać na swoją kolej .
Może Wy dacie mi jakiś ciekawy pomysł -
Bona wrote:No to teraz liczę na burzę mózgów
Myślałam o czymś spokojnym ze względu na ciążę. Np. Salon masażu tylko problemem jest to , że praktycznie nigdzie nie mają opcji na 4 łóżka jednocześnie w jednym pomieszczeniu. A chciałabym uniknąć sytuacji że 2 osoby się całkowicie nudzą kiedy będą musiały czekać na swoją kolej .
Może Wy dacie mi jakiś ciekawy pomysł
Bona a z jakich okolic jesteś?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ajka po ilu dniach roboczych otrzymałaś wyniki Nifty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 20:34
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyBona wrote:No to teraz liczę na burzę mózgów
Może Wy dacie mi jakiś ciekawy pomysł -
lilly. wrote:Ajka po ilu dniach roboczych otrzymałaś wyniki Nifty?
W piatek 11:30 robiłam badanie i w następny piątek około 12:00 dostałam maila, że są wyniki... czyli w 5tym dniu roboczym, ale to jakoś wyjątkowo wcześnie chyba, bo mówili że najwczesniej na początku kolejnego tygodnia, a termin to już w ogóle był na 28.10...2020
2023 -
mwm wrote:Koleżanka mi polecała kiedyś day spa, ale w Warszawie, były we trzy na panieńskim i było super. Może warto zadzwonić i zapytać co mogą zaproponować dla 4 osób? Potem jakaś kolacja
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:W piatek 11:30 robiłam badanie i w następny piątek około 12:00 dostałam maila, że są wyniki... czyli w 5tym dniu roboczym, ale to jakoś wyjątkowo wcześnie chyba, bo mówili że najwczesniej na początku kolejnego tygodnia, a termin to już w ogóle był na 28.10...
To faktycznie jakiś ekspres!3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Bona wrote:Śląsk . Nie będę podawała miejscowości bo to nic nie powie :p mam 20 km do Czech
Moja koleżanka miała w takim salonie gdzie od razu było spa, cześć dziewczyn miała masaż, cześć jazzuzi lub saunęBona lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
sayuri wrote:Bona tylko musisz dowiedzieć się, które zabiegi możesz mieć robione w ciąży. Bo nie wszystkie można:/
Dokładnie, sauny i jazzuzi tez nie bardzo.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
sayuri wrote:Bona tylko musisz dowiedzieć się, które zabiegi możesz mieć robione w ciąży. Bo nie wszystkie można:/
Ja od kilku miesięcy chodzę do rehabilitanta z kręgosłupem, jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży to mu powiedziałam i całkowicie zmienił postępowanie ze mną. Generalnie nie pozwala mi leżeć na brzuchu i wszystkie ćwiczenia jakie wykonuje są w leżeniu na boku.
Bona dopytaj specjalisty czy Ci wogole wolno
A może jakaś grota solna by wchodziła w grę ? -
ale tak myślę że chyba jednak zrezygnuje z tego pomysłu. Bo jednak będzie nas 6 nie 4 także nie dość że bardzo drogo to wyjdzie to jedne musiałaby czekać. Muszę jeszcze przemyśleć sprawę
-
lipcowka86 wrote:Ja od kilku miesięcy chodzę do rehabilitanta z kręgosłupem, jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży to mu powiedziałam i całkowicie zmienił postępowanie ze mną. Generalnie nie pozwala mi leżeć na brzuchu i wszystkie ćwiczenia jakie wykonuje są w leżeniu na boku.
Bona dopytaj specjalisty czy Ci wogole wolno
A może jakaś grota solna by wchodziła w grę ?lipcowka86 lubi tę wiadomość